Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

Posted

O tej suczce ciezko cokolwiek napisac. Malutka, strachliwa. Ma zdeformowane tylne lapki - jedna jakby krzywo zrosnieta po zlamaniu, lukowato wygieta do srodka. I tak sobie chodzi jak kaczuszka.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patrzcie i sie uczcie :evil_lol: Bea zaczarowala i wyczarowala najfajniejsze mieszkanko dla naszej najfajniejszej rozczochranej malej dziewczynki.
:multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Boze, ile tam nieszczesc :shake: ..
Dziekuje w imieniu psiakow, wyobrazam sobie jak one sa wdzieczne, za zwykle poglaskanie, danie smakolyka.. nie wspominajac o tych, ktore domki juz znalazly..

Aropla w morzu potrzeb..

Posted

Potrzebna pomoc finansowa!!!

Poprosiłam o założenie skarpety na AFN, jesteśmy zadłużeni w lecznicach, zaczyna brakować pieniędzy na dojazd, transport psow... prosimy o pomoc !

Posted

dopiero teraz znalazłam ten wątek... wczoraj dostałam wiadomośc od PAni z Wrocławia (która zaadoptowała w wakacje 2 pitbullki z pabianickiego schronu), że w tym właśnie pseudoschronisku w Ligocie w starsznych warunkach jest jakaś młodziutka staffordka :-( Ona sie dowiedziała od Ochotniczej Strazy dla Zwierząt... Zgłosili sie do niej, wiedząc o zmaiłowaniu w staffikach i pitkach... Dzisiaj miałam miec zdjęcia, ale moze to ta sama sunia co na str poprzedniej :shake:

Posted

no tylko zależy co kto rozumie pod pojęciem staffordka (amstaffka?)...ta biała co pojechała do Wrockato też staffordka i tez młodziutka...

ale wiesz co modliszka - najlepiej niech obie wexmie albo znajdzie im dobre domki!!!! za to co w tym schronie ucierpiały należy im się to!!!!

Posted

andzia69 napisał(a):
no tylko zależy co kto rozumie pod pojęciem staffordka (amstaffka?)...ta biała co pojechała do Wrockato też staffordka i tez młodziutka...

ale wiesz co modliszka - najlepiej niech obie wexmie albo znajdzie im dobre domki!!!! za to co w tym schronie ucierpiały należy im się to!!!!

wziąć to ich nie moze bo ma juz dwie pitbullki - czekoladki :loveu: ode mnie
Ale na pewno domkow pomoze szukac...

Posted

A to z pierwszej strony czarny szczeniaczek na przelotnym tymczasie. Czeka nadal na transport do Warszawy lub stały domek. Suna przekochana ,ma 5 mc i nie brudzi w domu:multi:

Posted

doddy wie o psach z tego schroniska.
Czekam jeszcze na zdjęcia samca.

Nie mogę jednak pomóc. Proponuję innym aby wzieli sunie na siebie.
Ja mogę się dołożyć trochę pod względem finansów.
Nie jedyna doddy jest na forach ;)