Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nieźle Bimbuś sobie poczyna, on po prostu jest pracowity , nie chce bimbać.
I co z tytułem wątku?
Co on dostaje do jedzenia? Mam mu podać ostatni skromny posiłek w niedizelę wieczorem.
togaa , a zdjęcia klatki piersiowej nie mają? Morfologii nie robili mu ?

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia rtg ma. Sama go trzymałam z wetem do spółki. Jutro odbiorę w takim razie z lecznicy.
Wystarczy zabrać je w niedzielę ?
Badania krwi zrobię. Jakieś poszerzone mają być ?

Mały je suche (Bosch Junior), na przemian z gotowanym . Każdą ilość ! Wytrąca miskę z ręki, gryzie po palcach. Widać w kojcu musiał ostro walczyć o jedzenie...

Obydwaj uwielbiają, gdy trochę suchego rozsypie im się w trawie. Pracują nosami aż furczy.

Posted

Daj rtg razem z całą dokumentacją osobie wiozącej go.Potrzebna jest morfologia i elektrolity.

Toni musi mieć spokój, lepiej dać mu jedzenie pod nos,żeby się nie podniecał, bo wtedy serducho musi mocniej pracować ,a to u niego jest nie wskazane.

Posted

to kiedy szykuje sie wyjazd?
mamy juz termin?
Czy brac ten banerek czy poprawiamy na 1500zł?

Nika.... zaraz postaram sie pomóc podrzucać bazarki....

Posted

[quote name='Poker']Rozmawiałam z dr Szczypką. Termin jest w następny poniedziałek o godz. 11. W związku z tym dobrze by było przywieźć Tońcia w niedzielę ,żeby trochę odpoczął po podróży.
[/QUOTE]
ihabe, tu jest propozycja terminu przywozu malucha.Godzina i miejsce spotkania do ustalenia.

Posted

[quote name='Anula']Jestem na zaproszenie,myślę jak tu pomóc![/QUOTE]
Trochę pomyślałam i już poszedł przelew na kwotę 100zł dla Tonika.Emerytura wkrótce przyjdzie jakoś damy radę a Toniczek będzie wsparty.Wiem,że to kropla w morzu potrzeb ale nie dam rady więcej,mam na utrzymaniu tymczasowiczkę.
Toniczku Kochany aby powiodła się operacja trzymam za małego szkraba kciuki!

Posted

[quote name='Poker']ihabe, tu jest propozycja terminu przywozu malucha.Godzina i miejsce spotkania do ustalenia.[/QUOTE]

sorki przegapiłam posta:-(
Jesteśmy gotowi do prezwozu malucha:-)

[quote name='Anula']Trochę pomyślałam i już poszedł przelew na kwotę 100zł dla Tonika.Emerytura wkrótce przyjdzie jakoś damy radę a Toniczek będzie wsparty.Wiem,że to kropla w morzu potrzeb ale nie dam rady więcej,mam na utrzymaniu tymczasowiczkę.
Toniczku Kochany aby powiodła się operacja trzymam za małego szkraba kciuki![/QUOTE]

Kochana jesteś Anulko:-)

Posted

ihabe,nie ma za co przepraszać, ja też mam nieraz buty na oczach :evil_lol:
Anula, 100 zł to bardzo dużo.Dziękujemy w imieniu Tońcia.

Posted

Osłuchali serduszko i jest niby lepiej jak bierze ten lek...

Ma szaleńczy apetyt i zrywy zabawowe, ale je stopuję.
Nie odstępuje człowieka na krok. Cudo, nie pies...

Posted (edited)

taaak i jeszcze Lolkowi zdzierał pieluchę z pupska.
ja go nie znam , a już się też zakochałam.
Czy widzicie podobieństwo? To jest dziewczynka Miła , która była u nas w DT 2 lata temu.

Edited by Poker
Posted

[quote name='necianeta89']Basiu, wpadłaś po uszy ;) jeszcze go nie oddasz i co? będzie towarzyszył indze w zabawach ;)

Nie kracz necia.
Jak na razie , 'trzymam" się...

Posted

[quote name='Poker']i jak stoimy z kasą?[/QUOTE]

Wszystko co wpłynęło jest w 1-szym poście. Jutro zsumuję, bo dzisiaj już padam na p....Przepraszam.

Posted

[quote name='Nikaragua']Na bazarku książkowym dodałam wpis, aby nie było problemów z jego rozliczaniem: ponieważ obecnie najpilniejszym wydatkiem SBM jest operacja serca ratująca życie Tonia, to Letycja przeznacza większość swoich wpływów z bazarku właśnie na ten cel

jeśli mnie nie wygonicie to po sprawdzeniu matur przybiegnę na minutkę

Ciocia Togaa tak bardzo pokochała tego psiaka, że sama osobiście chce go zawieźć do Wrocławia:-) Chce z nim spędzić każdą minutkę i w pełni ją rozumiem:-) Pozostaję jako kierowca rezerwowy...
Ciotki na 100% sie ucieszą z Twoich odwiedzin Nikooooo :-)
Nasze dziewczynka w przyszłym roku ma maturę a ja już po nocach nie śpię:-)

Posted

Przeczytałam jednym tchem...Dziewczyny szacunek wielki dla Was kochane!!!!!

Postaram się o jakiś bazarek dla Tonia.
Gdybym mogła jeszcze jakoś pomóc - piszcie,dzwońcie!!!