Hund Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wszyscy Cię opuścili ?? :( Wkleję Co nowe zdjęcia wieczorem na poprawę humoru. Quote
_bubu_ Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Dzisiaj wraca Dobrawa, chciałabym zobaczyć radość Śrutki na tym spotkaniu :loveu: Quote
Hund Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ja też , szkoda że nie mamy kamery żeby to nagrać :( wiesz może o której ma być u Śrutki?? Może się z nią spotkam wieczorem. Quote
Marka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ...a my czekamy na nowe zdjęcia Śrutki-łobuziutki :eviltong: ;) Quote
Hund Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 miałam zamiar dziś je wrzucić ale dogo tak chodzi.....że masakra i czasu mi nie starczy....Śrucia pobiegała dziś na łące :) wykopała jedną norę a teraz śpi słodko. Quote
Hund Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Śrucia jest smutna odkąd nie ma Kajtka :( trzeba koniecznie dać jej jakąś zabawkę. Quote
Hund Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dziś znowu była smutna :( Przykro mi :( bubu może zabawkę jej zostawiać ?? MOże spotkanie z Dobrawą poprawi jej humor?? Quote
Hund Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 W lecznicy : 1. Przyłapana na gorącym uczynku ( wyjadała karmę Kajtusiowi mimo że miała swoją miskę pełną ) 2. U siebie na legowisku Quote
Hund Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Przed Lecznicą z LULU i MASZKĄ Z Kajtusiem Z Kajtusiem na łące Z Kajtusiem w lecznicy Quote
BeataJ Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Ale legowisko to ma super! W gore lec kochana! Czy tableteczki lyka od Cioci? Jak sie skoncza dajcie znac. Beata Quote
_bubu_ Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 tableteczki łyka codziennie :p ciocia podarowała taki zapas Śruci , że starczą na długo :razz: A tymczasem nowy filmik ze śrucią w roli głównej - radze włączyć głośniki - srutka będzie szczekać :p http://www.youtube.com/watch?v=B-pz5CAfJPQ Quote
Hund Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nowości filmowo zdjęciowe a nikt tu nie zagląda :( Quote
_bubu_ Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 no właśnie :mad: co taka cisza u Śrutki? Dziś był wielki dzień dla Śrutki . przyszedł Pan ją poznać . To pierwsza osoba która się Śrutką zainteresowała. Mam nadzieję że tym razem program w telewizji okaże się bardziej skuteczny. Śrutka dostała swoją pierwszą zabawkę - zielonego gumowego smoka. Narazie nie wie co to takiego i do czego służy. Pewnie nigdy zabawki nie miała.. Quote
MaxSta Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 O z zabawkami to się Śrutka szybko przyzwyczai :-) . Quote
_bubu_ Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 niestety Śrutka kompletnie nie wie do czego służy jej nowa zabawka. Patrzy na zabawkę, na mnie i myśli :p Quote
_bubu_ Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Musze pochwalić Śrucię, dzisiaj odbyła się druga lekcja chodzenia na smyczy . Idzie jej naprawdę dobrze chociaż widać że jeszcze się boi.. dostała szeleczki i się przyzwyczaja. Musi się nauczyć jeśli ma iść kiedyś do nowego domku ponieważ jest ryzyko że mogłaby na spacerku z obcą osobą gdzieś uciec -możę nie szybko ale np wybiec na ulicę.. Quote
BeataJ Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='_bubu_'] http://www.youtube.com/watch?v=B-pz5CAfJPQ Swietny filmik, Srutka pieknie chodzi! Trzymamkciuki za pannice! Beata Quote
Ania-Sonia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja też bardzo mocno trzymam :thumbs: za Śrutkę! Taka kochana sunia musi w końcu znaleźć swoją przystań! Quote
_bubu_ Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Wszystkie nasze pieski w międzyczasie znalazły domki a Śrutka nadal sama :( Już tak długo szukamy i nic :( Śrucia coraz bardziej sie do nas przyzwyczaja i nawet nie chce z innymi osobami na spacer wychodzić. Czuje się dobrze, ładnie chodzi.. tylko domku nie ma. Nawet telewizja nie pomogła. Ile jeszcze będzie czekac? Quote
Ania-Sonia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Na pewno się Śrutunia doczeka kochanego domku, na pewno! Quote
Recommended Posts