Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mestudio napisał(a):
Tak, zostanie nam tylko 9 peseczków z czego większość nieadopcyjna.
Miłka jak bedzie ogłaszana to na pewno znajdzie dom :) to już zostanie tylko 8 ;)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Miłka jak bedzie ogłaszana to na pewno znajdzie dom :) to już zostanie tylko 8 ;)

Ano 8 to nie 9, oby tak się stało....będę się bardzo starała nie piąć się w górę ilościowo.

Posted

Nikaragua napisał(a):

Może jeszcze jakiś psiak pójdzie do nowego domu.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Myslę, że wazne jest też to, aby już nikt nie chciał "uszczęśliwiać" Mestudiów nowym psiakami...

Miło by było, gdybyś któryś ze starszych psiaków pojechał do DS.

To chyba nierealne.
Gdyby Fąflica znalazła dom, jakieś fatum nad nią wisi. Piękna, młoda, żywotna i bardzo łagodna, a nikt o nią nie pyta.

Posted

[quote name='mestudio']To chyba nierealne.
Gdyby Fąflica znalazła dom, jakieś fatum nad nią wisi. Piękna, młoda, żywotna i bardzo łagodna, a nikt o nią nie pyta.

Zainteresowanie czarnymi psami jest dużo, dużo mniejsze. Choć ja osobście czarnuszki uwielbiam.

Podeślij mi na maila: [email protected] tekst plus 4-5 fotek Fąflicy. Kupię Jej pakiet ogłoszeń. Bo sama to umiem zrobić tylko kilka ogłoszeń :oops:

Posted

mestudio napisał(a):

Może w ogłoszeniach nadać jej jakieś cudne - przyciągające imię? czasem to działa...

Posted

mestudio napisał(a):
Owca w przyszłym tygodniu wyjeżdża. Najwyższy czas...ech.
Wizyta pa wypadła super.

Owieczko powodzenia, kciuki jeszcze trzymam:)

Posted

M&S napisał(a):
A ona ma swój wątek?

Tak, panna Fąfel ma swój wątek. Jest kochanym psem, bardzo radosnym, rozbrykanym, nie zna w ogóle agresji, ale nie ma szczęścia.
Link do niej też jest na bazarku obecnym.

Posted

To ja kciuki za Owczusia trzymam i nie zapeszam ;)

Martusia, fajnie, że jej pakiet wykupisz (Fąflicy znaczy się) może Ty jej szczęście przyniesiesz, ja ją ogłaszam non stop i cisza pomimo wyróżnionych ogłoszeń itd, ehh

Posted

Ziutka napisał(a):
To ja kciuki za Owczusia trzymam i nie zapeszam ;)

Martusia, fajnie, że jej pakiet wykupisz (Fąflicy znaczy się) może Ty jej szczęście przyniesiesz, ja ją ogłaszam non stop i cisza pomimo wyróżnionych ogłoszeń itd, ehh

Czekam na dane :)

Posted

mestudio napisał(a):
Państwo mieli przez 12 lat kaukazkę, myślę, że wobec tego z takim Owcą sobie poradzą:cool3:

Trzeba mieć nadzieję;)