MTD Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 tobciu napisał(a):Też właśnie zrobiłam przelew 30 zł dla Suni. Tutułem : jednorazowa wplata dla suni od uspionych dzieciaczkow. dogo nick tobciu Dziewczyny, może by ktoś znalazł czas na zrobienie bazarku imiennego dla Suni ? To też zawsze jakieś grosze dla niej wpadną. Ja uruchamiam właśnie bazar z fantami, to z czasem jest ciężko. Ewentualnie jakby nikt nie był chętny, to mogłabym zrobić, ale dopiero w następnym tygodniu. Raz robiłam taki imienny bazarek dla Smutka, co przemianowany został na bazarku na Czarka. poszukam dziś u siebie jakiś fantów i jak coś znajdę to zrobię bazarek dla suńki. w moim przelewie też widniało: dla suni od uśpionych szczeniaków - czy jakoś tak Quote
paula_t Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ja w tytule przelewu podała swój nick z dogo... Quote
MTD Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 zrobiłam bazar na rzecz suni http://www.dogomania.pl/forum/threads/228478-na-suni%C4%99-z-lasu-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-ksi%C4%85%C5%BCki-bluzeczki-i-pierd%C3%B3%C5%82ki-do-03-07-ZAJRZYJ-I-POM%C3%93Z! Quote
MTD Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 paula_t napisał(a):Lecę, pedzę tam :) dzięki paula :) dziewczyny, jak się ma sunia, ma już imię? Quote
Ania102 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 justysiek bardzo proszę zaktualizuj deklaracje w pierwszym poście, na pewno deklarowała, stałe deklarowała Malgoska,Pikola,Azalia,ewu,BasiaD, Lara i monika083 nie wszystkie są uwzglednione. aagataa jak możesz to daj znać kto wpłacił albo podeślij mi hasło. Byłam dziś u suni, Ani córka mówi na nią Kulka. Nie pasuje mi to imię zupełnie, jeśli ktoś byłby chętny do poprowadzenia bazarku imiennego to byłabym wdzięczna. Sunia nie ma już laktacji, czuje się dobrze, macha ogonkiem, nawet poszczekuje, koty goni a Ania ma ich 4 więc ma co ganiać. Mam kilka zdjęć z dziś ale jutro wstawię. Na dt u Jaagi potrzebne jest 250 zł, więc bardzo proszę jeśli ktoś mógłby się jeszcze zadeklarować, nie jestem w stanie dopłacać do 2 psów. Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Ania102 napisał(a):justysiek bardzo proszę zaktualizuj deklaracje w pierwszym poście, na pewno deklarowała, stałe deklarowała Malgoska,Pikola,Azalia,ewu,BasiaD, Lara i monika083 nie wszystkie są uwzglednione. aagataa jak możesz to daj znać kto wpłacił albo podeślij mi hasło. Byłam dziś u suni, Ani córka mówi na nią Kulka. Nie pasuje mi to imię zupełnie, jeśli ktoś byłby chętny do poprowadzenia bazarku imiennego to byłabym wdzięczna. Sunia nie ma już laktacji, czuje się dobrze, macha ogonkiem, nawet poszczekuje, koty goni a Ania ma ich 4 więc ma co ganiać. Mam kilka zdjęć z dziś ale jutro wstawię. Na dt u Jaagi potrzebne jest 250 zł, więc bardzo proszę jeśli ktoś mógłby się jeszcze zadeklarować, nie jestem w stanie dopłacać do 2 psów. Wysłałam 20 zł dla sunieczki. Zrobię stałe zlecenie na moją deklarację. Quote
__Lara Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Czy ma czas ktoś powysyłać zaproszenia na wątek? Kulka też mi nie pasuje.... może Kiara? Quote
ewu Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) __Lara napisał(a):Czy ma czas ktoś powysyłać zaproszenia na wątek? Kulka też mi nie pasuje.... może Kiara? Kiara to ładne imię. Mama mojego Pączusia nazywa się Kiara. Ma wspaniały dom w Warszawie. Zabrałam ją z punktu razem z Pączkiem i szczeniaczkiem o imieniu Sezamek. Cała trójka ma domki:) Sezamka zawiozłam do Łodzi, Kiara pojechała do Stolicy a Pączek właśnie ożera mi kapcia:) Kiara też straciła dzieci, były już duże:( Z całej piątki przeżył tylko mój Pączunio... Teraz sunia ma dobre życie. Edited June 19, 2012 by ewu Quote
