xmartix Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 to ja daje 10 zł stałej, proszę o nr konta na pw Quote
Ania102 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Justysiek od Anny busko nie mam wpływu na koncie agaty i azali też więc popraw w 1 poście. Już mam hasło do konta więc będę na bieżąco sprawdzac. Sunia siedzi teraz na łańcuchu na czas kiedy Ania chodzi do pracy, niestety nie ma innego wyjścia żeby ją pilnować. Smycz mogłaby przegryźć. Quote
justysiek Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 Ania102 napisał(a):Justysiek od Anny busko nie mam wpływu na koncie agaty i azali też więc popraw w 1 poście. Już mam hasło do konta więc będę na bieżąco sprawdzac. Sunia siedzi teraz na łańcuchu na czas kiedy Ania chodzi do pracy, niestety nie ma innego wyjścia żeby ją pilnować. Smycz mogłaby przegryźć. od Anna Busko to wpłynie przez paypala bo to przelew zagraniczny. Quote
pikola Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Kochani ja wplace dopiero w polowie lipca,bo wtedy bede wysylala wszystkie deklaracje. Wysle za czerwiec i lipiec.Ja wysylam do kogos w PL a pozniej ta osoba wymienia pieniazki i przesyla dalej.Czy to jest problem? Nie oplaca mi sie wysylac tylko dla suni,w polowie miesiaca wysylam zawsze wszystkie deklaracje. Quote
justysiek Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 pikola napisał(a):Kochani ja wplace dopiero w polowie lipca,bo wtedy bede wysylala wszystkie deklaracje. Wysle za czerwiec i lipiec.Ja wysylam do kogos w PL a pozniej ta osoba wymienia pieniazki i przesyla dalej.Czy to jest problem? Nie oplaca mi sie wysylac tylko dla suni,w polowie miesiaca wysylam zawsze wszystkie deklaracje. spokojnie:) może tak być cioteczko, dziękujemy i tak za okazane serce i pomoc!!!:) Quote
pikola Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 To dobrze.E tam,to grosik,chcialoby sie wiecej ale za duzo tych bid..a adopcje jakos w miejscu stoja. Wycalujcie i ukochajcie bidulke ode mnie.Bedzie dobrze..Musi byc! Quote
jola_li Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Jestem na zaproszenie, ale na razie nie mogę wesprzeć finansowo :(. Właśnie umieściłam w hoteliku pieska, który nie ma ani jednej deklaracji :(. Jak tylko będę mogła to pomogę. (Chyba jest błąd w podsumowaniu wpłat jednorazowych w pierwszym poście) Quote
Ania102 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dziekuję bardzo za przybycie ciocie, razem raźniej pomagać. Quote
basiunia131 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Jestem na zaproszenie. Niestety nie mogę nic zadeklarować ani na stałe ani nawet jednorazowo :( zapiszę sobie wątek i w wolnej chwili zrobię dla suni jakiś bazarek, tylko tyle mogę. Quote
Incia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Taka piękna sunieczka... Teraz nie śmierdzę groszem, ale pomyślę może nad bazarkiem szybkim? Quote
Ania102 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Inciu ja bym Ci mogła fanty podrzucić, mogłabyś przeznaczyć na sunię i jakiegoś innego świetokrzyskiego psiaka, mam wysłać Małgosce ale fantów mam pod dostatkiem, niestety czasu nic bo ciągle zasuwam w pracy. Czy byłabyś chetna? Quote
Incia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ania102 napisał(a):Inciu ja bym Ci mogła fanty podrzucić, mogłabyś przeznaczyć na sunię i jakiegoś innego świetokrzyskiego psiaka, mam wysłać Małgosce ale fantów mam pod dostatkiem, niestety czasu nic bo ciągle zasuwam w pracy. Czy byłabyś chetna? Tak, tylko musze znaleźć kogoś, kto mi zdjęcia porobi. Quote
monika083 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='jola_li']Jestem na zaproszenie, ale na razie nie mogę wesprzeć finansowo :(. Właśnie umieściłam w hoteliku pieska, który nie ma ani jednej deklaracji :(. Jak tylko będę mogła to pomogę. (Chyba jest błąd w podsumowaniu wpłat jednorazowych w pierwszym poście) chyba zsumowane sa pienazki, ktore sa juz na koncie, Quote
LadyS Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Wpadłam na zaproszenie, widze, że choć jedna wetka realnie patrzy na sprawę bezdomności... Ja niestety nic nie zadeklaruje, bo sama mam psa z długiem w hotelu na utrzymaniu, ale wątek sobie zapiszę. Quote
fiorsteinbock Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Cioteczki, mogę tylko zaglądać bo z deklaracjami u mnie krucho :/ Trzymam kciuki za maleńką. Quote
aagataa8 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 xmartix napisał(a):to ja daje 10 zł stałej, proszę o nr konta na pw Numer konta znajdziesz w 1 poście Quote
ANETTTA Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 bedzie ktos robił jakis bazarek ...dorzuce coś a tymczasem moge pomóc jednorazowo 20 zł Quote
Ania102 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 ANETTTA nr konta w 1poście, dzięki. Bazarek może zrobić Malgoska tylko zależy jej na szybkim otrzymaniu fantów, ja nadal nie zrobiłam paczki ale postaram się w końcu przesłać. Dziękuję wszystkim za obecność. Byłam dziś u weta, w czwartek będzie sterylka, u Ani może być do weekendu. Nadal brakuje deklaracji:-( Naprawdę boje się zostać sama z opłatą róźnicy, nie stać mnie na to. Proszę o deklaracje choćby małych sum. W tym miesiącu nie wiem jak dopłacę do Tosi. Quote
Gabi79 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Jestem na zaproszenie. Niestety nie mogę wspomóc finansowo, bardzo mi przykro:-(. Mam kilka stałych deklaracji, a finansowo pod górkę, bo jestem na L4 i czekam już wieki na kasę z ZUS-u, a oni mają to w ..... Będę zaglądać do sunieczki Quote
cisowianka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Otrzymałam zaproszenie, niestety jak większość, w kasie pustki i duży debet. Najpierw muszę opłacić deklaracje i swoje zobowiązania, jeśli coś zostanie dorzucę ale obiecać nie mogę...... Quote
Myngey Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Jestem na zaproszenie, mogę tylko podrzucać. Przykro mi Quote
Recommended Posts