Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mestudio napisał(a):
Ja wymyśliłam - chyba? Tz musi potwierdzić:-)

Faaajne. Mój szczenior miał kumpla w psim przedszkolu, tip top podhalana z jakims francuskim imieniem rodowodowo-wystawowym , zwanego swojsko Baryła. I już. :evil_lol:

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patmol napisał(a):
mój TŻ na naszego cętkowanego psa, który się ludziom kojarzy najczęściej z hieną albo likaonem
woła "Pirania" i nawet takie imię ma pies wpisane u veta

czasem na spacerach, jak psy biegają luzem, ludzie pytają
-czy ten cętkowany nie ugryzie
a mój TŻ
- nie, Pirania raczej nie gryzie

Ale się uśmiałam:-).

A Bimber i Zacier też super imiona.
W zamierzchłych czasach mej młodości miałam podhalana Baryłkę.

Posted (edited)

Nasza Sańka lepiej reaguje na "Szarik". I nie nic tego nie zmieni. Jak chcę aby przyszła natychmiast to wołam "Szarik chodź tu". Inaczej kiepsko reaguje. Może powinienem wpisać te nowe imię to książeczki?

TZ

Edited by mestudio
Posted

mestudio napisał(a):
Nasza Sańka lepiej reaguje na "Szarik". I nie nic tego nie zmieni. Jak chcę aby przyszła natychmiast to wołam "Szarik chodź tu". Inaczej kiepsko reaguje. Może powinienem wpisać te nowe imię to książeczki?

TZ

Ciekawe, bo Sańka mnie się słucha i reaguje na swoje imię jak nie ma TZ w pobliżu.

Posted

Mamy kilka zdjęć Owcy, dalej jest tak nazywany w nowym domu:-). Mają ludzie poczucie humoru.

i cytat - maila
"[FONT=Arial]Tak jak obiecalem, przesylam troche zdjec z naszym Owczusiem. Jeszcze sa momenty, ze troszeczke sie nas boi, ale to juz jest bardzo rzadko. Jest bardzo przyjazny i zwawy.[/FONT][FONT=Arial]Jeszcze raz bardzo dziekujemy, ze dzieki Wam jestesmy z Owczusiem razem."[/FONT]