Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

miałam zamiar dziś je wrzucić ale dogo tak chodzi.....że masakra i czasu mi nie starczy....Śrucia pobiegała dziś na łące :) wykopała jedną norę a teraz śpi słodko.

Posted

no właśnie :mad: co taka cisza u Śrutki? Dziś był wielki dzień dla Śrutki . przyszedł Pan ją poznać . To pierwsza osoba która się Śrutką zainteresowała. Mam nadzieję że tym razem program w telewizji okaże się bardziej skuteczny.
Śrutka dostała swoją pierwszą zabawkę - zielonego gumowego smoka. Narazie nie wie co to takiego i do czego służy. Pewnie nigdy zabawki nie miała..

Posted

Musze pochwalić Śrucię, dzisiaj odbyła się druga lekcja chodzenia na smyczy . Idzie jej naprawdę dobrze chociaż widać że jeszcze się boi.. dostała szeleczki i się przyzwyczaja. Musi się nauczyć jeśli ma iść kiedyś do nowego domku ponieważ jest ryzyko że mogłaby na spacerku z obcą osobą gdzieś uciec -możę nie szybko ale np wybiec na ulicę..

Posted

Wszystkie nasze pieski w międzyczasie znalazły domki a Śrutka nadal sama :( Już tak długo szukamy i nic :( Śrucia coraz bardziej sie do nas przyzwyczaja i nawet nie chce z innymi osobami na spacer wychodzić. Czuje się dobrze, ładnie chodzi.. tylko domku nie ma. Nawet telewizja nie pomogła. Ile jeszcze będzie czekac?