pikola Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 [quote name='aagataa8']Niestety z tego co widzę, to ostatnia wpłata od Ciebie jest 21.02.2013 w kwocie 20 zł za luty i marzec. A masz może daty kolejnych przelewów? Może ja czegoś nie widzę... Aha, z tego co wiem od Ani to u Milvy wszystko w porządku, przyzwyczaja się do nowego domu[/QUOTE] Niemozliwe.Sprawdz prosze jeszcze raz.Wszedzie doszlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewakrakow Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 dawno nie byłam na watku i nie jestem na bieżąco, ostatni wpis z sierpnia... co u Milwy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karilka Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Ewa! Milva mieszka w KRAKOWIE! ;) Generalnie ma towarzystwo psie i jest rozpieszczana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewakrakow Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 aha no tak doczytałam, że jest w ds!!! w Krakowie o kurcze może nawet w mojej okolicy:) muszę się rozglądać!!! strasznie się cieszę, że się jej udało żeby jeszcze suczka z mojego banerka też miała takie szczęście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karilka Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 W centrum, jakieś 15 minut od Błoni ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewakrakow Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 światowy psiak w centrum dużego miasta mieszka ja na południu Krakowa, już prawie na peryferiach... bardzo kibicuję Milvie i cieszę się, że dobrze trafiła i została krakowianką:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts