jo ka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 ciociu Pinczerko - podeślij mi namiary na siebie to zrobię przelew z małego bazzarku dla Tinuchny :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 [quote name='jo ka']ciociu Pinczerko - podeślij mi namiary na siebie to zrobię przelew z małego bazzarku dla Tinuchny :D Poleciało PW :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Dotarła miesięczna deklaracja od Agnieszka103 oraz danyww, pięknie dziękuję cioteczki! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 jo ka napisał(a):poleciał przelewww ;-) Już zaksięgowane na moim koncie i dodane do rozliczenia Tinki. Dziękuję! Quote
ewu Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Byłam poza krajem i tylko doskakiwałam na dogo:) Co u panienki? Quote
inka33 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='anica']... no co Ty ? ciociu:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: trzeba przyznać, że " Nasze " ciocie niektóre!... mają talent:loveu: prawda, Inka;):loveu: Mizianka dla Tinusi :glaszcze: No, niektóre mają. :) Inne udają... :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Cioteczki, sterylka Tiny przesunięta na poniedziałek. Także zarezerwujcie czas na kciuki po niedzieli :loveu: Quote
anica Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cioteczki, sterylka Tiny przesunięta na poniedziałek. Także zarezerwujcie czas na kciuki po niedzieli :loveu: ....rezerwujemy;):lol: najważniejsze, że Tineczka poopkę w ciepełku grzeje:loveu: Quote
inka33 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cioteczki, sterylka Tiny przesunięta na poniedziałek. Także zarezerwujcie czas na kciuki po niedzieli :loveu: A cio się stało...? :-o Przesuwamy "ciachowe" :kciuki: na poniedziałek, a "zadomkowe" :kciuki: trzymamy wciąż! :p Quote
Lili8522 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Cioteczki wyróżnienie tablicy Tinki kończy się 9 lutego może chciałby ktoś jej zrobić mały Walentynkowy prezencik i wyróżnić na kolejny miesiąc? :oops: Quote
tiggi Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Lili8522 napisał(a):Cioteczki wyróżnienie tablicy Tinki kończy się 9 lutego może chciałby ktoś jej zrobić mały Walentynkowy prezencik i wyróżnić na kolejny miesiąc? :oops: A pewnie, tylko jak? Ja-ciotka niezorientowana w temacie:shake: Quote
Lili8522 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 tiggi napisał(a):A pewnie, tylko jak? Ja-ciotka niezorientowana w temacie:shake: Pieniążki najlepiej przelać na moje konto i wtedy wyróżnię takie wyróżnienie kosztuje 19,99 :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 inka33 napisał(a):A cio się stało...? :-o Przesuwamy "ciachowe" :kciuki: na poniedziałek, a "zadomkowe" :kciuki: trzymamy wciąż! :p Nic poważnego, po prostu okazało się w ostatniej chwili, że Kasia niestety nie da rady zawieźć małej w piątek i musimy przełożyć termin. tiggi napisał(a):A pewnie, tylko jak? Ja-ciotka niezorientowana w temacie:shake: Kasiorką :evil_lol: Quote
piescofajnyjest Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 kciukasy juz prawie fioletowe;) Quote
tiggi Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Lili8522 napisał(a):Pieniążki najlepiej przelać na moje konto i wtedy wyróżnię takie wyróżnienie kosztuje 19,99 :) To dam Ci dzisiaj jak się spotkamy:lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 tiggi napisał(a):To dam Ci dzisiaj jak się spotkamy:lol: Kochana tiggi!!! :) Quote
inka33 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nic poważnego, po prostu okazało się w ostatniej chwili, że Kasia niestety nie da rady zawieźć małej w piątek i musimy przełożyć termin. A, no to dobrze, że to tylko organizacyjno-ludzki powód... :) Quote
jo ka Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 póki czekamy na wieści o Tince, zapraszam dobre Cioteczki do oglądania, hopkania (i nie tylko;-)) bazarku stworzonego dla podratowania budżetu rudego Romeczka, zapraszam! http://www.dogomania.pl/forum/threads/239713-KoloRowy-BazaRek-dLa-RoMusia-!!-r%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 Idziemy zobaczyć :) Ciekawe jak tam nasza Tinusia się miewa... ja już się stresuję poniedziałkiem :( Quote
Panna Marple Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Idziemy zobaczyć :) Ciekawe jak tam nasza Tinusia się miewa... ja już się stresuję poniedziałkiem :( Będzie dobrze, zobaczysz:lol: Quote
inka33 Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 Właśnie, właśnie - :kciuki: za jutrzejszy ciach! Quote
Lili8522 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Cioteczka Tigii przekazała mi pieniążki na wyróżnienie tablicy, Bardzo Dziękujemy :loveu: Lece jej wyróżnić bo wczoraj się skończyło.... No i trzymam kciuki za jutro... na pewno będzie dobrze! Musi być! Quote
Recommended Posts