Behemot Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Rauni napisał(a):Behemot, z Ciebie widzę jakiś niemiły sadyzm wychodzi, im bliżej godziny zero... oj,nieładnie... :shake: Oj tam zaraz niemiły :cool3: Odrobinka adrenalinki... :cool3: Tabelki z punktami pillnuję jak oka w głowie, trzymam ją schowaną w sejfie, zamkniętą na siedem spustów, nie zginie na pewno! ;) Rauni napisał(a):Ale przypuszczam, że to z nerwów, bo aczkolwiek masz tabelkę z punktami, to chyba też nie na pewno wiesz kto wygra, bo sytuacja może się jeszcze baaaardzo zmienić w ostatnich godzinach (czy nawet minutach) konkursu. I tylko to Cię usprawiedliwia. ;) Oczywiście, że nie wiem. Jeszcze 2,5 dnia do końca głosowania i naprawdę wiele może się zmienić :lol: Peleton już się ukształtował, ale reszta depcze mu po piętach!!! Quote
Bila Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja głosuję na [skasowano, wymazano, wydlubano ] - rewelacyjna [wycieto, wypruto, zamalowano] Migiem czytac Regulamin konkursu :mad: Mod Quote
kalina. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja głosuję na [skasowano, wymazano, wydlubano ] - rewelacyjna [wycieto, wypruto, zamalowano] :roflt: wyszarpano,wyrwano,... Quote
Behemot Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Uwaga! Czy w kolejnych edycjach miesięcznych chcecie głosować na 7 zdjęć, czy na 5, jak to było do tej pory? Szczerze powiem, że mi bardziej pasuje ta siódemeczka ;) A Wam? Quote
Behemot Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Zostały 2 dni...... :user: :terazpol: Migiem do urn Niegłosujący nie dostaną deputatu węglowego! :mad: :cool3: Quote
dogaja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Behemot'] Niegłosujący nie dostaną deputatu węglowego! :mad: :cool3: Poproszę kubełek. Quote
Behemot Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 dogaja napisał(a):Poproszę kubełek. Tobie należy się kontener. Wyślę jutro :lol: Quote
Marek z Gromem Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Głosuję na nr [wyciete, wyprute, wykastr....] - super fota Quote
loozerka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Lomatko, sie moderator nie pofatygował, zeby przeczytac regulamin :lol: swiat na glowie staje :D Marek z Gromem...zaraz tu Behemocik zadziala kasujaco pewnie Quote
Behemot Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Marek z Gromem']Głosuję na nr [wyciete, wyprute, wykastr....] - super fota O tempora, o mores! :evil_lol: Marek, śmigaj do zasad głosowania! :evil_lol: Quote
Behemot Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Evelina']Behemot :eviltong: Evelina...... bo Ci tak zostanie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Evelina Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Behemot napisał(a):Evelina...... bo Ci tak zostanie :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:Jak widze, Tobie na dluzej :evil_lol: Quote
Rauni Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Behemot']Uwaga! Czy w kolejnych edycjach miesięcznych chcecie głosować na 7 zdjęć, czy na 5, jak to było do tej pory? Szczerze powiem, że mi bardziej pasuje ta siódemeczka ;) A Wam? Ja wolę na 5. W konkursie rocznym była sama śmietanka, stąd głosowanie na 7 wydaje mi się uzasadnione, w miesięcznym niech sito będzie troszeczke gęściejsze. Quote
loozerka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Evelina...a tak mi sie Behemot sama narzucila, jako opiekun watku..a to przeca galeriowy watek :D mowilam juz, ze masz kapitalny podpis? ja sie nie podlizuje ;), ja doceniam :lol: Quote
Flaire Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Rauni napisał(a):Ja wolę na 5. W konkursie rocznym była sama śmietanka, stąd głosowanie na 7 wydaje mi się uzasadnione, w miesięcznym niech sito będzie troszeczke gęściejsze. Popieram! :-) Quote
Behemot Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Dobrze, w takim razie w miesięcznych edycjach głosujemy na 5 zdjęć - jak do tej pory :lol: Quote
karina1002 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zagłosowałam, tyle miesięcy na forum i dopiero znalazłam ten konkurs. Hmm...coś jest nie tak ze mną :) Taaakie zdjęcia !! Rewelacyjne!! pozdrawiam wszystkich pstrykających. Quote
goldenka245 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Głosik na [wyciete, wyrabane] Na pierwsza strone topiku biegiem marsz ! :cool3: Quote
Evelina Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='loozerka']Evelina...a tak mi sie Behemot sama narzucila, jako opiekun watku..a to przeca galeriowy watek :D To jej specjalnosc :evil_lol: [quote name='loozerka']mowilam juz, ze masz kapitalny podpis? ja sie nie podlizuje ;), ja doceniam :lol:Nie, nie mowilas :evil_lol: Doceniam Twoj wysilek, zeby sie nie podlizywac :lol: Quote
Behemot Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Evelina napisał(a):To jej specjalnosc :evil_lol: Bardzo Ci dziękuję :obrazic: :evil_lol: Quote
Evelina Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Pani Kierowniczko, transparent przytargalam :roll: Quote
Behemot Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Evelina']Pani Kierowniczko, transparent przytargalam :roll: Woooooow...... :thumbs: Pani kierowniczko, gdzie to umieścimy? Quote
Evelina Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Behemot napisał(a):Woooooow...... :thumbs: Pani kierowniczko, gdzie to umieścimy?Nie mam pomyslu :oops: Ale mozna hurtem wysylac do tych co zapomnieli, ze istnieja regulaminy :roll: Quote
samograj Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Evelina napisał(a):Nie mam pomyslu :oops: Ale mozna hurtem wysylac do tych co zapomnieli, ze istnieja regulaminy :roll: DO MNIE PROSZĘ, DO MNIE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts