Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania shirley napisał(a):
Jaka piekna!! Jak nie ustawi się kolejka po nią, to ja nie rozumiem ludzi!

DOKŁADNIE. Ona jest super-psiakiem, fantastyczna po prostu! A jakiego buziaka dzis dostałam:loveu: Ten, kto Ją wybierze, to szczęściarz.

Posted

Cudne zdjęcia! Nie piszcie gdzie jest Kika. Jak kogoś złapie za serce - zawsze można się dogadać. Jak Asia zadzwoniła po naszą Bajkę i się okazało, że ona z Katowic, a my prawie w Wwie, to jej trochę mina zrzedła. Ale pogadałyśmy, Asia rozmawiała z Mężem i... przyjechali po Bajkę. Wychodząc Asia stwierdziła: "albo ja jestem nienormalna, albo pies wyjątkowy, że taki kawał drogi po nią jechaliśmy...". A po niespełna dwóch tygodniach dostałam sms-a: "Mąż powiedział, że po TAKIEGO psa, warto było jechać nawet tak daleko". ;)
Powodzenia, Kikuniu!

Posted

[quote name='Ziutka']To ja poproszę tekst, fotki, mail, telefon i woj, na jakie ogłaszać - na maila poproszę : [email protected]

Poszło :)

[quote name='Nutusia']Cudne zdjęcia! Nie piszcie gdzie jest Kika. Jak kogoś złapie za serce - zawsze można się dogadać. Jak Asia zadzwoniła po naszą Bajkę i się okazało, że ona z Katowic, a my prawie w Wwie, to jej trochę mina zrzedła. Ale pogadałyśmy, Asia rozmawiała z Mężem i... przyjechali po Bajkę. Wychodząc Asia stwierdziła: "albo ja jestem nienormalna, albo pies wyjątkowy, że taki kawał drogi po nią jechaliśmy...". A po niespełna dwóch tygodniach dostałam sms-a: "Mąż powiedział, że po TAKIEGO psa, warto było jechać nawet tak daleko". ;)
Powodzenia, Kikuniu!

Nie mogę pisać, gdzie jest Kika, bo ma DT jeszcze tylko kilka dni, potem nie wiem, gdzie będzie :(

Posted

Ziutka napisał(a):
Mam :) tylko jeszcze woj, na jakie mam ogłaszać podaj ;)

Ups, wiedziałam, że o czymś zapomniałam... Małopolskie, mazowieckie i śląskie - świętokrzyskie możemy sobie darować...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Ups, wiedziałam, że o czymś zapomniałam... Małopolskie, mazowieckie i śląskie - świętokrzyskie możemy sobie darować...

Oki, zapisałam :)

Posted

30.12.2011. w Dąbrowie Górniczej z ulicy Granicznej zginął jasno rudy kundelek. Piesek wabi się Tarzan.
Krótka sierśc, długi ogon, oklapnięte uszka, krzywe przednie łapki.
Tarzanek jest psem sięgającym za kolano, nie jest wielkości Onka, ale główkę ma wielkości dużego psa. Może miec trudniści z chodzeniem.

Nie mam jego zdjęcia, ale jest podobny do tej suni

Dziewczyny z Dąbrowy i okolic proszę rozglądajcie się

Dziękuje pięknie

Posted

Incia napisał(a):
Moja kochana gwiazdeczka:loveu: tęskno mi za Nią...Ech, żeby tak mogła u mnie zostać...

Znajdziemy jej fajny domek i będziesz szczęśliwa, zobaczysz :)

Posted

Dziś byłam z Kiką u wetki - sunia przytyła kilogram, oczka nadal do zakrapiania, ale znacznie lepiej. Sterylka za około tydzień - kondycja coraz lepsza, więc cieczka może być tuż tuż...
Mmd, jak sądzisz, możemy liczyć na wsparcie Sterylkowej Skarbonki? Choćby częściowe?

Przy okazji odbyła się szybka sesja kanapowa :)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Oprócz tego jest niezwykle miła, subtelna i zrównoważona :)

I w ogóle cud nad cudami:loveu:
Roszpunko, chciałabym się umówić z Twoim aparatem, i prosić go aby zechciał wykonać fotki fantów, które sukcesywnie znoszę na kwadrat.

Posted

[quote name='Incia']I w ogóle cud nad cudami:loveu:
Roszpunko, chciałabym się umówić z Twoim aparatem, i prosić go aby zechciał wykonać fotki fantów, które sukcesywnie znoszę na kwadrat.

Podać Ci numer do niego :diabloti:?:diabloti:

Posted

[quote name='Roszpunka']Podać Ci numer do niego :diabloti:?:diabloti:
Seee znajdeee...
i niech się spieszy, bo fantów przybywa, i trudno będzie ogarnąć. Dzis na przykład przywlokłam piękna miarkę do karmy RC. Śliczności:lol:

Posted

Incia napisał(a):
Seee znajdeee...
i niech się spieszy, bo fantów przybywa, i trudno będzie ogarnąć. Dzis na przykład przywlokłam piękna miarkę do karmy RC. Śliczności:lol:

Przekazane... mrugnął przesłoną i zamruczał: zaraaa, przecież się nie pali... ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
Przekazane... mrugnął przesłoną i zamruczał: zaraaa, przecież się nie pali... ;)

Jak się nie pospieszy, to winko wypiję bez niego. Likierek tyż.