MTD Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kiara brzmi dobrze i tak... elitarnie :razz: ciotki, wpadnijcie czasem na bazar dla Kiary-Kulki, bo nie jestem dobrym marketingowcem ;) Quote
zebrazebra Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Kiara piękne imię. Jednorazowo wpłacę marną dyszkę, czy podany kilka stron wcześniej nr konta jest aktualny? Quote
justysiek Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 zebrazebra napisał(a):Kiara piękne imię. Jednorazowo wpłacę marną dyszkę, czy podany kilka stron wcześniej nr konta jest aktualny? tak nr jest aktualny. już aktualizuje 1 post Quote
paula_t Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Odwiedzam bidoczkę. Tak, Kiara to ładne imię i pasuje do niej, bo czasem jest tak, że patrzę na psiaka i zastanawiam się skąd to imię... :) Quote
Ania102 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Proszę bardzo o pomoc w rozsyłaniu watku brakuje 170 zł deklaracji, bez deklaracji nie może pojechac do Jaagi i nie będzie miała tymczasu po sterylce, do siebie nie moge jej wziąć. Chociaz bardzo bym chciała ale nie mam nawet czasu na swoje psy Quote
justysiek Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 ja jak się troche podkuruje to porozsyłam, od poniedzialku mam taka grypę, że myslalam ze juz wykituje:-( Quote
ewu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ania102 napisał(a):Proszę bardzo o pomoc w rozsyłaniu watku brakuje 170 zł deklaracji, bez deklaracji nie może pojechac do Jaagi i nie będzie miała tymczasu po sterylce, do siebie nie moge jej wziąć. Chociaz bardzo bym chciała ale nie mam nawet czasu na swoje psy Kurcze tyle rozesłałam.....:(Gdzie te ciotki:wallbash::wallbash::wallbash: Quote
__Lara Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 ewu napisał(a):Kurcze tyle rozesłałam.....:(Gdzie te ciotki:wallbash::wallbash::wallbash: :( ewu, tych bid już jest za dużo :( Quote
Ania102 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Dziekuję wszystkim za wpłaty, proszę dalej o rozsyłanie. Jesli ktoś może już ogłosić sunię, może być Kiara chociaż mi bardziej Leni pasuje, to byłabym wdzięczna. Póki co mozna powiedzieć, że w stosunku do człowieka jest grzeczna, uległa, wylękniona. Do innych psów ok, koty traktuje jako rozrywkę- chętnie je gania. Wstawiam kilka zdjęć. Quote
__Lara Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Jeszcze widzę smutek w jej oczach :( albo mi się wydaje...... Quote
Ania102 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nie tyle jest smutna co wylękniona, boi się bardzo człowieka, za każdym razem dochodzi z dystansem ale jednocześnie ma dużą potrzebę przebywania z ludźmi. Musiała dużo w życiu przejść przez ludzi. Na Anię u której jest reaguje radośnie, jak ją widzi merda ogonkiem, podbiega ale wszystko co robi robi ostrożnie. Quote
justysiek Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 dziś na fb odezwała się dziewczyna Anna Busko:loveu: zadeklarowała dla Kiary/Leni 200zł jednorazowej wpłaty przez paypal, dzięki Linnsi:loveu: która udostepni nam paypal pieniazki zasila konto suni, dziekujemy, wpisuje to deklaracje a jak pieniadze wplyna, Ania uzupelni rozliczenie. Quote
ewu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Ania102']Dziekuję wszystkim za wpłaty, proszę dalej o rozsyłanie. Jesli ktoś może już ogłosić sunię, może być Kiara chociaż mi bardziej Leni pasuje, to byłabym wdzięczna. Póki co mozna powiedzieć, że w stosunku do człowieka jest grzeczna, uległa, wylękniona. Do innych psów ok, koty traktuje jako rozrywkę- chętnie je gania. Wstawiam kilka zdjęć. Dobra , kochana psina...Ma piękne oczy Quote
Recommended Posts