Aśka Belkowska Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 mestudio napisał(a):Ja wymyśliłam - chyba? Tz musi potwierdzić:-) Faaajne. Mój szczenior miał kumpla w psim przedszkolu, tip top podhalana z jakims francuskim imieniem rodowodowo-wystawowym , zwanego swojsko Baryła. I już. :evil_lol: Quote
M&S Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ale się obśmiałam czytając o psich imionach, Bimber, Zacier, Pirania. Super:):) Quote
mestudio Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Patmol napisał(a):mój TŻ na naszego cętkowanego psa, który się ludziom kojarzy najczęściej z hieną albo likaonem woła "Pirania" i nawet takie imię ma pies wpisane u veta czasem na spacerach, jak psy biegają luzem, ludzie pytają -czy ten cętkowany nie ugryzie a mój TŻ - nie, Pirania raczej nie gryzie Ale się uśmiałam:-). A Bimber i Zacier też super imiona. W zamierzchłych czasach mej młodości miałam podhalana Baryłkę. Quote
takasobieagatka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Moja kolezanka nazwala pieska Ugryź :D .On strasznie lubił ganiac rowery a ona przywoływala go Ugryź Ugryź :) Nie raz dostała burę ,ze psem (czy psa,nie wiem jak to sie pisze :)) szczuje :evil_lol: Quote
Nutusia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ugryź miał na imię wyżeł na polowania w serialu "Czterdziestolatek" :) Quote
M&S Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Nutusia napisał(a):Ugryź miał na imię wyżeł na polowania w serialu "Czterdziestolatek" :) Tak, miał na imię Ugryź. Quote
mestudio Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) Nasza Sańka lepiej reaguje na "Szarik". I nie nic tego nie zmieni. Jak chcę aby przyszła natychmiast to wołam "Szarik chodź tu". Inaczej kiepsko reaguje. Może powinienem wpisać te nowe imię to książeczki? TZ Edited January 10, 2013 by mestudio Quote
mestudio Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 mestudio napisał(a):Nasza Sańka lepiej reaguje na "Szarik". I nie nic tego nie zmieni. Jak chcę aby przyszła natychmiast to wołam "Szarik chodź tu". Inaczej kiepsko reaguje. Może powinienem wpisać te nowe imię to książeczki? TZ Ciekawe, bo Sańka mnie się słucha i reaguje na swoje imię jak nie ma TZ w pobliżu. Quote
Nutusia Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Wybiórcze - na niski tembr głosu słabiej reaguje ;) Quote
mestudio Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 mestudio napisał(a):Ciekawe, bo Sańka mnie się słucha i reaguje na swoje imię jak nie ma TZ w pobliżu. Jak biegnie do rowerzysty też? :-D TZmestudio Quote
mestudio Posted January 13, 2013 Author Posted January 13, 2013 Mamy kilka zdjęć Owcy, dalej jest tak nazywany w nowym domu:-). Mają ludzie poczucie humoru. i cytat - maila "[FONT=Arial]Tak jak obiecalem, przesylam troche zdjec z naszym Owczusiem. Jeszcze sa momenty, ze troszeczke sie nas boi, ale to juz jest bardzo rzadko. Jest bardzo przyjazny i zwawy.[/FONT][FONT=Arial]Jeszcze raz bardzo dziekujemy, ze dzieki Wam jestesmy z Owczusiem razem."[/FONT] Quote
obraczus87 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Oj mają poczucie humoru, mają :evil_lol: A zdjęcia super :) Quote
__Lara Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ale słodki jest, to owcze futerko :D :D :D Quote
Poker Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Fajni ludzie.A Owca jakiś taki wielki się zrobił. Jeszcze trochę i faktycznie będzie wielkości baranka. Quote
enia Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Zobaczycie, że z Owczusia wyrośnie berneńczyk pełną gębą:evil_lol::loveu: Quote
NikaEla Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='enia']Zobaczycie, że z Owczusia wyrośnie berneńczyk pełną gębą:evil_lol::loveu:może barneńczyk ;) (połąćzenie baranka z berneńczykiem) Quote
Nutusia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Baaaardzo przystojny Owczuś. I najważniejsze, że na właściwym miejscu :) Quote
Ziutka Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 M&S napisał(a):Właściwy Owca, na właściwym miejscu ;) Otóż to! Otóż to :) Quote
Poker Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 [quote name='Nikaragua']może barneńczyk ;) (połąćzenie baranka z berneńczykiem) Nowa rasa :evil_lol: Quote
Recommended Posts