dziuba Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 O tej suczce ciezko cokolwiek napisac. Malutka, strachliwa. Ma zdeformowane tylne lapki - jedna jakby krzywo zrosnieta po zlamaniu, lukowato wygieta do srodka. I tak sobie chodzi jak kaczuszka. Quote
dziuba Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Niewielka, mlodziutka sunia "glaszcz mnie i przytulaj". Prawdopodobnie szczenna.... Quote
dziuba Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Wystraszony chlopak - wokol czlowieka biega radosnie, ale boi sie bezposredniego kontaktu. Quote
dziuba Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Patrzcie i sie uczcie :evil_lol: Bea zaczarowala i wyczarowala najfajniejsze mieszkanko dla naszej najfajniejszej rozczochranej malej dziewczynki. :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
MagYa^^ Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Boze, ile tam nieszczesc :shake: .. Dziekuje w imieniu psiakow, wyobrazam sobie jak one sa wdzieczne, za zwykle poglaskanie, danie smakolyka.. nie wspominajac o tych, ktore domki juz znalazly.. Aropla w morzu potrzeb.. Quote
monikita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 potrzebny transporter dla czarnego szczeniaczka, jedzie do Wawy do Luny007 Quote
dziuba Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Kilka zdjęc amstaffki - wulkan energii, na widok człowieka skacze pod sam sufit swojego "mieszkania". Quote
Paola06 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Co za horror:(:( Póki zdrowa trzeba ją wyciągnąć-Doody już chyba wie? Quote
andzia69 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 okropnosć - w jakim syfie te psy muszą gnić:-(:-(:-( Quote
dziuba Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Potrzebna pomoc finansowa!!! Poprosiłam o założenie skarpety na AFN, jesteśmy zadłużeni w lecznicach, zaczyna brakować pieniędzy na dojazd, transport psow... prosimy o pomoc ! Quote
dziuba Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Paola - Doddy wie :( Jest tam jeszcze amstaff - samiec - w bardzo zlym stanie, mam zdjecia tylko do tego cholernego aparatu nie pasuje zaden kabelek Quote
wredne_słonko Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Skarpeta jest zakładana kiedy wpłyną pierwsze pieniążki :) Quote
dziuba Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 wredne_słonko napisał(a):Skarpeta jest zakładana kiedy wpłyną pierwsze pieniążki :) aaaa nie wiedzialam. Kto na ochotnika zalozy skarpete? :cool3: Quote
wredne_słonko Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Proponuje wystawić coś na bazarku :) Quote
BeataA Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='dziuba'] Doddy - czyż ona nie podobna do Falco....:cool3: Quote
modliszka84 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 dopiero teraz znalazłam ten wątek... wczoraj dostałam wiadomośc od PAni z Wrocławia (która zaadoptowała w wakacje 2 pitbullki z pabianickiego schronu), że w tym właśnie pseudoschronisku w Ligocie w starsznych warunkach jest jakaś młodziutka staffordka :-( Ona sie dowiedziała od Ochotniczej Strazy dla Zwierząt... Zgłosili sie do niej, wiedząc o zmaiłowaniu w staffikach i pitkach... Dzisiaj miałam miec zdjęcia, ale moze to ta sama sunia co na str poprzedniej :shake: Quote
andzia69 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no tylko zależy co kto rozumie pod pojęciem staffordka (amstaffka?)...ta biała co pojechała do Wrockato też staffordka i tez młodziutka... ale wiesz co modliszka - najlepiej niech obie wexmie albo znajdzie im dobre domki!!!! za to co w tym schronie ucierpiały należy im się to!!!! Quote
modliszka84 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 andzia69 napisał(a):no tylko zależy co kto rozumie pod pojęciem staffordka (amstaffka?)...ta biała co pojechała do Wrockato też staffordka i tez młodziutka... ale wiesz co modliszka - najlepiej niech obie wexmie albo znajdzie im dobre domki!!!! za to co w tym schronie ucierpiały należy im się to!!!! wziąć to ich nie moze bo ma juz dwie pitbullki - czekoladki :loveu: ode mnie Ale na pewno domkow pomoze szukac... Quote
monikita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 A to z pierwszej strony czarny szczeniaczek na przelotnym tymczasie. Czeka nadal na transport do Warszawy lub stały domek. Suna przekochana ,ma 5 mc i nie brudzi w domu:multi: Quote
Paola06 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Czy to ten , który szukał dzisiaj transporterka? Bożie,cóż za gębusia uśmiechnięta!!!!!!!!!!!!! Quote
monikita Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 Paola06 napisał(a):Czy to ten , który szukał dzisiaj transporterka? Bożie,cóż za gębusia uśmiechnięta!!!!!!!!!!!!! tak, to ta mordeczka :loveu: Quote
doddy Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 doddy wie o psach z tego schroniska. Czekam jeszcze na zdjęcia samca. Nie mogę jednak pomóc. Proponuję innym aby wzieli sunie na siebie. Ja mogę się dołożyć trochę pod względem finansów. Nie jedyna doddy jest na forach ;) Quote
Luna007 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 och śliczna czarna panienka - tylko gdzie transport :-(:-(:-(:-(:-( albo domek stały??? Quote
Recommended Posts