kika_krk Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Super !!! Teraz chwila odpoczynku i powrót do domu z Boni :):):). Pozdrawiamy Krzysia i Czaki Quote
joteska Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kajka_72 napisał(a):Jolu :evil_lol:, a widzisz ....faceta tez trzeba socjalizowac ;) jestes na dobrej drodze , nawet jesli trzeba bedzie te kapuste z grzybami robic czesciej :eviltong: Masz juz diament , podszlifujesz jeszcze i bedzie brylant jak sie patrzy :multi: Brylant wlasnie w tej chwili wjechal do wroclawia :multi: teraz jakis hotel z parkingiem i byle do jutra ;-) jutro od poczatku tylko odwrotnie :p uff, dojechał szczęśliwie:multi: mogę już spanko z diamentem podzielić;) jutro podszykuję zupki świateczne pomiedzy wejściami na dogo :evil_lol: Quote
unixena Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Dzien dobry.To sobie tez ufflam ....czytajac wiesci ,ze Brylant juz we Wroclawiu .Boni kochana -szykuj sie -Twoj wybawca zapakuje Cie za niedlugo do autka i zawiezie do zaczarowanego domku ,gdzie ludzie sa wspaniali ,gdzie owczary zabiedzone nabieraja pieknego wygladu ,gdzie w powietrzu unosza sie pozytywne fluidy a pies nie jest przedmiotem ,tylko pelnoprawnym czlonkiem rodziny .. Przy okazji zloze wszystkim obecnym tu na watku tej wyjatkowej suni -zyczenia wszystkiego co najlepsze -niech Wam te swieta uplyna w prawdziwej rodzinnej atmosferze ,a zdrowko i humor Was nie opuszczaja .Swietujcie kochani i pomyslcie zasiadajac do wigilijnej kolacji o czarnym pycholku ,ktory pewnie juz w tym dniu poczuje ,ze sa to jej pierwsze w zyciu swieta ,takie wyjatkowe ,bo bezpieczne ,wypelnione miloscia,spokojem ,ktore daja nadzieje ,ze czlowiek potrafi byc dobry .Najwspanialszych Swiat Boni . Quote
pacysia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kajka mogli nocowac u nas ..poczekaj jak bede na mazurach /choc nigdy nie byłam / a mi sie marzy to Was odwiedze..wdepne na kawke...zawsze jak bedziecie we Wrocku zapraszam..moj dzidzus dog jest z mazur :) Quote
Kajka_72 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witam:) Pacysiu raz jeszce dziekuje ogromnie:) i jak tylko bedziesz na mazurach , zapraszamy goraco. Mazury tez sa piekne:) Za 4 tyg sunia musi wrocic do wroclawia na wyciagniecie plytki. Byc moze i ja bede;) Brylant już gotowy do odebrania malutkiej, czeka na karolinke:) Nie może się doczekać i boi się rozkleic;) mówi, ze niunia musi wyczuć, ze jest twardy, a nie miękki :-) Unixena buziaki:) Quote
pacysia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Karolina jak pedziwiatr strasznie szybko jezdzi ..juz ja raz /bo ja kobieta z wyobraznia jestem/ prosiłam aby uwazała i nożkę z gazu zdjeła...pewnie nie posłucha choc to fajna dziewczyna ....zapraszam jak bedziecie płytke sciągac suni...jak sie brylant rozklei to nie ma co sie wstydzic ..widac ma chłopak dobre serducho Quote
kika_krk Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Teraz tylko będziemy mocno 3mać kciuki i łapeczki za szczęśliwy powrót B&B do domku na Mazury :):):). Szerokiej i bezpiecznej drogi. Ale będzie radość przy powitaniu z Brylantem, a potem do Kajki !!! Maleńka Boni będzie miała wspaniałe święta - ale się cieszę, jedna psia bieda uratowana - wspaniała sprawa ! Quote
bros Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 bedzie miała suchutko i ciepło i nie będzie bolało, ze spokojem będzie mogła zasnąć :) uffff i jeszcze bedą głaski po łebeczku i drapki za uszkiem :) Quote
Kajka_72 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pacysiu dziekuje, na pewno dam znac i umowimy sie na kawe bo czas bedzie :-) Sunia juz w drodze do domku :multi::multi::multi: Oby szczesliwie zniosla podroz :-) Dr stwierdzil, ze ona nie ma wiecej niz 8-9 miesiecy ...matko droga to przeciez jeszcze dzieciuch:roll: Wrazenia brylanta ? ..."sliczne , kochane sloneczko, patrzace gleboko w oczy..." Karolina sie rozplakala na koniec :lol: ale to chyba bardziej z radosci :-) Sunia ma sporo energii, jest przytulasna, brzusio do glaskania wystawia i ogolnie w niezlej formie...chociaz wciaz chudzinka :) Karolcia mowi, ze zupelnie inny pies :multi: Brylant i Karolinka chwala siebie wzajemnie :cool3: wiec chyba spotkanie bylo udane. Fotki porobione ...jak dotra to cos wstawie :-) Quote
pacysia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 ale sie ciesze ze mała juz wraca do domku..a nie mowiłam ze to jeszcze szczylek Quote
DONnka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 I znowu mam mokre oczy ze szczęścia :):):):):):) Niech dojadą szczęśliwie :) A Wam wszystkim życzę magicznych i pachnących choinka Świąt, w czasie których życzenia się spełniają a psiaki kochane ludzkim głosem gadają :):):) Quote
