Poker Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 W końcu pomyślna wiadomość.Ulży Wam trochę. Quote
mestudio Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Poker napisał(a):W końcu pomyślna wiadomość.Ulży Wam trochę. ... o ile nie wróci..... Ale mamy nadzieję, że to będzie docelowy dom. Bez ekscesów.... TZmestudio Quote
Poker Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Szczeniak to szczeniak, zawsze może narozrabiać, jak dziecko. Mam nadzieję,że ludzie są świadomi. Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Starajmy się być dobrej myśli ;) Owca po kaukazie... no... jest szansa :) A potem Miłka i KONIECZNIE panna Fąfel. A w tzw. międzyczasie mój Motek :) Quote
__Lara Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Cioteczki, zajrzyjcie proszę do marznącego sfilcowanego maleństwa :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/238231-Marzn%C4%85ce-kud%C5%82ate-male%C5%84stwo-w-schronie-z-cechami-yorka-pom%C3%B3%C5%BCcie?p=20233352#post20233352 :( Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Patmol napisał(a):o której jedzie? Niestety o 10, znowu zamiast TZ mi pomóc przy psach to musi poświęcić czas na dowóz pieska, a jak wyjedzie to wraca jutro wieczorem z dyżuru. Po psa wyjadą do Warszawy. Chyba potrzebuję urlopu od przyjmowania psów. Quote
Patmol Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 to trzymam kciuki i zajrzę wieczorem -może jakieś zdjęcia z nowego domu będą Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Szkoda, że domek nie przyjedzie do Was po Owcę....z Warszawy chyba nie jest tak daleko? Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 M&S napisał(a):Szkoda, że domek nie przyjedzie do Was po Owcę....z Warszawy chyba nie jest tak daleko? Jedynie 100 km, może niedaleko. Ludzie nie mieszkają w Warszawie tylko w Tłuszczu, czyli też kawałek mają do Warszawy. Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 No, pan Owca Owczuś już w drodze, nowy domek przechwyci go w Warszawie. Myślę, że przypadnie państwu do gustu bo na żywo jest śliczniutki - pomijam tu zachowanie bestii, ale z każdym tygodniem w prawdziwym domu będzie lepiej. Quote
obraczus87 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Z Tłuszcza do W-wy jest ok. 50km w jedna stronę, więc i tak fajnie, że DS wyjeżdża po Niego do W-wy. JA miałam tel w sprawie mojego Brutusa. To Pani stwierdziła, że 100km to kawał drogi i Ona rezygnuje. Więc są ludzie i ludzie. Trzymma kciuki za bestię :) Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Nutusia napisał(a):Obyś była dobrym prorokiem, Mestudio :) No sama sobie muszę tak wmawiać, że będzie dobrze.... A co do odległości to jest to duża odległość dla jednej osoby, jeszcze trzeba się przebić przez całą Warszawę na naszą stronę to już w ogóle masakra więc jak zawsze musi być naszym kosztem prywatnego życia. Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 mestudio napisał(a):No, pan Owca Owczuś już w drodze, nowy domek przechwyci go w Warszawie. Myślę, że przypadnie państwu do gustu bo na żywo jest śliczniutki - pomijam tu zachowanie bestii, ale z każdym tygodniem w prawdziwym domu będzie lepiej. Powodzenia malutki w nowym domku!!!!!!!!!!!!!! Quote
Vicky62 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Trzymam kciuki.Musi być dobrze, nie ma innej opcji. Powodzenia!!!! Quote
Poker Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Owca chyba już w rękach DS.? Bądź grzeczny chłopaku, bo jak wrócisz do mestudiów, to, chyba się załamią. Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nutusia napisał(a):Tfu, tfu!!!!!! Na psa urok!!!!! ;) O tak i jeszcze w niemalowane trzeba odpukać!!! Quote
Patmol Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 takiej cudnej owcy -to już nie oddadzą farciarze jedni Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Owca przekazana. Pół godziny informowałem co i jak. W razie czego mają dzwonić. Dziś zachowywał się bardzo grzecznie w drodze. TZmestudio PS Z Tłuszcza do nas jest 130km, ale jedzie się 2,5 godziny. Quote
Nutusia Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Półgodzinna instrukcja obsługi powinna wystarczyć. Choć nie wiem, czy nie powinni byli prosić o wersję na piśmie ;) Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Nutusia napisał(a):Półgodzinna instrukcja obsługi powinna wystarczyć. Choć nie wiem, czy nie powinni byli prosić o wersję na piśmie ;) Pan chciał robić sobie notatki :-D (na serio) TZmestudio Quote
obraczus87 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 mestudio napisał(a):Pan chciał robić sobie notatki :-D (na serio) TZmestudio To znaczy, że poważnie traktuje adopcję. :) Czasami jak się do niektórych właścicieli coś mówi, to widać, że są znudzeni i kompletnie niezainteresowani tematem... Quote
Recommended Posts