dziuba Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Narazie ma zapewniony hotelik - dziewczyny od sznaucerow sie nim zajma -- wiecie, ja juz nie chce pisac, ze bedzie dobrze czy niedobrze -- po prostu trzymam kciuki za kazdego, ktory stamtad wyjezdza Quote
dziuba Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ten pies jest na klinikach AR we Wroclawiu, jest przerazliwie chudy, ale dobrze rokuje. Jutro bedzie szczegolowa opinia weterynarza. Pregus caly czas siedzi w kojcu. Nic o nim nie wiemy. Bialy owczarkowaty chodzi po wybiegu. Nie ma objawow choroby. Ale nie oszukujmy sie - nie mozna mowic, ze na pewno jest zdrowy. Sznauceropodobne sie tam narazie nie pokazaly. Quote
weszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dziuba napisał(a): Sznauceropodobne sie tam narazie nie pokazaly. Dziękuję za odpowiedź. Od kiedy przeczytałam wątek o Logocie jest tak::placz: :placz: :placz: Jestem bezsilna jeśli chodzi o wyciągnięcie psiaka, ale porozsyłam maile z plakatem, porozwieszam gdzie mogę. Wpłacę też coś na AFN. Tyle tylko mogę :-( Quote
ARKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 A moze ORLEN poprosic o konkretna pomoc? Tu sa potrzebne duze pieniadze, na leczenie psow,pobyt w klinikach, hotelach!:shake: :shake: :shake: Porozmawiam z Orlenem, nic nie trace a moze zyskam... Mam jeszcze pytanie. Jak rozumiem tu dziala SdZ dla Zwierzat-Wrocław-czy macie swoje konto bankowe? Ja moge zaoferowac jedynie pomoc taka: Zbliza sie ogolnopolska akcja sterylizacji-duzo osob bedzie wchodzilo do spisow klinik, w kazdym wojewodztwie. Czy ktos moze przygotowac bannerek stosowny-z linkiem do uporzadkowanego wątku psow z Ligoty? Umieszcze go w spsie kazdego wojewodztwa. Quote
ARKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='dziuba'] ten pies jest na klinikach AR we Wroclawiu, jest przerazliwie chudy, ale dobrze rokuje. Jutro bedzie szczegolowa opinia weterynarza. :placz: a to nie jest jakis potwornie zachudzony, labkowaty, pies? moze go na labradory wrzucic?? Quote
Paola06 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jestem wstrząśnięta kolejną informacją z tego piekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Siedzę i płaczę. Ratuuunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asia-s Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='andzia69']te psy na przedwczoraj potrzebują domów!!!!!! labek: Piekny Juzak Dziuba, czy moge te pieski oglosic na allegro i zalozyc im osobny watek? Quote
beka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziewczyny labek i labkowty ma wątek na labradory.info zaraz wleję link http://labradory.info/viewtopic.php?t=5678 Quote
mar.gajko Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ARKA napisał(a)::roll:hm, to Ty nie wiesz? tzw. 'czwarta władza' ,najszybsza i najskuteczniejsza. Iza, nie przejmuj sie-rob to co Ci serce dyktuje-a robisz kawał dobrej roboty. Co z tego, ze sie wyciagnie dwa psy, kiedy na ich miejsce dojedzie nowych trzy, do koszmaru, obozu koncentracyjnego:angryy: Ja myślę, że dla TYCH dwóch psów to dużo! I jeszcze myślę, że gdyby każdy co wypisuje tu mądrości i radzi i wie lepiej, wziął TYLKO dwa psy; to w Ligocie było by już 80-100 psów mniej i byłoby prościej dziwczynom i co dla mnie najważniejsze, psy by żyły. Dziewczyny z SOZ-u (ciekawe co to????) gdyby była jakaś tragedia - dzwońcie do mnie. Wątek wyrestrowywuje z subskrypcji. Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 dziuba koniecznie wklej link jak tylko założysz osobny wątek adopcyjny !!!!!! Quote
BeataA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dziewczyny - jak założycie nowy wątek, to zanim zamkniecie ten - wklejcie tu linka do nowego... Bo się pogubię. Aha - czy na pewno wykorzystujecie już wszystkich chętnych wpisanych na mapie pomocy Dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2259711&postcount=395 Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40917 tu znajduja sie wszystkie aukcje na Łysolinka, która teraz nazywa sie Malinka. Dziuba, pilnie prosze o kontakt!!!!!! Quote
