Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patmol napisał(a):
o której jedzie?

Niestety o 10, znowu zamiast TZ mi pomóc przy psach to musi poświęcić czas na dowóz pieska, a jak wyjedzie to wraca jutro wieczorem z dyżuru. Po psa wyjadą do Warszawy.
Chyba potrzebuję urlopu od przyjmowania psów.

Posted

M&S napisał(a):
Szkoda, że domek nie przyjedzie do Was po Owcę....z Warszawy chyba nie jest tak daleko?

Jedynie 100 km, może niedaleko. Ludzie nie mieszkają w Warszawie tylko w Tłuszczu, czyli też kawałek mają do Warszawy.

Posted

No, pan Owca Owczuś już w drodze, nowy domek przechwyci go w Warszawie. Myślę, że przypadnie państwu do gustu bo na żywo jest śliczniutki - pomijam tu zachowanie bestii, ale z każdym tygodniem w prawdziwym domu będzie lepiej.

Posted

Z Tłuszcza do W-wy jest ok. 50km w jedna stronę, więc i tak fajnie, że DS wyjeżdża po Niego do W-wy.

JA miałam tel w sprawie mojego Brutusa. To Pani stwierdziła, że 100km to kawał drogi i Ona rezygnuje. Więc są ludzie i ludzie.

Trzymma kciuki za bestię :)

Posted

Nutusia napisał(a):
Obyś była dobrym prorokiem, Mestudio :)

No sama sobie muszę tak wmawiać, że będzie dobrze....

A co do odległości to jest to duża odległość dla jednej osoby, jeszcze trzeba się przebić przez całą Warszawę na naszą stronę to już w ogóle masakra więc jak zawsze musi być naszym kosztem prywatnego życia.

Posted

mestudio napisał(a):
No, pan Owca Owczuś już w drodze, nowy domek przechwyci go w Warszawie. Myślę, że przypadnie państwu do gustu bo na żywo jest śliczniutki - pomijam tu zachowanie bestii, ale z każdym tygodniem w prawdziwym domu będzie lepiej.

Powodzenia malutki w nowym domku!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Owca przekazana. Pół godziny informowałem co i jak. W razie czego mają dzwonić.
Dziś zachowywał się bardzo grzecznie w drodze.

TZmestudio

PS
Z Tłuszcza do nas jest 130km, ale jedzie się 2,5 godziny.

Posted

Nutusia napisał(a):
Półgodzinna instrukcja obsługi powinna wystarczyć. Choć nie wiem, czy nie powinni byli prosić o wersję na piśmie ;)

Pan chciał robić sobie notatki :-D (na serio)
TZmestudio

Posted

mestudio napisał(a):
Pan chciał robić sobie notatki :-D (na serio)
TZmestudio

To znaczy, że poważnie traktuje adopcję. :)

Czasami jak się do niektórych właścicieli coś mówi, to widać, że są znudzeni i kompletnie niezainteresowani tematem...