Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki ewu za rozrzucanie, prosze też inne ciocie o pomoc w rozsyłaniu wątku. Musimy zebrać deklaracje, bez kompletu sunia nie może pojechać do Jaagi. Niestety mam już sunię, której brakuje deklaracji, dopóki sunia była na łańcuchu zainteresowanie nią było duże, za jakiś czas ciężko mi będzie opłacić dt bo bezpiecznej ciężko o pomoc.
Byłam dziś u suni, zawiozłam jej jodyne i posmarowałam piersi, znacznie się zmniejszyły tzn nadal są długie i duże ale już nie takie obrzękniete.

Posted

Bedzie dobrze z tego co piszecie, bedzie dobrze. Ja nie moge niestety nic zadeklarowac, mam od dzisiaj na glowie dwie suki, w tym jedna ciezarna. ale trzymam kciuki.

Posted

Rozmawiałysmy z Anią wczoraj. Skoro suczka ma się dobrze i zapomniała o dzieciach, to dobrze. Spanikowałam, bo na początku była mowa o kilku dniach tymczasu.
Ja tez nie jestem deklarowiczką sterylkową, więc chyba i tak trzeba poczekać na zabieg na miejscu.
Aniu, transportem nie przejmuj się. Oczywiście Andrzej pojedzie, jak będzie potrzeba.

Może znalazłby się tu ktoś, kto mógłby sunię poogłaszać?

Ania postara się jej zrobić zdjęcia, gdzie nie będzie widać chudości i możnaby już jej szukać DS. Może akurat komuś wpadnie w oko i z dotychczasowego DT pojedzie po zabiegu do swojego domu?
Ania ciągle jest w pracy, więc nie da rady jej ogłaszać. Ja zupełnie z tym sobie nie radzę.

Posted

Jaaga napisał(a):
Rozmawiałysmy z Anią wczoraj. Skoro suczka ma się dobrze i zapomniała o dzieciach, to dobrze. Spanikowałam, bo na początku była mowa o kilku dniach tymczasu.
Ja tez nie jestem deklarowiczką sterylkową, więc chyba i tak trzeba poczekać na zabieg na miejscu.
Aniu, transportem nie przejmuj się. Oczywiście Andrzej pojedzie, jak będzie potrzeba.

Może znalazłby się tu ktoś, kto mógłby sunię poogłaszać?

Ania postara się jej zrobić zdjęcia, gdzie nie będzie widać chudości i możnaby już jej szukać DS. Może akurat komuś wpadnie w oko i z dotychczasowego DT pojedzie po zabiegu do swojego domu?
Ania ciągle jest w pracy, więc nie da rady jej ogłaszać. Ja zupełnie z tym sobie nie radzę.

Mogę poogłaszać sunię jak będą zdjęcia ;)

Posted

napiszcie TUTAJ ile na co konkretnie funduszy potrzeba to deklarowicz kundelkowej skarbonki zgłosi wniosek o pomoc

[SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=5]Przedział finansowy pomocy w kundelkowej[/FONT]

[FONT=Tahoma]- leczenie – do 200zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]- transport – do 150zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]- zakup karmy - do 100zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]- jednorazowa pomoc w uzasadnionych przypadkach - do 50 zł[/FONT]

Posted

[quote name='ewakrakow']napiszcie TUTAJ ile na co konkretnie funduszy potrzeba to deklarowicz kundelkowej skarbonki zgłosi wniosek o pomoc

[SIZE=4][FONT=Tahoma][SIZE=5]Przedział finansowy pomocy w kundelkowej[/FONT]

[FONT=Tahoma]- leczenie – do 200zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]- transport – do 150zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]- zakup karmy - do 100zł[/FONT]
[FONT=Tahoma]- jednorazowa pomoc w uzasadnionych przypadkach - do 50 zł[/FONT]

Ania dopiero co korzystała z kundelkowej skarbonki przy Tosi. Do tego już nie jest tam deklarowiczką ze względu na niepewną sytuację z pracą. Ja też nie jestem.
Na pewno na transport 150 zł będzie potrzebne.

Posted (edited)

Jaaga napisał(a):
Ania dopiero co korzystała z kundelkowej skarbonki przy Tosi. Do tego już nie jest tam deklarowiczką ze względu na niepewną sytuację z pracą. Ja też nie jestem.

zgłoszenie zrobiłby aktywny deklarowicz, czyli pomoc bezzwrotna
dam znać tej osobie, że będzie potrzebna pomoc na transport

Edited by ewakrakow
Posted

Jaaga napisał(a):

ewakrakow napisał(a):
zgłoszenie zrobiłby aktywny deklarowicz, czyli pomoc bezzwrotna
dam znać tej osobie, że będzie potrzebna pomoc na transport

Już piszę do Kundelkowej Skarbonki:)

Posted

Też właśnie zrobiłam przelew 30 zł dla Suni.
Tutułem : jednorazowa wplata dla suni od uspionych dzieciaczkow. dogo nick tobciu

Dziewczyny, może by ktoś znalazł czas na zrobienie bazarku imiennego dla Suni ?
To też zawsze jakieś grosze dla niej wpadną. Ja uruchamiam właśnie bazar z fantami, to z czasem jest ciężko.
Ewentualnie jakby nikt nie był chętny, to mogłabym zrobić, ale dopiero w następnym tygodniu.
Raz robiłam taki imienny bazarek dla Smutka, co przemianowany został na bazarku na Czarka.