BoWa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Moj TZ jedzie w sobotę lub w niedzielę z Jeleniej Góry do Szczecina. Może pojechać przez Wrocław -Poznań. Jedzie sam. Może wziąć psy w kontenerkach lub zabrać kogoś do opieki po drodze - powrot pociągiem z Poznania. Samochód ma małą kabinę- zmieszczą się 3-4 kontenerki (to pickup) Prosze o info i Wasza decyzję. Moj TZ nigdy nie bral udziału w takich akcjach ale da radę;) Quote
xxxx52 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 GoWa ,byloby wspaniale ,ale prosze napisac na wp do dzuiba. Gdyby przyjechaly tylko do poznania dalej ja zalatwiam:lol: Z gory dziekuje w imieniu pieskow:lol: Quote
BoWa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Napisałam, może choć 2 bidy pojadą... Wiadomo coś nowego o reszcie psów? Quote
Peter Beny Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No jeden jest już u mnie na Tymczas :lol: , Owczarek Wels (tak go nazwałem ) jest cudny , podróż bez niespodzianek , po drodze jeden przystanek na A4 i potym domek , na razie jest wesolo , bo mój Bari daje arie , no i okazalo sie że Wels też potrafi szczekać :evil_lol: , jutro wet , pozdrawiam i dziekuje dziewczynom :loveu: Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 a zjdatka i watek:D? kiedy beda Peter_Beny? Quote
Dorothy Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Dzieki Bogu Peter ze wszystko sie udalo.:calus: troche sie martwilam jak dojedziesz am z tym psiurem, ale jak widze super:multi: nastepna duszyczka uratowana. Quote
majafaja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 no:D i za chwile Łysolinka Malinka pojedzie do super DT !@! i na leczenie... potrzebna $$ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40917&page=10 Quote
Peter Beny Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Wątek i zdjęcia bedą :lol: , ale trza poczekać, może jutro sie cosik uda, na razie jeden w domu ujada i drógi w przybudówce :mad: zdaje sie fajna nocka mi sie szykuje :eviltong: Quote
andzia69 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi::multi: jak dobrze,że tyle psiaków ma szansę przeżyć!!!! Czy można zrobić porządek na wątku - bo ja się już pogubiłam co pojechało, co wyjeżdża, a co zostało:-( Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 wspaniele ze tyle psiakow ma sznase pzrezyc po tym koszmarze jednak zapytam jak ida dzialania zmierzajace ku ukaraniu winnych i wyciagnieciu konsekwencji to wbrew pozorom wazne Quote
dziuba Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 justynavege napisał(a):wspaniele ze tyle psiakow ma sznase pzrezyc po tym koszmarze jednak zapytam jak ida dzialania zmierzajace ku ukaraniu winnych i wyciagnieciu konsekwencji to wbrew pozorom wazne To wazne bez dwoch zdan. Nie jestem na biezaco - moja dzialka to rzedcznik do spraw dogomanii :evil_lol: podreperuje swoja wiedze i napisze, co sie dzieje w tym temacie na dzien dzisiejszy Quote
dziuba Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Peter - dzieki za fajna wycieczke i wielkie serducho!!!!!! u Ciebie zwierz bedzie mial niebo na ziemii - juz widze, jak go komus oddajesz.... :evil_lol: Quote
Paola06 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Heyo! Bylam wczoraj w odwiedzinach u dobki-tak.tak tej niby bez oczka. Oczy ma obydwa-zaropiałe-ledwo co wdzi ale jak poczuła świeżą kiełbaskę - to od razu się ożywiła:) Jest w Klinice u DR.Czogały w Katowicach. Mam nadzieję że ludzie którzy przyczynili do takiego tej całej sytuacji-odpowiedzą za to przed sądem------BŁAGAM PILNUJCIE TEGO-!!!!!!!!!!!!!!!!! Opinia lekarzy w jakim stanie przejeli psy-też jest bardzo istotna. Quote
Recommended Posts