enia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='mestudio']Generalnie tak, mam czas od 21-6:00 :-) i mogę wystawić, nie jest to dla mnie żaden problem, czasami miewam też wolniejsze dni. A że ciężko mi się śpi więc siedzę nocami.] no to mam trochę fantów dla Owieczki na karmę :) jak mogę przekazać? Quote
mestudio Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 (edited) O każdej porze można to zostawić u TZ-a w pracy nawet na portierni - przekażą mu jak się pojawi, tylko nie wiem w jakie rejony się zapuszczasz? TZ pracuje na Okęciu. Ewentualnie napisz na pw gdzie bywasz to może w innym miejscu da radę zostawić żeby odebrał. Edited December 16, 2012 by mestudio Quote
mestudio Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Dostaliśmy od evita. na konto 50 zł za co bardzo dziękujemy. Wykorzystałam te pieniążki własnie na pierwsze szczepienie małej Owcy. Dziś nastąpił super przełom - Owca był pilnowany i w domu przez cały dzień było czysto. Nawet reaguje na otwieranie drzwi na werandę i leci aby wyjść. Quote
enia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='mestudio']Dostaliśmy od evita. na konto 50 zł za co bardzo dziękujemy. Wykorzystałam te pieniążki własnie na pierwsze szczepienie małej Owcy. Dziś nastąpił super przełom - Owca był pilnowany i w domu przez cały dzień było czysto. Nawet reaguje na otwieranie drzwi na werandę i leci aby wyjść.[/QUOTE] No to super , że szczoszek nabiera manier..... czyżby magia Świąt? :) Okęcie nam pasuje. Może na karmę uda się uzbierać bazarkiem. Quote
mestudio Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 [quote name='enia']No to super , że szczoszek nabiera manier..... czyżby magia Świąt? :) [/QUOTE] zwyczajny przypadek.... TZmestudio Quote
NikaEla Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237419 by się nie wpasował? Quote
mestudio Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Nikaragua dzięki, podrzuciłam tam malucha. Quote
Ziutka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='mestudio']zwyczajny przypadek.... TZmestudio[/QUOTE] No TY jak zwykle....! yhh Quote
malagos Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Ziutka']No TY jak zwykle....! yhh[/QUOTE] To dziś wielki Dzień Ziutki i Małego Ziutki :) Quote
mestudio Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='malagos']To dziś wielki Dzień Ziutki i Małego Ziutki :)[/QUOTE] Jak ostatnio widziałem w piątek to wyglądała wypisz-wymaluj jak pszczółka. Nawet golfik miała w paski poprzeczne.... :-) TZmestudio Quote
sylwija Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 jak maluch? robi postepy? domki walczą o niego? Quote
mestudio Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 O malucha nikt nie pyta bo ogłoszeń nowych nie ma, nasza miła Ziutka chwilowo ma swoje sprawy więc ktoś inny zrobi ogłoszenia to może się ruszy. Jeżeli postępami można nazwać 4 kupy po nocy to tak, robi postępy ogromne.....Czasami nie wiem jak to ogarnąć, a jak siedzi dłużej w klatce to szczeka jak wściekły, wczoraj na noc poszedł do Sańki, która go uwielbia i było spokojniej i w domu czysto. Quote
malagos Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Tak to się człowiek wchrzani razem z koszami w kłopot, z którego wyjscia nie widać..... Quote
mestudio Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='malagos']Tak to się człowiek wchrzani razem z koszami w kłopot, z którego wyjscia nie widać.....[/QUOTE] Ano, dla mnie najgorsze jest to brudzenie i niemożność zamknięcia go na dłużej w klatce bo bardzo szczeka. No i przykro mi, że nikt go do siebie nie zabrał. Jest mi ciężko z tyloma psami i dzieckiem, a tu jeszcze szczeniak.Nie mam nawet możliwości nauczyć go czystości bo nie mogę zostawiać rocznego dziecka co godzinę - dwie samego w domu i latać ze szczeniakiem na dwór. Pogryzł też kilka książek moich ulubionych zresztą, nadgryzł drewnianą komodę, pogryzł moje nowe adidasy, ech. Jak jest na werandzie z Sańką to nie wiadomo też jak się ogarnąć bo po godzinie już kupa i nasikane. Zwyczajnie nie mogę mieć szczeniaków dlatego biorę tylko starsze suczki - Jordi nienawidzi chłopaków. Dobrze, że chociaż Nuka jutro jedzie do domku (ale ona jest bezproblemowa jak reszta stada raczej). No i dobrze, że TZ teraz kilka dni będzie w domu to może się ogarnę trochę. Quote
mestudio Posted December 23, 2012 Author Posted December 23, 2012 Ziutka napisał(a):Wpadam do Owczusia się przywitać... No to witamy cioteczkę miłą:-). Quote
enia Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 ŚWIĄTECZNIE :x-mas::x-mas::x-mas::x-mas: Dla ANIOŁKÓW i ich opiekunów :santagri::santagri::santagri::santagri:, oraz wszystkich tu zebranych: Życzę Wam dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć.:tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
Nutusia Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Nio... to my od soboty też mamy... szczeniaka... Tzw. "przymus". Z sikaniem nie jest najgorzej - skumał do czego służy podkład. Z kupą gorzej. I choć jest milion gryzaków w domu - najlepsze są moje kapcie ;) Teraz jest fajnie, bo siedzimy w domu. Gorzej jak trzeba będzie wracać do pracy... Quote
mestudio Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Wczoraj szczeniak dostał kolejny pakiet ogłoszeń w prezencie, dziś zadzwoniła jakaś pani z Wrocławia. Zobaczymy co będzie dalej. Chwilowo była happy i bardzo zapalona włącznie z opcją przyjechania po pieska. Zobaczymy. Quote
NikaEla Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 mestudio napisał(a):Wczoraj szczeniak dostał kolejny pakiet ogłoszeń w prezencie, dziś zadzwoniła jakaś pani z Wrocławia. Zobaczymy co będzie dalej. Chwilowo była happy i bardzo zapalona włącznie z opcją przyjechania po pieska. Zobaczymy.wizytę PA robimy? czy nie? Quote
Ziutka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 No to ja kciuki zaczynam trzymać ;) Ewuś, puść jutro sygnał jak Lenka będzie spała to zadzwonię :) Quote
mestudio Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Sandra, dzwoń jak Ci pasuje bo małej nie ma. Quote
Recommended Posts