basiagk Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Jej jaka ona smutna!:placz::placz::placz: Wiem, że to nic nie zmieni ale teraz jest taka wichura, i myślę o tych wszystkich bidulach w schronach i przy budach. Jezu jak mi ich żal! Jeszcze dziś widziałam jak faceta brali do szpitala a mały czarny piesek nie wiedział co się dzieje i mókł na na deszczu. Wzieli go do azylu:placz::placz::placz: Liczę tylko na to, że pan go odbierze jak wyjdzie ze szpitala:-( Wiem ,że to naiwne ale chciałabym, żeby wszystkie psy były szczęśliwe:placz: Takie moje smutki... dzielę się z wami. Quote
mar.gajko Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Wrocławianki kochane, czy ja mam czekać w ten weekend na COSIK; bo jak nie, to już chyba będę coś umawiać sama, żeby Wam troszeczkę chociaż zdjąć z głów zapełnionych. Ja w wekend bez netu, więc tylko tel. Quote
dziuba Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Mar.gajko - nie wiem czy zdążysz przeczytać - możemy jechać najwcześniej we wtorek :( Quote
ewape Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 to właśnie ruda bida zabrana z Nowej Ligoty :( Cały czas jest "molestowana" przez koleżankę z kojca, widać, że gaśnie tam dziewczynka w oczach... Quote
monikita Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 mam namiar i moze pojedzie do sasiadów Benia, fajni ludzie, pani dzisiaj dzwoniła za pieskiem łagodnym dla ludzi i innych zwierząt. Myśle ze ona bedzie super. Quote
Bea1 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ktoś miał jechać z Panem ode mnie po terierkowatą sunię do Ligoty...wiadomo coś? Pan nie mógł się doczekać na malutką....:placz: Quote
ewape Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ruda będzie świetna, ona jest samą łagodnością ;) mam nadzieję, że tamci ludzie szybko się na nią zdecydują, biedactwo strasznie chce wyjść.. Quote
dziuba Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Bea - Pan już "załatwiony", byłam z nim tam dzisiaj :lol: Suczka już się pewnie wygrzewa na nowych poduchach. Ten pies to sama słodycz, zasnęła momentalnie jak tylko trafiła do ciepłego auta. Quote
ewape Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='ewape']Tutaj Reks dumnie chwali się wysportowaną sylwetką i szerokimi barami ;) [quote name='ewape'] to właśnie Czika biedna siedzi we wrocławskim schronisku :( [quote name='ewape']A to jej syn Reks się cieszy, że ktoś do niego przyszedł: wrzucę jeszcze tutaj tych moich podopiecznych, może ktoś ich zauważy i się w nich zakocha wreszcie... Quote
basiagk Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Same cuda!!!:loveu: Nie zasługują na taki los:-(:angryy: Quote
basiagk Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='dziuba']Kilka zdjęc amstaffki - wulkan energii, na widok człowieka skacze pod sam sufit swojego "mieszkania". Czy wiadomo jaki ma charakakter i stosunek do ludzi,psów? Bo pytają się na niebieskim? Quote
Bea1 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dziuba napisał(a):Bea - Pan już "załatwiony", byłam z nim tam dzisiaj :lol: Suczka już się pewnie wygrzewa na nowych poduchach. Ten pies to sama słodycz, zasnęła momentalnie jak tylko trafiła do ciepłego auta. Jesteś kochana:loveu:dziękuję!!! Quote
larysa Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 przepraszam za tak długie milczenie - zapalenie oskrzeli+40 stopni. Misiek ma bardzo dobry dom, ale dopiero od 10 lutego,bo pan musi oddać psa zostwionego na wakacje.:multi: Quote
ewape Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hura! biedny Misio nareszcie będzie miał domek !! Quote
basiagk Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ponawiam pytanie bo może nie było zbyt widoczne. Jaki charakter ma ta amstafka? Jaki ma stosunek do ludzi i zwierząt? Pytają na niebieskim forum? Quote
dziuba Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Amstafka dla ludzi jest bardzo pozytywna, biega, skacze, szał ciał. Jest bardzo żywotna. Dla psów - nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić, po wypuszczeniu z kojca biegała w szaleńczo-radosnym dzikim szale po korytarzyku, spotkała jednego psa śpiącego w kącie i nie zwrócila na niego uwagi. Biegala, skakala i się cieszya :) Quote
basiagk Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dzięki.Przekazałam. Mam nadzieję, że to coś da! :modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
BoWa Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ile tych nieszczęśliwcow wszędzie... Nie mogę przestać mysleć o tym rudym airedalu, to takie kochane psy... Można prosić o więcej informacji ? Quote
andzia69 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 GoWa - dziewczyny napisały parę postów wyżej tylko tyle,że to pies i ma ok. 5 lat, nie wiadomo czy ma tatuaż Quote
andzia69 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Cisex']http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38751 jeżeli chodzi o tego to wyjechał dzisiaj z Ligoty no to świetnie!!!! Czyli z rasowych psów zostały tylko astka i oneczka:placz::placz::placz: a inne bidy:placz::placz::placz::placz: - co z nimi będzie?????? Proszę zróbcie test astce jak się zachowuje do innych zwierzakow - to bardzo ważne!!!!!Ale trzeba ją wyprowadzić,zobaczyc jak będzie reagowała na biegające luzem psy Quote
doddy Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Chciałabym się dowiedzieć jak najwięcej o tym psie. Od kiedy przebywa w schronisku, jak tam trafił. Jaki ma stosunek do ludzi i zwierząt. Czy coś wiadomo o jego stanie zdrowia. Czy to pies czy sunia, w jakim wieku? Quote
monikita Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 prosze o zainteresowanie sie Brodaczem M...., chyba bedziemy musiały go obciac, bo biedak meczy sie okrutnie...... Quote
Recommended Posts