Jump to content
Dogomania

Wielki konkurs "Zdjęcie roku 2006" ! -NAGRODY JUŻ SĄ - STR. 48 :-)

Recommended Posts

Posted

Rauni napisał(a):
Behemot, z Ciebie widzę jakiś niemiły sadyzm wychodzi, im bliżej godziny zero... oj,nieładnie... :shake:

Oj tam zaraz niemiły :cool3: Odrobinka adrenalinki... :cool3:
Tabelki z punktami pillnuję jak oka w głowie, trzymam ją schowaną w sejfie, zamkniętą na siedem spustów, nie zginie na pewno! ;)

Rauni napisał(a):
Ale przypuszczam, że to z nerwów, bo aczkolwiek masz tabelkę z punktami, to chyba też nie na pewno wiesz kto wygra, bo sytuacja może się jeszcze baaaardzo zmienić w ostatnich godzinach (czy nawet minutach) konkursu. I tylko to Cię usprawiedliwia.

;)

Oczywiście, że nie wiem. Jeszcze 2,5 dnia do końca głosowania i naprawdę wiele może się zmienić :lol:
Peleton już się ukształtował, ale reszta depcze mu po piętach!!!

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga! Czy w kolejnych edycjach miesięcznych chcecie głosować na 7 zdjęć, czy na 5, jak to było do tej pory?
Szczerze powiem, że mi bardziej pasuje ta siódemeczka ;) A Wam?

Posted

[quote name='Marek z Gromem']Głosuję na nr [wyciete, wyprute, wykastr....] - super fota

O tempora, o mores! :evil_lol:
Marek, śmigaj do zasad głosowania! :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Uwaga! Czy w kolejnych edycjach miesięcznych chcecie głosować na 7 zdjęć, czy na 5, jak to było do tej pory?
Szczerze powiem, że mi bardziej pasuje ta siódemeczka ;) A Wam?

Ja wolę na 5. W konkursie rocznym była sama śmietanka, stąd głosowanie na 7 wydaje mi się uzasadnione, w miesięcznym niech sito będzie troszeczke gęściejsze.

Posted

Evelina...a tak mi sie Behemot sama narzucila, jako opiekun watku..a to przeca galeriowy watek :D

mowilam juz, ze masz kapitalny podpis? ja sie nie podlizuje ;), ja doceniam :lol:

Posted

Rauni napisał(a):
Ja wolę na 5. W konkursie rocznym była sama śmietanka, stąd głosowanie na 7 wydaje mi się uzasadnione, w miesięcznym niech sito będzie troszeczke gęściejsze.

Popieram! :-)

Posted

[quote name='loozerka']Evelina...a tak mi sie Behemot sama narzucila, jako opiekun watku..a to przeca galeriowy watek :D To jej specjalnosc :evil_lol:

[quote name='loozerka']mowilam juz, ze masz kapitalny podpis? ja sie nie podlizuje ;), ja doceniam :lol:Nie, nie mowilas :evil_lol:
Doceniam Twoj wysilek, zeby sie nie podlizywac :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Woooooow...... :thumbs:
Pani kierowniczko, gdzie to umieścimy?
Nie mam pomyslu :oops:
Ale mozna hurtem wysylac do tych co zapomnieli, ze istnieja regulaminy :roll: