Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

Posted

Jej jaka ona smutna!:placz::placz::placz:

Wiem, że to nic nie zmieni ale teraz jest taka wichura, i myślę o tych wszystkich bidulach w schronach i przy budach. Jezu jak mi ich żal! Jeszcze dziś widziałam jak faceta brali do szpitala a mały czarny piesek nie wiedział co się dzieje i mókł na na deszczu. Wzieli go do azylu:placz::placz::placz: Liczę tylko na to, że pan go odbierze jak wyjdzie ze szpitala:-(
Wiem ,że to naiwne ale chciałabym, żeby wszystkie psy były szczęśliwe:placz:
Takie moje smutki... dzielę się z wami.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrocławianki kochane, czy ja mam czekać w ten weekend na COSIK; bo jak nie, to już chyba będę coś umawiać sama, żeby Wam troszeczkę chociaż zdjąć z głów zapełnionych. Ja w wekend bez netu, więc tylko tel.

Posted

to właśnie ruda bida zabrana z Nowej Ligoty :(
Cały czas jest "molestowana" przez koleżankę z kojca, widać, że gaśnie tam dziewczynka w oczach...

Posted

Ruda będzie świetna, ona jest samą łagodnością ;) mam nadzieję, że tamci ludzie szybko się na nią zdecydują, biedactwo strasznie chce wyjść..

Posted

Bea - Pan już "załatwiony", byłam z nim tam dzisiaj :lol: Suczka już się pewnie wygrzewa na nowych poduchach. Ten pies to sama słodycz, zasnęła momentalnie jak tylko trafiła do ciepłego auta.

Posted

[quote name='ewape']Tutaj Reks dumnie chwali się wysportowaną sylwetką i szerokimi barami ;)

[quote name='ewape']

to właśnie Czika biedna siedzi we wrocławskim schronisku :(

[quote name='ewape']A to jej syn Reks się cieszy, że ktoś do niego przyszedł:

wrzucę jeszcze tutaj tych moich podopiecznych, może ktoś ich zauważy i się w nich zakocha wreszcie...

Posted

[quote name='dziuba']Kilka zdjęc amstaffki - wulkan energii, na widok człowieka skacze pod sam sufit swojego "mieszkania".

Czy wiadomo jaki ma charakakter i stosunek do ludzi,psów? Bo pytają się na niebieskim?

Posted

dziuba napisał(a):
Bea - Pan już "załatwiony", byłam z nim tam dzisiaj :lol: Suczka już się pewnie wygrzewa na nowych poduchach. Ten pies to sama słodycz, zasnęła momentalnie jak tylko trafiła do ciepłego auta.

Jesteś kochana:loveu:dziękuję!!!

Posted

przepraszam za tak długie milczenie - zapalenie oskrzeli+40 stopni.
Misiek ma bardzo dobry dom, ale dopiero od 10 lutego,bo pan musi oddać psa zostwionego na wakacje.:multi:

Posted

Amstafka dla ludzi jest bardzo pozytywna, biega, skacze, szał ciał. Jest bardzo żywotna.

Dla psów - nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić, po wypuszczeniu z kojca biegała w szaleńczo-radosnym dzikim szale po korytarzyku, spotkała jednego psa śpiącego w kącie i nie zwrócila na niego uwagi. Biegala, skakala i się cieszya :)

Posted

Ile tych nieszczęśliwcow wszędzie...
Nie mogę przestać mysleć o tym rudym airedalu, to takie kochane psy...
Można prosić o więcej informacji ?

Posted

[quote name='Cisex']http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38751
jeżeli chodzi o tego to wyjechał dzisiaj z Ligoty

no to świetnie!!!!

Czyli z rasowych psów zostały tylko astka i oneczka:placz::placz::placz: a inne bidy:placz::placz::placz::placz: - co z nimi będzie??????

Proszę zróbcie test astce jak się zachowuje do innych zwierzakow - to bardzo ważne!!!!!Ale trzeba ją wyprowadzić,zobaczyc jak będzie reagowała na biegające luzem psy

Posted

Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o tym psie. Od kiedy przebywa w schronisku, jak tam trafił.

Jaki ma stosunek do ludzi i zwierząt.

Czy coś wiadomo o jego stanie zdrowia.

Czy to pies czy sunia, w jakim wieku?