karolina1981 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 (edited) Witam Was bardzoe serdecznie, bardzo proszę o pomoc, poruszyłam juz chyba wszystkich, ale żadnego odzewu, błagam pomóżcie mi, lub podpowiedzcie co mogłabym zrobic. W schronisku w moim mieście dzieja sie tragiczne rzeczy i w związku z tym bardzo martwie sie o Owczarkę po wypadku, która sie tam znajduje. Suńka ma złamaną przednią i tylną prawą łapkę. Jest już po operacji, ma dwie śruby, nikt sie nia nie zajmuje, każdy ma ją gdzieś, nikt jej napewno nie zaadoptuje i bedzie to kolejny psiak, który przesiedzi w schronisku pare lat, a jest naprawdę kochana. W polowie stycznia ma mieć ściągnięte śruby. Ona nie dojdzie do siebie w tym schronisku, widać w jej oczkach straszny ból i smutek. Ja nie jestem wstanie zabrac jej do siebie, szukam dla niej chociaz domku tymczasowego, ale powoli opadam juz z sil. Ma okołu roku, jest bardzo milutka i kochana. Nie mam zadnego zdjecia, ale możecie wejść na stronę www.ostrow24.pl i zobaczyć film pod tytulem ,, Smród nadal sie ciągnie,, , w którym też będziecie mogli ją zobaczyć przez chwilkę siedzi bidulka w takim czarnym pudle. Smród się nadal ciągnie - interwencja proszę o informację i o pomoc. Jezeli ktoś bedzie chcial zając sie takim pieseczkiem proszę o kontakt. Jeżeli chodzi o transport i inne rzeczy to nie mam problemu. Prosze o informację pozdrawiam cieplutko Karolina Ślicznie dziekujemy za wpłaty pieniążków dla Laury ( Boni2). Jolanta A.- 100zł Michał K.- 100zł Krystyna S.- 30zł i 50zł Ewa B.P. - 100zł Piotr S.- 200zł joana- 50zł Baaardzo dziekujemy, wszystkie pieniążki zostały przekazane na pierwszą operację Laury w Klinice Weterynaryjnej we Wroclawiu:) :). Przepraszam bardzo, że tak późno, ale ja nie mam bezpośredniego wglądu do konta Stowarzyszenia i mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam, jezeli tak to bardzo proszę o informację na PW Jestescie kochani, jeszcze raz bardzo dziekujemy:) Edited February 20, 2012 by karolina1981 Owczareczka po wypadku, potrzebne $ na operację-prosimy Quote
karolina1981 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 dzieki bardzo, ale jestem tu pierwszy raz i nie zabardzo wiem co to znaczy?:) Quote
malagos Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Każda wypowiedź na watku, choćby "podnoszę" powoduje przeniesienie wątku na początek, zawsze to szansa, ze więcej ludzi zajrzy. Quote
karolina1981 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 dzieki bardzo, dopiero sie ucze:) pozdrawiam Quote
malagos Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Koniecznie dopisz w tytule, ze owczareczka po wypadku, złamane łapki. Jakoś nie umiem pod podanym linkiem znaleźć tego filmiku, na którym jest sunia?........ Quote
pacysia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 musisz skopiowac Smród nadal sie ciągnie i wkleic w szukaj na www.ostrow24.pl wtedy otworzy sie... wystarczy kliknac i jest reportaż Quote
karolina1981 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Smród się nadal ciągnie - interwencja Quote
karolina1981 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 wysłałam skrócik, jaby coś bylo nie tak to piszcie, dziekuję Wam za pomoc:) Quote
*Gajowa* Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Biedna mała, jest śliczna - pospraszam ONkowe ciotki... Quote
Istar19 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 jaka bida :( pomóc niestety nie mogę, kasy brak, dom zapsiony.. jedynie co moge zrobić to wstawić zdjęcia (screeny z filmiku) bo pewnie o tą sunie chodzi trzymam kciuki by udało się pomóc suni! Quote
Istar19 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 nie ma sprawy choć tyle mogłam zrobić :( Quote
Ania i Kajber Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Sunia jest młodziutka, wiec jeżeli pod odpowiednią opieką wydobrzeje i odzyska sprawność, to będzie w 100% adopcyjna. Dlatego warto teraz znaleźć dla niej dobre miejsce z opieką weterynaryjną- tu nie ma "niebezpieczeństwa", że bierze sie psa na dożywotnie utrzymanie w hotelu. Karolina, czy myślisz o zabraniu suni już teraz, czy dopiero po operacji w o połowy stycznie? Może Donka5 w Promnej miałaby wolne miejsce domowe, bo sunia chyba zgodna z innymi psami? - tel. 605112881. Quote
Istar19 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 i jeszcze tak na szybko banerek dla suni a teraz zmykam się uczyć... Quote
*Gajowa* Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jaki jest stan obecny suni? czy jest chodząca ? czy powinna mieć ograniczony ruch np. przebywać w klatce ? - to informacje potrzebne dla potencjalnego DT. Quote
Kamila_ Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 wrzuciłam na owczarkowe http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=19539&PID=1029678 zapisuję wątek :shake: Quote
bela51 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Matko, moze by ktos wrzucil ją na fb. Ja nie potrafie zalozyc wydarzenia. Tytuł nalezy zmienic bezwzględnie. Napisz ze mlodziutka ONka z połamanymi lapkami prosi o pomoc, albo cos w tym stylu. Quote
karolina1981 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 dziękuję Wam wszystkim. Ja jestem na Dogo pierwszy raz i nie za bardzo umiem sie tutaj poruszać, napiszcie mi jak mam zmienić tytuł? Suńka zlamała sobie jedną śrubę w tylnej łapce i zjadła gips, jutro jedzie na drugi zabieg i zaraz po nim chcę ją odrazu zabrać do DT lub DS, steję juz na głowie, już nie wiem co mam robić:( Napiszcie jak mam zmienić ten tytuł? gapa ze mnie:) Quote
Istar19 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 żeby edytować tytuł musisz edytować pierwszy post wątku - a potem dać zaawansowana edycja - i już tytuł można zmieniać:) Quote
betka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Karolina by zmienić tyul musisz wejść do pierwszego postu poprzez "edytuj post" (dolny prawy róg postu), a potem znowu u dołu po prawej stronie wybrać "zaawansowana edycja", wtedy możesz w rubryce, w której jest tytuł coś zmienić. Piesia cudna (lubię takie czarne mordki). Quote
karolina1981 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 chyba mi sie udało zmienić temacik:) dziękuję do Ania I kajber, czy ja moge zadzwonić pod ten nr, kóry mi podałaś? Quote
pacysia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ja wrzuciłam na molosy tam tez są kochane cioteczki ..moze uda sie suni pomoc Quote
bela51 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='karolina1981']chyba mi sie udało zmienić temacik:) dziękuję do Ania I kajber, czy ja moge zadzwonić pod ten nr, kóry mi podałaś?[/QUOTE] Ania pewnie nie ma czasu tu zajrzec, ale dzwon, to jest nr do hotelu u Donki5, bardzo dobrego dogomaniackiego hotelu. Quote
Recommended Posts