Poker Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Nieźle Bimbuś sobie poczyna, on po prostu jest pracowity , nie chce bimbać. I co z tytułem wątku? Co on dostaje do jedzenia? Mam mu podać ostatni skromny posiłek w niedizelę wieczorem. togaa , a zdjęcia klatki piersiowej nie mają? Morfologii nie robili mu ? Quote
togaa Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Zdjęcia rtg ma. Sama go trzymałam z wetem do spółki. Jutro odbiorę w takim razie z lecznicy. Wystarczy zabrać je w niedzielę ? Badania krwi zrobię. Jakieś poszerzone mają być ? Mały je suche (Bosch Junior), na przemian z gotowanym . Każdą ilość ! Wytrąca miskę z ręki, gryzie po palcach. Widać w kojcu musiał ostro walczyć o jedzenie... Obydwaj uwielbiają, gdy trochę suchego rozsypie im się w trawie. Pracują nosami aż furczy. Quote
Poker Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Daj rtg razem z całą dokumentacją osobie wiozącej go.Potrzebna jest morfologia i elektrolity. Toni musi mieć spokój, lepiej dać mu jedzenie pod nos,żeby się nie podniecał, bo wtedy serducho musi mocniej pracować ,a to u niego jest nie wskazane. Quote
ihabe Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 to kiedy szykuje sie wyjazd? mamy juz termin? Czy brac ten banerek czy poprawiamy na 1500zł? Nika.... zaraz postaram sie pomóc podrzucać bazarki.... Quote
Poker Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Poker']Rozmawiałam z dr Szczypką. Termin jest w następny poniedziałek o godz. 11. W związku z tym dobrze by było przywieźć Tońcia w niedzielę ,żeby trochę odpoczął po podróży. [/QUOTE] ihabe, tu jest propozycja terminu przywozu malucha.Godzina i miejsce spotkania do ustalenia. Quote
Anula Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Anula']Jestem na zaproszenie,myślę jak tu pomóc![/QUOTE] Trochę pomyślałam i już poszedł przelew na kwotę 100zł dla Tonika.Emerytura wkrótce przyjdzie jakoś damy radę a Toniczek będzie wsparty.Wiem,że to kropla w morzu potrzeb ale nie dam rady więcej,mam na utrzymaniu tymczasowiczkę. Toniczku Kochany aby powiodła się operacja trzymam za małego szkraba kciuki! Quote
ihabe Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Poker']ihabe, tu jest propozycja terminu przywozu malucha.Godzina i miejsce spotkania do ustalenia.[/QUOTE] sorki przegapiłam posta:-( Jesteśmy gotowi do prezwozu malucha:-) [quote name='Anula']Trochę pomyślałam i już poszedł przelew na kwotę 100zł dla Tonika.Emerytura wkrótce przyjdzie jakoś damy radę a Toniczek będzie wsparty.Wiem,że to kropla w morzu potrzeb ale nie dam rady więcej,mam na utrzymaniu tymczasowiczkę. Toniczku Kochany aby powiodła się operacja trzymam za małego szkraba kciuki![/QUOTE] Kochana jesteś Anulko:-) Quote
Poker Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ihabe,nie ma za co przepraszać, ja też mam nieraz buty na oczach :evil_lol: Anula, 100 zł to bardzo dużo.Dziękujemy w imieniu Tońcia. Quote
Poker Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 a ja mam kolejne potwierdzenie chęci wpłaty co najmniej 50 zł. Ciekawe jak maluch zniósł pobieranie krwi. Quote
ihabe Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 ja tez powysyłam wielu osobom, głównie z allegro i mam juz mały odzew:-) Wierzę głęboko, że szybko nazbieramy :-) Quote
togaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Myślę że połowę na zabieg już mamy. Jak wrócę z lecznicy to dokładnie rozpiszę w 1-szym poście. Quote
Poker Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Ale on jest słodki. Jak sie czuje? Co weci dziś mówili ? Quote
togaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Osłuchali serduszko i jest niby lepiej jak bierze ten lek... Ma szaleńczy apetyt i zrywy zabawowe, ale je stopuję. Nie odstępuje człowieka na krok. Cudo, nie pies... Quote
necianeta89 Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Basiu, wpadłaś po uszy ;) jeszcze go nie oddasz i co? będzie towarzyszył indze w zabawach ;) Quote
Poker Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) taaak i jeszcze Lolkowi zdzierał pieluchę z pupska. ja go nie znam , a już się też zakochałam. Czy widzicie podobieństwo? To jest dziewczynka Miła , która była u nas w DT 2 lata temu. Edited May 15, 2012 by Poker Quote
togaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='necianeta89']Basiu, wpadłaś po uszy ;) jeszcze go nie oddasz i co? będzie towarzyszył indze w zabawach ;) Nie kracz necia. Jak na razie , 'trzymam" się... Quote
togaa Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Poker']i jak stoimy z kasą?[/QUOTE] Wszystko co wpłynęło jest w 1-szym poście. Jutro zsumuję, bo dzisiaj już padam na p....Przepraszam. Quote
ihabe Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Hej Toniczku, jestem sercem i myślami z Wami:-) Widzimy sie w niedzielę rankiem? przed nami podróż do cioci Poker :-) Quote
ona03 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Jak dobrze Nika, że podsumowałaś, togaa nie ma do tego głowy ;). Toni buzialki od Lolcia i reszty, będziemy z Tobą :loveu: Quote
ihabe Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Nikaragua']Na bazarku książkowym dodałam wpis, aby nie było problemów z jego rozliczaniem: ponieważ obecnie najpilniejszym wydatkiem SBM jest operacja serca ratująca życie Tonia, to Letycja przeznacza większość swoich wpływów z bazarku właśnie na ten cel jeśli mnie nie wygonicie to po sprawdzeniu matur przybiegnę na minutkę Ciocia Togaa tak bardzo pokochała tego psiaka, że sama osobiście chce go zawieźć do Wrocławia:-) Chce z nim spędzić każdą minutkę i w pełni ją rozumiem:-) Pozostaję jako kierowca rezerwowy... Ciotki na 100% sie ucieszą z Twoich odwiedzin Nikooooo :-) Nasze dziewczynka w przyszłym roku ma maturę a ja już po nocach nie śpię:-) Quote
Poker Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Zapraszam wszystkie ciocie , wielbicielki Tonia. Trzeba uważać , bo Lolek będzie zazdrosny i nie zechce wrócić do togaa. Quote
kado Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Przeczytałam jednym tchem...Dziewczyny szacunek wielki dla Was kochane!!!!! Postaram się o jakiś bazarek dla Tonia. Gdybym mogła jeszcze jakoś pomóc - piszcie,dzwońcie!!! Quote
Recommended Posts