unixena Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ZZPON -jakie te Twoje psiaki cudne sa-slodziaki .:loveu: Quote
DONnka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [quote name='lika1771'] PIĘKNE SŁOWA :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kajka_72 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Cioteczki ....dojechali cali i bardzo zmeczeni :multi:Przepraszam , ze dopiero teraz ale .....:loveu:co bede pisala....milosc od pierwszego wejrzenia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: calusom nie bylo konca :-) teraz dopiero sunieczka usnela i ja tez ide bo emocje mnie prawie dzisiaj zabily :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Acha ....niunia jest pieeeeeeekna, super kochana i straszna awanturnica ....rodzenstwo za oknem obszczekala calkiem powaznie :loveu: Reszta jutro :-) buziaki i wielkie podziekowania za to, ze byliscie z nami :loveu::loveu::loveu::loveu: Lika piekne zyczenia :-) dziekujemy Quote
bros Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 barszcz, paszteciki, uszka .... prawie gotowe .... zaglądam do suni i do Was kochane moje dobre serduszka :smile: cichutko we śnie zycze Wam, zawsze "pelnej chaty" , brylancików, węszacych nosków i mokrych jezorkow - całej masy cieplych bezpiecznych futerek i co dzień uśmiechów przychylnych :smile: ciiiii dobranoc................. Quote
pacysia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 hurra mała juz w domu jakie sliczne zyczenia Quote
wolf122 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Nasi bohaterzy odpoczywają ,przytulają się do siebie i my cieszymy się z nimi z happy endu:loveu:Pozwolę sobie złożyć Tobie Kajka i Brylantowi ,całej Waszej rodzince tej ludzkiej i zwierzęcej Najserdeczniejsze Życzenia Zdrowych,Spokojnych i Szczęśliwych Świąt:loveu:Wszystkim Dobrym Ludziom z tego wątku i całej Dogomanii Najlepsze Życzenia:loveu: Czekam na wieści choć wiem,że teraz pisanina nie jest już najważniejsza;)Ale jak ochłoniecie z wszystkim ,to liczę na małe co nieco;) Quote
pacysia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 ZDROWYCH WESOŁYCH POGODNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ Quote
joteska Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [FONT=Georgia]Białych myśli lekkich jak puch, niech Anioł przywieje z nieba, otworzy skrzydłem nadziei, i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych świąt, żyjcie zdrowo i kolorowo[/FONT] [FONT=Georgia]mokrych nosków i trącających z miłościa pycholków, wytrwałości i wiary dla wszystkich aniołów oddanych zwierzakom , rodzinnego ciepełka i radości :loveu:[/FONT] Quote
pacysia Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 bede tutaj zagladała i czekala na nowe wiesci o suni Quote
Javena Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 ZAGLADAMY I CZEKAMY . Maleństwo ,tak chciałabym zobaczyć ją biegająca i szczęśliwą. Quote
Cantadorra Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 U Kajki mam nadzieję udało się zasiąść do wigilijnego stołu. Ciekawe kiedy Boni i inne obowiązki pozwolą jej wejść i cosik napisać. Quote
Kajka_72 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 O matko złota alez piękne życzenia:) ogromnie dziękujemy i życzymy rownież cudownych Świat :) Kochani, pisze tak troszkę po cichu z iPhone bo nie mam nawet kiedy odpalic komp. Malutka absorbuje bardzo:) słoneczko jest cudowne. Taka mała kruszynka z charakterem wielkiego onka. Opisze wszystko jutro bo sporo się dzieje:) obserwowałam ja dzisiaj długo i powiem Wam. Będzie z niej cudenko z z dobrym charakterem tylko wymaga to sporo pracy:) mała jest żywioł , najchętniej by brykala i znowu ja będę zła , bo brylant tylko piesci a ja pilnuje dyscypliny;) Życie nasze przeniosło się do siłowni, do niuni;) Cdn.....Sciskamy mocno. Quote
Javena Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Dziekujemy za wiadomosci . Czekamy na wiecej. Quote
DONnka Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 [quote name='Javena'] Dziekujemy za wiadomosci . Czekamy na wiecej. Tak, tak :) Czekamy na więcej :):):) Spokojnej nocy i kolorowych snów :) Quote
wolf122 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Super,bo już się niepokoiłem tą ciszą:loveu:Nie przeszkadzam dopieszczajcie niuńkę:loveu: Quote
