edek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Każdy lubi opowiadać o swoich ogonach, czytać o innych ogonach też lubię :cool3: Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='ania shirley']Koks jest towarzyski, dopóki na innego psa się nie popatrzę. Wtedy nie ma kolegów! Zagryza:diabloti:. A jakbym chciała pogłaskać innego psa, to chyba by go połknął . On się niczego nie boi, a przy jego nikczmnym wzroście łatwo wyobrazić sobie skutki takiej akcji:diabloti:. A co dorozmowy towarzyskiej, to jeśli chodzi o Koksa- to ja mogę baardzo długo o nim rozmawiać. Kika z pierwszych trzech miejsc na pierwszej stronie sie nie ruszy :cool3:. Jak rozmówca nie zaśnie:evil_lol: Ależ ja to doskonale rozumiem - moje psiaki to zawsze temat - rzeka. Dobrze, jeżeli trafię na zwierzoluba, gorzej, jeżeli to zdumiony laik, dla którego pies to tylko zwierzę a nie członek rodziny... O mojej emerytce mówię "moja pierwsza córka" bo ma lat 12 a dzieć właściwy zaledwie 7 ;) Każdy lubi opowiadać o swoich ogonach, czytać o innych ogonach też lubię :cool3: To się pochwal :) Quote
ania shirley Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Póki mi nie zabronicie - to nie skończę!! Co do członka rodziny- w zeszłym roku syn tłumaczył koledze, że nie pójdzie z nim do kina , bo musi być z chorym Koksem "cyt"-"bo , wiesz , z nim jest jak z młodszym bratem". [SIZE="1"](brata nie ma) A jak Koks sie pojawił u nas i razem rozrabiali do przesady i wpadałam do pokoju, żeby towarzystwo uciszyć- to syn pokazywał na Koksa i mówił :"TTo on zaczął":diabloti: Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 [quote name='ania shirley']Póki mi nie zabronicie - to nie skończę!! Co do członka rodziny- w zeszłym roku syn tłumaczył koledze, że nie pójdzie z nim do kina , bo musi być z chorym Koksem "cyt"-"bo , wiesz , z nim jest jak z młodszym bratem". (brata nie ma) A jak Koks sie pojawił u nas i razem rozrabiali do przesady i wpadałam do pokoju, żeby towarzystwo uciszyć- to syn pokazywał na Koksa i mówił :"TTo on zaczął":diabloti: Moja córka też zwala winę na psy - szczególnie na szczeniorkę. Zapewne również dlatego, że nie ma rodzeństwa ;) Idę teraz na likierek do Inci, przy okazji obfocę fanty na bazarek ;) Wracam wieczorkiem :drink1: Quote
Incia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Roszpunka napisał(a):Moja córka też zwala winę na psy - szczególnie na szczeniorkę. Zapewne również dlatego, że nie ma rodzeństwa ;) Idę teraz na likierek do Inci, przy okazji obfocę fanty na bazarek ;) Wracam wieczorkiem :drink1: Najpierw fanty, potem likierek. Odwrotnie mogłoby sie nie udać;) Quote
edek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Roszpunka napisał(a): To się pochwal :) Z chwaleniem to chyba powinnam na miau się przenieść bo mam 4 kocie ogony. Psiaki strasznie kocham, dlatego jestem na dogo :) Quote
barb Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Roszpunko kolejna oferta bdt www.dogomania.pl/threads/220591-Dam-dt-poznań Quote
barb Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='barb']Roszpunko kolejna oferta bdt www.dogomania.pl/threads/220591-Dam-dt-poznań Wkleiłam Kikunię. Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Incia napisał(a):Najpierw fanty, potem likierek. Odwrotnie mogłoby sie nie udać;) A jednak się udało :crazyeye:;) edek napisał(a):Z chwaleniem to chyba powinnam na miau się przenieść bo mam 4 kocie ogony. Psiaki strasznie kocham, dlatego jestem na dogo :) Koty też zapraszamy - Kikunia nie ma nic przeciwko ;) barb napisał(a):Wkleiłam Kikunię. Dzięki, zajęłam się likierkiem i trochę mnie nie było... Quote
