Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

Posted

Mój Kelbi też wszystko rozwala, jak nas nie ma. Już nie gryzie moich butów, ale potrafi je powyciągać nawet z pudełek i to na wyższych półkach w szafie - no i oczywiście roznosi po całym domu :) Porządek nie ma tu nic do rzeczy. Jak nie ma dostępu do butów, rozwala swoją karmę z miski.

O czym piszesz pracę? Od strony redakcyjnej coś mogę pomóc, żyłam kilka lat z poprawiania (redakcja w wydawnictwie) ;)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
Dzisiaj TZ zostawił Negrę razem z Deją na jakąs godiznę. Wszystkie poduszki z parapetu wylądowały an podłodze... wszystkie rzeczy z krzesła również. Tak więc małą Negra to po prostu łobuziara. Przyszły DS musi mieć porządek w domu, a nie tak jak ja mam w chwili obecnej przez remonty, skąłdanie mebli itd :roll:

Dzisiaj NEgrita pojechała z TZ do weta na szczepienia. Zostałą zaszczepiona p.wściekliźnie i na wirusy. Koszt szczepień 50zł.

Zwracam się prośbą o pomoc w szukaniu środków na opłacenie sterylki oraz szczepień...

Rozśmiesza mnie jedynie NEgra - wali takie bąąąąkkkiii że normalnie człowiek czuje się jakby był na jakiś prochach :evil_lol:

Marta odezwij sie do mnie, postaram sie pomoc w sprawie sterylizacji Negry.
wlasnie doczytalam ,ze juz jest wysterylizowana....................

Posted

Przywedrowalam z balonikowego klubu ;)
Cioteczko, moge pomoc i wystawic allegro, chyba ze juz macie takowa aukcje?

Moj tymczasowicz co jakis czas ma napady weny tworczej i kiedy wracamy do domu życie staje sie kolejny raz inne ;) Nie bede wyliczac strat, bo byscie do konca listy nie wytrwaly...ale jest coraz lepiej. Z czego wynikla poprawa? za cholerke nei wiem :)
Moze stal sie pewnym sytuacji psem, nie stresuje sie nasza nieobecnoscia..wie, ze wrocimy i znow bedziemy razem...nie wiem ale powiem Wam, ze pomimo swego bezczelnego zachowania skradl mi serce!

Posted

Allegro jeszcze nie mamy.

Marta napisała tekst, są super zdjęcia - można ruszyć z akcją ogłoszeniową :)

Martuś - nie martw się praca mgr, widocznie promotor miał zły dzień :)
O czym piszesz??

Co do Negry - diabełek się z niej zrobił niesamowity... a taka spokojna była, taka wystraszona u nas, taka przytulaśna i nic nie broiła :)

Posted

Dziś miałam okazje poznać Negrę - małego rozbójnika. :) Najchętniej by robiła 10 rzeczy na raz. Ale to tylko dodaje jej uroku. :loveu: Zdjęcia będą, oczywiście postaram się jak najszybciej. :)

Posted

Witajcie :)

Marta to ja ;)
Tekst Ci podeslę jutro, mam w pracy na kompie zapisany. Ale i tak trzeba poczekac na zdjęcia od Cioci Bonsai :)
Dzisiaj Bonsai wraz z TZ (oraz Guciem i Piegusem ;) ) poświęcili swój czas na wykonanie sesji Negrity :loveu: Serdecznie Wam dziękuję!

Na zdjęcia czekam z niecierpliwością. Tym bardziej, że wiem jaki ogromny talent ma Bonsai :loveu:

I wtedy uśmiechnę się o allegro :)

U Negrusi wszystko oki. Wczoraj prawie cały dzień spędziła u moich rodziców. Spisała się dobrze. :)

Posted

mmd napisał(a):
Marta, a może złożyłabyś wniosek o difinansowanie szczepień na balonowym wątku? ;) Kasy trochę jest, więc nie ma problemu.

Wstrzymam się :) musze przejrzec książki i sprawdzic czy cokolwiek nadaje się do wystawienia na bazarku.

A co do mojej mgr - to pisze temat z Rachunku kosztów (tak w skrócie) :D żeby uniknąc Waszych pytań - chciałam pisac na inny temat (o którym mam jakiekolwiek pojęcie), ale mój promotor (zbyt ambitny) narzucił mi temat...

----------------------------------------------------------------------------------------------

aaaaaa żeby nie było tak miło to normalnie poskarżę się, że Negra wczoraj ni z gruchy ni z pietruchy ugryzła mnie w nos :angryy: została wysłana na kanapę. Zmiekłam i jak szłam spac to wołałam Ją.. ale Ona walnęła focha na mnie i spała 3/4 nocy na kanapie :)

Ale nad ranem już rozwalona leżała koło mnie :loveu::loveu::loveu:

Negra rozkręca się coraz bardziej, z dnia na dzień nabiera więcej pewności siebie :)

Posted

kochana mała przytulanka ;)

To mój TZ jest lepszy w postanowieniach - ostatnio nasz Bork go ugryzł w policzek i to tak, że całą lewą stronę miał spuchniętą ;)
Cały dzień się do Borka nie odzywał, a Bork za to cały dzień za TZ tuptuptup... :)
W końcu po wieczornym spacerze, gdy Borek wrócił zmarznięty, podszedł do TZ, a ten szybko kocyk wyciągnął i go okrył i przytulił :)

Ale co jak co - cały dzień wytrzymał w swoim dąsaniu się na psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Z niecierpliwością czekam na śliczne zdjęcia Negrity :)

Posted

U Negrity wszystko w porządku :)

Wczoraj wróciłam z pracy już w nocy, zostałam obszczekana ;) potem wylizana z radości ;):loveu:

Negra jest radosna, wesoła i gotowa do adopcji :) czekamy tylko na foteczki :)

Posted

Dziś postaram się wkleić. Wczoraj już te zdjęcia robiłam, ale zawsze daję chwilę zdjęciom, by poleżały, żeby przeszły ostateczny akcept przy nieco bardziej obiektywnym stanie umysłu. ;)

O co chodzi z Kabaretem Starszych Kundelków? :)