mmd Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jak domek jest dobry, to smutno jest bardzo, bardzo króciutko :) Mi w pierwszym kwadransie pomógł niejaki Jaś Wędowniczek, polecam, ale tylko 50ml ;) PS. Kelbi w czwartek tylko darł japę, domu nie rozwalił, dzisiaj natomiast został z synem i regularnie wył :diabloti: "Mamusi" nie ma to jakoby nikogo nie było... Quote
Pyrdka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Co ja słyszę? Trzymam kciuki z całych sił. Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 mmd napisał(a):Jak domek jest dobry, to smutno jest bardzo, bardzo króciutko :) Mi w pierwszym kwadransie pomógł niejaki Jaś Wędowniczek, polecam, ale tylko 50ml ;) PS. Kelbi w czwartek tylko darł japę, domu nie rozwalił, dzisiaj natomiast został z synem i regularnie wył :diabloti: "Mamusi" nie ma to jakoby nikogo nie było... Zastosuję się do rady zapewne ;) Hehe no tak Mamusia najważniejsza ;) Pyrdka napisał(a):Co ja słyszę? Trzymam kciuki z całych sił. Trzymaj Ciotka! :) Quote
Bonsai Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No właśnie, jak tam??? Łzy szczęścia poleciały? Quote
obraczus87 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Była, widzialam. Domek super. Natomiast wróciłam z Negrą do nas, bo nie miałam nawet w planach Jej tam zostawiać ;) Chcę dać ludziom czas na zastanowienie ;) na kupienie karmy i innych rzeczy. Jesli sie zdecydują na Negrę ( i wybaczą Jej wpadkę z sioo na dywan :shake:) to będzie miała tam jak w raju. :loveu: Dwie córki były zachwycone Negrą. Młodsza zapowiedziała, że Negra będzie z Nią spać :loveu: Ja jestem na TAK. Czekam na kontakt ze strony ewentualnego DS. Natomiast cały wczorajszy dzień i połowę dzisiejszego Negra spędziła u moich rodziców razem Tobim ;) przez to nie spała ani wczoraj w ciągu dnia, ani dzisiaj. W związku z tym ja jechałyśmy na wizytę to zasnęła jak kamień w aucie i musiałam Ją na siłę wyciągać :evil_lol: pod domem było to samo :evil_lol: I UWAGA! To Negra po raz pierwszy nie miała siły na zabawę z Deją :crazyeye::evil_lol: ---------------------------------------------------------- A teraz zmykam, bo ledwo żyję :-( Quote
Akrum Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 no proszę - co tu się wyprawia - czyżby można po woli zaczynać świętować ?? Negrita - trzymam nadal mocno kciukasy :) Quote
mmd Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Sioo na dywan to zwyczajowy dobrze wróżący początek :) No i taki mały teścik na nowe pańciostwo ;) Quote
obraczus87 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 mmd napisał(a):Sioo na dywan to zwyczajowy dobrze wróżący początek :) No i taki mały teścik na nowe pańciostwo ;) Też tak uważam, ;) Negrita chyba wyczuła to, bo gdy zwracałam Jej uwagę (po zrobieniu sioo), to nic sobie z tego nie zrobiła :evil_lol: Quote
Ewanka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nie puszczam kciuków, tak na wszelki wypadek ;) Quote
obraczus87 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Ewanka napisał(a):Nie puszczam kciuków, tak na wszelki wypadek ;) Nie puszczaj ;) Quote
Nutusia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Wygląda obiecująco - szczególnie to spanko z małą pańcią ;) Quote
Ewanka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ciekawe jaka będzie ostateczna decyzja. Spanko zapowiada się luksusowo :) Quote
obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 No zobaczymy ;) nie nakręcam się za bardzo, żeby później nie było rozczarowania ;) Quote
Ewanka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Słusznie, poczekajmy spokojnie, ale kciuki obowiązkowo zaciśnięte :) Quote
Kiwiątko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 ojojoooj, co ja tu widzę i słyszę...:) Przyłączam się to trzymania kciuków za maleństwo:) Quote
paula82 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 i ja trzymam za Negrę :kciuki: kiedy się wyjaśni i będzie można puścić? :cool3: Quote
obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Mam nadzieję, że dzisiaj Państwo sie odezwą. :roll: Dzisiaj Negrita dostanie za swoje piekne zachowanie prezencik -uszko świńkie i łapki uwędzone w domowej wędzarce (przysmaki kupione u Astaroth na bazarku). :loveu: Deja jak tylko dorwała sie do nich jakiś czas temu to nie minęła minuta a już łapki nie było. :loveu: EDIT: Czy któraś z Was umie robić wydarzenia na FB? Ja niestety dalej kiepsko sie tam poruszam... a myślę, że można by zrobić takie wydarzenie dla Negrity (jutro czy w środę)... Quote
Bonsai Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A zostało dokładnie powiedziane, że to Państwo mają się do Ciebie odezwać? Czasami po prostu wynikają nieporozumienia - ja tak miałam z Piegusią, rodzinka myślała, że ja się odezwę, ja - że rodzinka. W końcu zadzwonili, choć byłam pewna, że zrezygnowali. ;) Ale domek okazał się super i na dzień dzisiejszy kontakt z DS jest super, widujemy się co najmniej raz w tygodniu na wspólnym spacerku. :) Quote
obraczus87 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Bonsai napisał(a):A zostało dokładnie powiedziane, że to Państwo mają się do Ciebie odezwać? Czasami po prostu wynikają nieporozumienia - ja tak miałam z Piegusią, rodzinka myślała, że ja się odezwę, ja - że rodzinka. W końcu zadzwonili, choć byłam pewna, że zrezygnowali. ;) Ale domek okazał się super i na dzień dzisiejszy kontakt z DS jest super, widujemy się co najmniej raz w tygodniu na wspólnym spacerku. :) Tak, dokładnie powiedziałam, żeby sobie wszystko przemyśleli i się do mnie odezwali, gdy podejmą decyzję. :) Pani powteirdziła, że zadzwoni. Natomiast miałam przed chwilą telefon od przemiłej osoby, która się zakochała w Negrze. Wstepnie jestem umówiona na wizytę w środę wieczorem. Jutro idę na wizytę dla innego psiaka (dzięki Bonsai i Andzike za wkopanie mnie :evil_lol: :loveu:) ;) Quote
Bonsai Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 obraczus87 napisał(a): Natomiast miałam przed chwilą telefon od przemiłej osoby, która się zakochała w Negrze. Wstepnie jestem umówiona na wizytę w środę wieczorem. W niej trudno się nie zakochać! :loveu: Zobaczysz, będziesz miała jeszcze problem - zdecydować który dom będzie lepszy?? ;) Jutro idę na wizytę dla innego psiaka (dzięki Bonsai i Andzike za wkopanie mnie :evil_lol: :loveu:) ;) Nie ma za co. :evil_lol: :diabloti: Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 obraczus87 napisał(a): (dzięki Bonsai i Andzike za wkopanie mnie :evil_lol: :loveu:) ;) Nie ma za co, polecam się na przyszłość;) I przyłączam do ogólnego nie zapeszania i mocnego trzymania kciuków :) PS. A ja dziś odwożę Szagunia do nowego domu... oj będzie płacz!:placz: Quote
Recommended Posts