halszka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 łał co ja tutaj czytam...jestem pod wrażeniem :klacz::klacz::klacz: Quote
Lili8522 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 To i ja zarymuje, bo urok Tinki na sobie czuje, Mała, zgrabna i szykowna niech raz dwa do domu pogna! :oops: Quote
inka33 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 To ja bez rymu tym razem, ale do zaprosin Wam poradzę dogo-poetkę Jolę_li, to jeszcze coś Tinie wymyśli. :p PS. A potem to pozbierać trzeba i wydać tomik dla domku. :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Cioteczki, ja chyba faktycznie zbiorę te cudeńka do kupy i opublikuję, może na fb Tinki? :cool3: Tymczasem na piątek 08.02.wyznaczony termin sterylki... trzymajcie kciuki!!! Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 piescofajnyjest napisał(a):trzymamy caly czas:) ja też trzymam,nieustannie:) Quote
Mattilu Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Przylaczam sie do kciukow za sterylke:thumbs: Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 (edited) Tina...czy dom swój kiedyś miała że kundelek,że nie dość może mała nikt nie zadbał o to co myśli,co czuje won...w świat,nie wiedząc nawet czy ktoś się zlituje błąkała się suczyna,litościwy człek rzucił kawałek chleba tak maleńka podążała ...w stronę nieba aż stanęły na drodze dobre cioteczki ujrzawszy oczy pełne strachu i drżące kosteczki ruszyła lawina dobrych dusz maleńka istotka nie boi się już To Kasia otarła ostatnią jej łzę pozwala w ramiona swoje wtulić się cóż mam powiedzieć,gdy obeschła na moim policzku łza Tinko...już pora aby radośnie skończyła się historia ta Domku stały teraz Twój ruch! Edited February 3, 2013 by Bgra Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Bgra, aż mi się łezka w oku zakręciła :) zbieram, zbieram te wierszyki... cudowne są! Kasiu, będziesz musiała Tinusi wszystkie powtórzyć!!! ;) Dotarła deklaracja stała od Vienna - bardzo Ci dziękuję! :) Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bgra, aż mi się łezka w oku zakręciła :) zbieram, zbieram te wierszyki... cudowne są! Kasiu, będziesz musiała Tinusi wszystkie powtórzyć!!! ;) Dotarła deklaracja stała od Vienna - bardzo Ci dziękuję! :) że też miałam odwagę...szczerze to się sobie dziwię:diabloti: Quote
ewunian Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Też zaglądam do Tinusi, która domek znaleźć musi. Panna domu szuka swego oraz serca otwartego. Kto pokocha klapłe uszko, podaruje miękkie łóżko, pełną miskę i spacerki dla tej wrażliwej panienki? :) Quote
haliza Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 O, rany jakie talenty :crazyeye: - no to Tinusia musi znaleźć domek jak najszybciej :loveu: Quote
Panna Marple Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Zerka Tinka zerka w malutkie lusterko małą łapką głaszcze swe futerko uszka zgrabne, pysk uroczy no i najpiękniejsze w świecie oczy. Nie rób sobie człeku jaj i Tinusi domek daj Quote
Bgra Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jutro z rana słońce wstanie mamy pannę na wydanie na wydanie do stałego domku w świecie najlepszego Quote
Secia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 ja nie rymuje ale filmuje i na film z kangurem zapraszam :-) [video=youtube;YNdWOiQTWpw]http://www.youtube.com/watch?v=YNdWOiQTWpw[/video] Quote
inka33 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Tak mnie ten kangur zbił z tropu, że od rymów wezmę se urlopu. :) Quote
Lili8522 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Kangur skacze a Tince ze strachu serce kołacze :mdleje: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Kangur genialny, aczkolwiek słyszałam, że kopniak od takiego pana potrafi konkretnie zwalić z nóg... ;) Lili, widzę, że Tobie się tez udzieliło :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Dotarła deklaracja stała od dorota1 - bardzo dziękuję!!! :loveu: Quote
Lili8522 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kangur genialny, aczkolwiek słyszałam, że kopniak od takiego pana potrafi konkretnie zwalić z nóg... ;) Lili, widzę, że Tobie się tez udzieliło :diabloti: Udzieliło :stupid: Quote
inka33 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Lili8522 napisał(a):Udzieliło :stupid: :hmmmm: ...to ja to sobie może przemyslę i (może!) wrócę później... :obrazic: Quote
Secia Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 no to ja jeszcze pokręce a kręcąc dodam, że lasencja leżąca w pozie niedbałej jest dzika i niczym nie skrępowana.... [video=youtube;2_88yuryUmw]https://www.youtube.com/watch?v=2_88yuryUmw[/video] Quote
anica Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Bgra napisał(a):że też miałam odwagę...szczerze to się sobie dziwię:diabloti: ... no co Ty ? ciociu:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: trzeba przyznać, że " Nasze " ciocie niektóre!... mają talent:loveu: prawda, Inka;):loveu: Mizianka dla Tinusi :glaszcze: Quote
Recommended Posts