Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ziutka']Pati jedzie dopiero w przyszły weekend do Poznania, więc odpada...
Szukam dalej
Eluś, nie mam FB więc nie zerknę[/QUOTE]
Ewa niech zerknie:)
Wstawi wiadomosc jaki i kiedy transport potrzebny, ok?

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elu na tzw FB wątku transportowym pojawiła się niejaka Nadzieja K. Ta osoba uchodzi za nieco niezrównoważoną delikatnie mówiąc, szkodzącą psom. Na dogo jest skreślona, a widzę, że dalej próbuje działać. Odezwała się tam niejaka Katarzyna Dogo, w tej sprawie (koszmarna osoba). ale tym razem odezwała się w dobrej sprawie, a i tak jej nie wierzą.

Posted

[quote name='Ellig']Ewa niech zerknie:)
Wstawi wiadomosc jaki i kiedy transport potrzebny, ok?[/QUOTE]

Ja nie mogę powiedzieć kiedy i jaki transport bo TZ pracuje obecnie z dnia na dzień i nic nie jest ustalone. Dziś wyszedł z domu o piątej i powinien być w domu po 16, a nie wiadomo kiedy wróci.

Posted

[quote name='mestudio']Ja nie mogę powiedzieć kiedy i jaki transport bo TZ pracuje obecnie z dnia na dzień i nic nie jest ustalone. Dziś wyszedł z domu o piątej i powinien być w domu po 16, a nie wiadomo kiedy wróci.[/QUOTE]
No to nie wiem co robic....

Posted

[quote name='mestudio']Elu na tzw FB wątku transportowym pojawiła się niejaka Nadzieja K. Ta osoba uchodzi za nieco niezrównoważoną delikatnie mówiąc, szkodzącą psom. Na dogo jest skreślona, a widzę, że dalej próbuje działać. Odezwała się tam niejaka Katarzyna Dogo, w tej sprawie (koszmarna osoba). ale tym razem odezwała się w dobrej sprawie, a i tak jej nie wierzą.[/QUOTE]
Masz racje ale nie ma co sie trollami przejmowac jak jest potrzeba to sie wstawia info i juz, moze jakos zaradzimy jak juz beda jakies ustalenia mozliwe:)

Posted

Przyszłam za Ziutką , nie dam rady wziąć kolejnego 7 psa do domu , i 15 pod opiekę , przepraszam , ale jeśli potrzebna była by kasa na transport mogę pomóc bazarkiem i niewielką wpłatą .

Posted

[quote name='Macia'] Później wracam do Leszna i będę tam do poniedziałku. Masakra.[/QUOTE][quote name='Ziutka']
Szukałam na transportowym ale na te dni nie ma :( jest 9-go tranposrt do Wrocka ale Ciebie tam nie ma...[/QUOTE]A w poniedziałek Macia przejęłabyś malucha gdyby trafił w niedzielę do Wrocławia? Może na tę 1 dzień/noc ktoś by się nim zajął? Mogę popytać we Wrocku.

Posted

[quote name='Nikaragua']A w poniedziałek Macia przejęłabyś malucha gdyby trafił w niedzielę do Wrocławia? Może na tę 1 dzień/noc ktoś by się nim zajął? Mogę popytać we Wrocku.[/QUOTE]

Na tą jedną noc może ktoś przyjmie malucha.

Posted

Napisałam jeszcze pw do Olusi88, ma bezpłatny dt dla szczeniaków, ale zaproponowałam, że nawet zapłacę jak coś (tylko nie wiem czy wolny dt w tej chwili, ehhh)

Posted

[quote name='Nutusia']Napisałam do mojej nadwornej rodzinnej przewoźniczki pociągowej czy dałaby radę w weekend do Poznania - czekam na odzew.[/QUOTE]
Nie mialam smialosci Ciotki pytac;)

Posted

Ale od nas nikt psa do Warszawy w weekend nie przywiezie. TZ wyjechał dziś i wróci jutro wieczorem, nawet nie wie czy dostanie samochód.
Proszę nie drążcie już tematu podróży tak daleko.

Posted

[quote name='Macia']A może nowe ogłoszenia porobić? Zawsze to jakaś szansa?[/QUOTE]
Zrobiłam nowe, ma dwie wyróżnione tablice (każda z innym tekstem, jeden Nutusi, drugi Ewy) ma dwa gumtree...i ciągle nic.
Jak Ewie uda się zrobić znowu nowe fotki to podmienie i tak do skutku.
On jest śliczny psiak, czemu nikt nie dzwoni to ja naprawde nie wiem :(

Ewuś, ja już nie drąże tematu dalekiego wyjazdu szczeniaka, Olusia jest z okolic Warszawy jak coś, może się odezwie do nas.

Posted

No niestety mój dt dla szczeniaka zajęty i dopóki nie wyadoptuję Mili nie mam szansy wziąść kolejnego . Co do transportu do Warszawy o który weekend chodzi o ten czy o następny ? Ja jestem z Otwocka więc ta strona od Kozienic chyba, nie wiem bo w tamtą stronę najdalej w Gorze Kalwarii byłam.

Posted

[quote name='Olusia88']No niestety mój dt dla szczeniaka zajęty i dopóki nie wyadoptuję Mili nie mam szansy wziąść kolejnego . Co do transportu do Warszawy o który weekend chodzi o ten czy o następny ? Ja jestem z Otwocka więc ta strona od Kozienic chyba, nie wiem bo w tamtą stronę najdalej w Gorze Kalwarii byłam.[/QUOTE]
Dziękuje Ola, że się pojawiłaś i dałaś znać co i jak :)

Dzwoniła do mnie Nutusia, siostra Sławka (męża Nutki) może zawieźć malucha w niedzielę o 9.00 pociągiem z Warszawy do Poznania.
Do jutro musi wiedzieć, czy ma jechać czy nie, bo musi kupić bilet.
Tak więc decydujcie co robimy - ja już innych pomysłów nie mam niestety.
PW wysłałam tam gdzie mogłam, maile też...

Posted

Jednak jest już świąteczny amok.
Możliwe, że TZ będzie pracował w sobotę co mnie nie cieszy ani trochę wtedy by zawiózł małego do Wa-wy. Ale to jutro chyba będzie wiadomo.

Posted

Tylko my na pewno nie dojedziemy tak wcześnie. Do 15 mamy Dni Otwarte, a jeszcze nie rozmawiałam o tym z Anią.
Ja napiszę jeszcze do dwóch osób z Warszawy, które może będą mieć jakiś DT.

Posted

To czekamy na wieści Maciu ;)

Ja wysłałam kilkanaście pw na dogo, z czego odpowiedziały mi osoby, które pojawiły się tu na wątku...maili też kilkanaście i jeden odzew, ehh

Ewuś, gdybyś miała nowe fotki (nie mówię, że masz robić już teraz itd.) to wstawiaj, podmienimy w ogłoszeniach.

Posted

Trzymam kciuki za maluszka jakby co pamiętajcie ze ja małego z okolic Góry Kalwarii też do Warszawy mogę zawieść / dalej się nie zapuszczę bo letnie opony i coś z tarczami hamulcowymi /

Posted

[quote name='Olusia88']Trzymam kciuki za maluszka jakby co pamiętajcie ze ja małego z okolic Góry Kalwarii też do Warszawy mogę zawieść / dalej się nie zapuszczę bo letnie opony i coś z tarczami hamulcowymi /[/QUOTE]
Dzięki Olcia, że można na Ciebie liczyć :)
Podaj wątek swojej tymczasowiczki