barb Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Roszpunka napisał(a): Dzięki, zajęłam się likierkiem i trochę mnie nie było... A mnie się udało zachować czujnośc pomimo wizyty koleżanki i spożywania winka :eviltong: Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 barb napisał(a):A mnie się udało zachować czujnośc pomimo wizyty koleżanki i spożywania winka :eviltong: Tak, ale tym razem to ja byłam z wizytą i choć bardzo ciągnęło nie uruchomiłam (cudzego) kompa :) Quote
barb Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 barb napisał(a):Wkleiłam Kikunię. Mam nadzieję, że nie masz miza złe, że tak się tu rządzę ... Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 barb napisał(a):Mam nadzieję, że nie masz mi za złe, że tak się tu rządzę ... Nie pleć, bo się zeźlę i dopiero będzie :diabloti: Quote
mmd Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Qntrola spożycia :evil_lol: eee, bez literówek - słabe spożycie było ;) Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 mmd napisał(a):Qntrola spożycia :evil_lol: eee, bez literówek - słabe spożycie było ;) Spożycie było prawidłowe - po naużyciu nawet bym się nie odważyła kompa odpalić ;) Quote
Incia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Roszpunka napisał(a):Spożycie było prawidłowe - po naużyciu nawet bym się nie odważyła kompa odpalić ;) Spożycie było w normie, a także bardzo przyjemne:lol: Quote
Roszpunka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Incia napisał(a):Spożycie było w normie, a także bardzo przyjemne:lol: Niooooom ;) I z pożytkiem. Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ania shirley napisał(a):A co u Kiki? Kontaktowalaś się może Roszpunko w sprawie tego bdt w Poznaniu ? Quote
Martika&Aischa Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Cioteczki błagam zajrzyjcie ....może macie jakiś pomysł :( Dwie sunie dziś wyrzucone z domu na ulicę! Nie mamy je gdzie zabrać...mamy czas do 17.00 http://www.dogomania.pl/threads/220628-Dwie-maleńkie-sunie-wyrzucone-na-ulicę-!!!-Mama-i-córcia-!!!-Pomóżcie-Proszę-!!!?p=18341437#post18341437 Quote
Roszpunka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='barb']Kontaktowalaś się może Roszpunko w sprawie tego bdt w Poznaniu ? Jeszcze nie, muszę ogarnąć parę spraw, na wszystko nie wystarcza mi czasu. Poza tym założycielka wątku na razie się nie pojawiła. A co u Kiki? Kika z dnia na dzień ma się coraz lepiej - zaczyna nawet pakować się do łóżka, bo zaleganie na kanapach ma opanowane ;) Dobrze, że malutka nie wie, jakie ciemne chmury krążą nad jej głową :shake: Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Roszpunka']Jeszcze nie, muszę ogarnąć parę spraw, na wszystko nie wystarcza mi czasu. Rozumiem. Poza tym założycielka wątku na razie się nie pojawiła. Jeśli w ogóle bierzesz pod uwagę tę ofertę - bo Kielce i Poznań to jednak spora odległość - może warto wysłać PW ? Quote
Roszpunka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 barb napisał(a): Jeśli w ogóle bierzesz pod uwagę tę ofertę - bo Kielce i Poznań to jednak spora odległość - może warto wysłać PW ? Wysłałam PW. Jeżeli ten DT choć odrobinę się uwiarygodni, mogę brać pod uwagę wysłanie Kiki do Poznania - nie ma na razie konkretnych informacji, a ja już tyle widziałam cudów na dogo, że wolę na zimne dmuchać... Quote
barb Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Roszpunka napisał(a):Wysłałam PW. Jeżeli ten DT choć odrobinę się uwiarygodni, mogę brać pod uwagę wysłanie Kiki do Poznania - nie ma na razie konkretnych informacji, a ja już tyle widziałam cudów na dogo, że wolę na zimne dmuchać... Roszpunko, mądra z Ciebie Ciotka. Quote
Roszpunka Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 barb napisał(a):Roszpunko, mądra z Ciebie Ciotka. Mądra czy nie - wolę na cudzych błędach się uczyć i nie narażać psa, szczególnie takiego, z którym jestem związana emocjonalnie i bezpośrednio odpowiedzialna. Niemniej jednak, dziękuję za komplement :oops::) Quote
Recommended Posts