M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 mestudio napisał(a):Tak, zostanie nam tylko 9 peseczków z czego większość nieadopcyjna. To nie jest super... Quote
NikaEla Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 mestudio napisał(a):Tak, zostanie nam tylko 9 peseczków z czego większość nieadopcyjna.Miłka jak bedzie ogłaszana to na pewno znajdzie dom :) to już zostanie tylko 8 ;) Quote
mestudio Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Nikaragua napisał(a):Miłka jak bedzie ogłaszana to na pewno znajdzie dom :) to już zostanie tylko 8 ;) Ano 8 to nie 9, oby tak się stało....będę się bardzo starała nie piąć się w górę ilościowo. Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Nikaragua napisał(a):Miłka jak bedzie ogłaszana to na pewno znajdzie dom :) to już zostanie tylko 8 ;) Może jeszcze jakiś psiak pójdzie do nowego domu. Quote
obraczus87 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Myslę, że wazne jest też to, aby już nikt nie chciał "uszczęśliwiać" Mestudiów nowym psiakami... Miło by było, gdybyś któryś ze starszych psiaków pojechał do DS. Quote
mestudio Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 obraczus87 napisał(a):Myslę, że wazne jest też to, aby już nikt nie chciał "uszczęśliwiać" Mestudiów nowym psiakami... Miło by było, gdybyś któryś ze starszych psiaków pojechał do DS. To chyba nierealne. Gdyby Fąflica znalazła dom, jakieś fatum nad nią wisi. Piękna, młoda, żywotna i bardzo łagodna, a nikt o nią nie pyta. Quote
Elza22 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 9 psów podziwiam ja mam dwa w tym jeden na tymczasie i małe dziecko i czasmi dwa to za dużo a 9 nie wyobrażam sobie tego. Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 mestudio napisał(a): Gdyby Fąflica znalazła dom, A ona ma swój wątek? Quote
obraczus87 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='mestudio']To chyba nierealne. Gdyby Fąflica znalazła dom, jakieś fatum nad nią wisi. Piękna, młoda, żywotna i bardzo łagodna, a nikt o nią nie pyta. Zainteresowanie czarnymi psami jest dużo, dużo mniejsze. Choć ja osobście czarnuszki uwielbiam. Podeślij mi na maila: [email protected] tekst plus 4-5 fotek Fąflicy. Kupię Jej pakiet ogłoszeń. Bo sama to umiem zrobić tylko kilka ogłoszeń :oops: Quote
mestudio Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Elza22 napisał(a):9 psów podziwiam ja mam dwa w tym jeden na tymczasie i małe dziecko i czasmi dwa to za dużo a 9 nie wyobrażam sobie tego. ... i 5 kotów TZmestudio Quote
NikaEla Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 mestudio napisał(a): Gdyby Fąflica znalazła dom, jakieś fatum nad nią wisi. Piękna, młoda, żywotna i bardzo łagodna, a nikt o nią nie pyta.Może w ogłoszeniach nadać jej jakieś cudne - przyciągające imię? czasem to działa... Quote
Ellig Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 mestudio napisał(a):Owca w przyszłym tygodniu wyjeżdża. Najwyższy czas...ech. Wizyta pa wypadła super. Owieczko powodzenia, kciuki jeszcze trzymam:) Quote
mestudio Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 M&S napisał(a):A ona ma swój wątek? Tak, panna Fąfel ma swój wątek. Jest kochanym psem, bardzo radosnym, rozbrykanym, nie zna w ogóle agresji, ale nie ma szczęścia. Link do niej też jest na bazarku obecnym. Quote
mestudio Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 [quote name='mestudio']Tak, panna Fąfel ma swój wątek. Jest kochanym psem, bardzo radosnym, rozbrykanym, nie zna w ogóle agresji, ale nie ma szczęścia. Link do niej też jest na bazarku obecnym. http://www.dogomania.pl/forum/threads/192092-Panna-F%C4%85fel-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-nas-z-adopcji-po-24-godzinach-z-powodu-koteczka Quote
Ziutka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 To ja kciuki za Owczusia trzymam i nie zapeszam ;) Martusia, fajnie, że jej pakiet wykupisz (Fąflicy znaczy się) może Ty jej szczęście przyniesiesz, ja ją ogłaszam non stop i cisza pomimo wyróżnionych ogłoszeń itd, ehh Quote
obraczus87 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ziutka napisał(a):To ja kciuki za Owczusia trzymam i nie zapeszam ;) Martusia, fajnie, że jej pakiet wykupisz (Fąflicy znaczy się) może Ty jej szczęście przyniesiesz, ja ją ogłaszam non stop i cisza pomimo wyróżnionych ogłoszeń itd, ehh Czekam na dane :) Quote
__Lara Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 obraczus87 napisał(a):Ciesze się, że Owca ma domek :) Ja również!!! :) :) :) mestudio pewnie ulżyło ;) Quote
mestudio Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 W poniedziałek Owca jedzie do nowego domu. TZmestudio Quote
Ellig Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 mestudio napisał(a):W poniedziałek Owca jedzie do nowego domu. TZmestudio Dzień dobry!:) Powodzenia Owca, kciuki trzymam!:) Quote
mestudio Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Państwo mieli przez 12 lat kaukazkę, myślę, że wobec tego z takim Owcą sobie poradzą:cool3: Quote
M&S Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 mestudio napisał(a):Państwo mieli przez 12 lat kaukazkę, myślę, że wobec tego z takim Owcą sobie poradzą:cool3: Trzeba mieć nadzieję;) Quote
Recommended Posts