Kajka_72 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Szczylek Pacysiu -to prawda :-) Nowe wiesci , sunia za wroclawiem ochrzcila samochod , walnela sobie qpala i radosnie wziela sie za ogryzanie rogow swojego nowego, mieciutkiego skoropodobnego legowiska :evil_lol::evil_lol: na szczescie przygotowalam brylanta na wszelkie ewentualnosci , zaopatrzylam w podklady, mokre chusteczki itp. ;-) pozniej probowala sobie odczepic mate chroniaca samochod z tylu bo ...."wisialy taaaakie piekne fredzelki " cyt. brylant :lol: Wiecie co jest genialne, ze on sie nawet nie wqrza w takich sytuacjach ;-) Teraz spi spokojnie :loveu: oczywiscie sunia , nie brylant ;-)chyba tabletki zaczely dzialac :-) Dziekujemy bardzo Wszystkim za zyczenia i dobre slowo :loveu: Quote
pacysia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 hahahha jaka z niej kombinatorka..lubie takie psy ..... ja darze szczegolna miłoscia ..bo ja tez owczarkowa jestem Quote
Kajka_72 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ja znowu miedzy ciastem, telefonem, a komputerem ;-) Wlasnie "sie zatankowali" , wymienili buziaczki :loveu: i jada dalej :lol: Brylant zameldowal, ze poki co...samochod bezpieczny bo niunia dalej spi :diabloti: W lecznicy doktorki "nagadaly" na mala :eviltong:, ze niechluja, ze robi pod siebie itd. Brylant do mnie na ten temat ...." patrz jakie wredne paple " :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiscie zartowal ...tam sa wszyscy przemili i fachowi , a ze czasami nagadaja ....no coz??? sie zdarza :cool3: Quote
wolf122 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witam:loveu:Późno dziś jestem a tu prawie meta;)A to świntucha z Boni.Musisz Kajka ją nauczyć,jak się powinna zachowywać dama,bo w Waszym Domku nie może już robić takich niespodzianek:lol:Ale być może niunia nie była uczona czystości a do tego trauma,którą przeżyła też ją pewnie nieźle zaburzyła.U Ciebie psina nauczy się dworskiej etykiety:loveu:Nie składam jeszcze życzeń,bo czekam na szczęśliwy koniec wyprawy i po cichutku liczę na jakieś zdjęcia jak już troszkę nacieszycie się sobą:loveu: Quote
Irvette Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 http://www.pudelek.pl/artykul/37009/zaglodzil_psa_w_imie_sztuki_podpisz_petycje/ dobrz że Boni już bezpieczna Quote
Cantadorra Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Pewnie podróż już bliżej niż dalej końca. Widzę, że relacja on-line :) Co jest rewelacyjne i za to lubię neta. No nic, czekam na wieści, jakie wrażenie Boni zrobi na Kajce, jak to będzie jak zajmie swoje miejsce i wszystko wszystko. Quote
Kajka_72 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Cioteczki ...mala jeszcze w podrozy :( jest bardzo grzeczna , od czasu do czasu zamelduje sie brylantowi, buziaczek posiusia, zmiana podkladow i dalej spi ;-) Brylant mowi, ze straszny ruch i mgla, Powinni byc ok godz.22. Im blizej nas tym bedzie lepiej , bo u nas mroz -6 wiec i droga powinna byc niezla niezla :-) to bardzo dluga podroz , ale i dzien szczegolny....ludzie po pracy pra na swieta i stad ten ogromny ruch :( Ku radosci w domu mam juz 4 pieski :eviltong: amstaff-max, pitbull bas i moje dwie dziewczynki ...qrcze wesolo :razz: ...dobrze , ze psiury ulozone i grzeczne ....wlasnie spia prawie wszystkie razem, Sabcia tylko u siebie...musze kiedys fotki wrzucic ;-) widok obledny :multi: Niedlugo dojedzie 5-te stworzonko :multi: strasznie jestem jej ciekawa:loveu: brylant juz zakochany po uszy:evil_lol: Quote
Cantadorra Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ależ to długa podróż. Niby wiedziałam, ale jak pomyślę, ile Twój TZ jedzie z tym szczylkiem, to jednak włos się na głowie jeży. To jest jednak potężna odległość. Tylko dla Boniomaniaków :) Quote
bela51 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Daj znac Kajko, gdy juz Twoi podróznicy beda w domu. Czekamy niecierpliwie na wiadomosc. Quote
DONnka Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Kajko, pewnie nie masz teraz głowy do pisania, bo właśnie witasz swoich wędrowników :):):) Daj tylko znać, że dojechali szczęśliwie :) Ciumam Boni w czółko :loveu: Quote
Luna14 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 DOBRY Wieczór !! Niech te Święta Tak wspaniałe `` . __/\_._ będą całe ``````` _).♥ (_ jakby z bajek `````` ● Niechaj gwiazdka ``,●,●, z nieba leci ``````,●,*,●, niech Mikołaj ````,●,*,*,●, tuli dzieci ``````,●,*,*,*,●, Biały puch `````,●,*,*,*,*,●, niech z ```````,●,*,*,*,*,*,●, nieba ```````,●,*,*,*,*,*,*,●, spada ````````````█|█````` WSPANIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA!!dla wszystkich dopingujacych Boni a wszczególniści DS:) Quote
Recommended Posts