Kajka_72 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Kochani, mam chwilke czasu to "poopowiadam" Wam o malej :-) Pierwsze wrazenie jak ja zobaczylam...zacisk w gardle, lzy w oczach i chec by powiedziec ....biedna malutka , tak bardzo skrzywdzona , wychudzona i kaleka :-( Odczekalam chwilke by pochylic sie nad nia i powiedzic ..."witaj malenka w domu :-) teraz juz bedzie TYLKO dobrze :-) " Uwierzcie...taki piesek robi wrazenie ..... Sunia zamieszkala w silowni ...(to chyba juz pisalam) z kilku wzgledow. Brak schodow, odizolowana od innych pieskow , wiec spokojniej moze dochodzic do formy, poza tym...tam bezpieczniej i nie musze jej klatkowac. Sprzety powynoszone, wiec i przestrzen spora. ma tam cieplutko, mieciutko i fajnie :-) Pierwszy dzien..., a ja juz bylam nia zszokowana ....mala ma tyle energii, ze trzeba bylo jej pokazac czego nie wolno absolutnie robic:shake: A nie wolno przede wszystkim ...skakac, bo ona jest niewiarygodnie silna i potrafila z radosci na przywitanie podskoczyc bardzo wysoko, co mnie zszokowalo i przerazilo :crazyeye: tylko dwie sprawne lapki, a ona jak kangurek :-o Niunia juz zna slowo nie...i powiem Wam....to naprawde bardzo madry dzieciak. Oczywiscie,probuje zachowywac sie jak kazdy podrostek gdy jest zadowolona ale musimy ja wyhamowywac :-) i to sie udaje. Mamy juz pierwsze sukcesy :multi: Wczoraj " na dzien dobry" nasikane na wlasne lozeczko, obok qpal , pozniej powtorka z rozrywki kilka razy...uciekala z podworka, wracala "do siebie" i natychmiast" siusiala:shake: Postanowilam, ze czas na pierwsza lekcje ;) pochodzilysmy po posesji powolutku, "obwachalysmy " wszystko (u nas spokojnie i cicho), usiadlysmy na laweczce i brylany wypuscil babcie Sabinke;) Mala probowala "napyskowac" ale poprosilam , by tego nie robila bo Sabcia nie ma ochote na awantury;-) -poskutkowalo ale ciekawosc byla przeogromna i obserwacja pelna ;) Wykorzystalam sytuacje i poprosilam Sabcie -"zrob siusiu"-natychmist zrobila :evil_lol: i szybciutko poleciala do domu :) Ponownie pochodzilam z niunia kilka minut i .....siusiu zrobila :multi: matko ...radosci konca nie bylo, smakolyki, buziaki , pochwaly, za pare minut ponownie zrobila ...znowu radosc jak z trafienia szostki w lotto :cool3:. I tak sie zaczelo... Dzisiaj ....ani razu siusiu nie zrobila w domu...:multi::loveu:Oczywiscie, wyjscie co 2godziny ale poczatek jest :-) Sunia jest przekochana, walczy z ulomnoscia dzielnie, nawet nie protestuje jak wmasowuje jej w lapki steryd, ktory troszke piecze, popiskuje z radosci jak sie nad nia nachylamy, przytulamy, chwalimy,a nawet normalnie mowimy....to takie dzielne slonko z madrym spojrzeniem :-) nie ma juz najmniejszych oporow przed wyjsciem do ogrodu.....wrecz odwrotnie...cieszy sie :-) przed lecznica sie bala...obcy ludzie, halas, a u nas cisza i spokoj :-) Ale sie rozpisalam, a to dopiero dwa dni :oops: duzo ja obserwowalam by zobaczyc jak z nia najlepiej postepowac ale to wcale nie jest problemowy pies.Bzdura jest , ze sunia jest agresywna , absolutnie nie ...bardziej ciekawa i pyskujaca ale agresji nie ma w niej wcale. Fizycznie -tak....sporo roboty, psychicznie-nie , tyle, ile z normalnym psim; owczarowym dzieckiem :-) Wybaczcie , ze taki elaborat ale .....:oops: Quote
azalia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Kajko kochana,takie elaboraty to możemy kilka razy dziennie czytać.Sunieczka ma wielkie szczęście,że trafiła do Was,cudownych psiolubnych ludzi i już są pierwsze sukcesy,życzę dalszych no i dużo zdrówka dla malutkiej,oby jak jak najszybciej mogła biegać na czerech łapeczkach. Quote
unixena Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jakie krzepiace wiesci .W tak krotkim czasie a sunka zaczyna robic postepy wychowawcze . Malenka trafila w odpowiednie rece .Bede sie pewnie powtarzac ,ale domek Kajki i Brylanta to prawdziwy onkowy raj .Lepiej Boni nie mogla trafic .W tym dobrym domku odzyska sily .Jak Kajciu dojdziesz do tego ,wstaw prosze jakies fotki malej . Quote
pacysia Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 matko moja jakie super wiesci.......Kajka tule was mocno Quote
Kajka_72 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Unixena ...zyczysz -masz :loveu: zdjecia robione przed chwileczka ;-) Udowadniamy, ze podklady "sikowe " zdjete na stale ;-) juz nie sikamy do lozka:multi: Mala jest obledna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ZZPON Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ja się nie dziwię, że Ty i Brylant zakochaliście się w suni od pierwszego wejrzenia :) Jest Boooooooossssssssskkkkkkkkkaaaaaaaaaa Quote
Javena Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Jaka sliczna,szczęsliwa.Nareszcie mięciutko,cieplutko. Jeszcze przed Nowym Rokiem zrobię bazarek dla małej. Moze coś sie uzbiera? Quote
unixena Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Boni rozwala -jest po prostu urzekajaco slodka i sliczna .W takim cudenku to mozna sie zakochac na zaboj .Mnie tez serce szybciej bije na jej widok .Kajciu dzieki za fotki -usciski i cmokasy . Quote
Recommended Posts