Jump to content
Dogomania

Ligota-KONIEC PSIEGO DRAMATU!!! A jednak jest jeszcze coś do zrobienia!!! :(

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałyście - Doddy zgodziła się wziąć i leczyć tego biedaka PitBullka w najgorszym stanie. Robimy zrzutkę...

Ale przede wszystkim, na początek - trzeba psiaka do Warszawy dowieźć. Mamy małe możliwości transportowe. Pomóżcie!

To jest duża szansa dla psiaka...

Posted

Andzia - to pies, tylko tyle wiemy.

Pilnie potrzebny transport dla dwóch psów do Krakowa !!!!! Mar.gajko na nie czeka, a nam wysiadł samochód. Czy ktoś nam pomoże? :( :( :(

Posted

monikita napisał(a):
potrzebny transporter dla czarnego szczeniaczka, jedzie do Wawy do Luny007

Mam transporter Atlas 20. Jeśli ktoś będzie jechał po psiaka z W-wy, to mogę pożyczyć. Tylko nie wiem jak duży jest szczeniak, czy transporter będzie dla niego dobry.

Posted

edi100...między innymi w tej sprawie do ciebie pisałam...
Przejrzyj wątek o wałbrzyskim schronie i o tym co dzieje się w Dzierżoniowie,
"Iga -sarenka..."- znajdziesz, już nie mam siły kopiować, ledwo wiszę...

Posted

Ludek napisał(a):
Mam transporter Atlas 20. Jeśli ktoś będzie jechał po psiaka z W-wy, to mogę pożyczyć. Tylko nie wiem jak duży jest szczeniak, czy transporter będzie dla niego dobry.

sunia jest na pierwszej stronie, aktualne zdjecia z domu, szybko rosnie.....

Posted

Edi - kazda pomoc sie przyda, ta reklamowa rowniez :)

Juz nie wspominam o pomocy finansowej, poprosilam o datki na AFN z dopiskiem "psy z Ligoty" ale chyba nikt sie nie zdecydowal :(

Posted

Ludek napisał(a):

Sorki, ale nie znam się... Dla tego Pitbullka (dla Keiti) byłby za mały?

Posted

Tranporter od bullterriera mogę pożyczyć.

A jak się nie uda przewieźć to trzymajcie kciuki by w sobotę była ładna pogoda i aniołki nie otwierały lodówki. Może nam się wtedy uda coś z dojazdem.

Posted

w weekend prawdopodobnie 3 kolejne psy wyjada z Ligoty. W sumie musimy wyjezdzic 1000 km....

PROSIMY O WSPARCIE FINANSOWE

bez Waszej pomocy jestesmy bezsilni

skarpeta na AFN dalej pusta :( :(

Posted

Błagam pomóżcie w ratowaniu psów w Ligocie. Tam są bardzo tragiczne warunki, psy chorują i strasznie cierpią. Chcemy wydostać kolejne pieski, ale brakuje nam kasy. Prosze pomóżcie nam.
Może macie coś do wystawienia na bazarku? Liczy się każdy grosz.