Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

Posted

Jak domek jest dobry, to smutno jest bardzo, bardzo króciutko :) Mi w pierwszym kwadransie pomógł niejaki Jaś Wędowniczek, polecam, ale tylko 50ml ;)

PS. Kelbi w czwartek tylko darł japę, domu nie rozwalił, dzisiaj natomiast został z synem i regularnie wył :diabloti: "Mamusi" nie ma to jakoby nikogo nie było...

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
Jak domek jest dobry, to smutno jest bardzo, bardzo króciutko :) Mi w pierwszym kwadransie pomógł niejaki Jaś Wędowniczek, polecam, ale tylko 50ml ;)

PS. Kelbi w czwartek tylko darł japę, domu nie rozwalił, dzisiaj natomiast został z synem i regularnie wył :diabloti: "Mamusi" nie ma to jakoby nikogo nie było...

Zastosuję się do rady zapewne ;)

Hehe no tak Mamusia najważniejsza ;)

Pyrdka napisał(a):
Co ja słyszę? Trzymam kciuki z całych sił.

Trzymaj Ciotka! :)

Posted

Była, widzialam. Domek super. Natomiast wróciłam z Negrą do nas, bo nie miałam nawet w planach Jej tam zostawiać ;) Chcę dać ludziom czas na zastanowienie ;) na kupienie karmy i innych rzeczy.
Jesli sie zdecydują na Negrę ( i wybaczą Jej wpadkę z sioo na dywan :shake:) to będzie miała tam jak w raju. :loveu: Dwie córki były zachwycone Negrą. Młodsza zapowiedziała, że Negra będzie z Nią spać :loveu:
Ja jestem na TAK. Czekam na kontakt ze strony ewentualnego DS.

Natomiast cały wczorajszy dzień i połowę dzisiejszego Negra spędziła u moich rodziców razem Tobim ;) przez to nie spała ani wczoraj w ciągu dnia, ani dzisiaj. W związku z tym ja jechałyśmy na wizytę to zasnęła jak kamień w aucie i musiałam Ją na siłę wyciągać :evil_lol: pod domem było to samo :evil_lol:

I UWAGA! To Negra po raz pierwszy nie miała siły na zabawę z Deją :crazyeye::evil_lol:

----------------------------------------------------------

A teraz zmykam, bo ledwo żyję :-(

Posted

mmd napisał(a):
Sioo na dywan to zwyczajowy dobrze wróżący początek :) No i taki mały teścik na nowe pańciostwo ;)

Też tak uważam, ;) Negrita chyba wyczuła to, bo gdy zwracałam Jej uwagę (po zrobieniu sioo), to nic sobie z tego nie zrobiła :evil_lol:

Posted

Mam nadzieję, że dzisiaj Państwo sie odezwą. :roll:

Dzisiaj Negrita dostanie za swoje piekne zachowanie prezencik -uszko świńkie i łapki uwędzone w domowej wędzarce (przysmaki kupione u Astaroth na bazarku). :loveu:

Deja jak tylko dorwała sie do nich jakiś czas temu to nie minęła minuta a już łapki nie było. :loveu:

EDIT: Czy któraś z Was umie robić wydarzenia na FB? Ja niestety dalej kiepsko sie tam poruszam... a myślę, że można by zrobić takie wydarzenie dla Negrity (jutro czy w środę)...

Posted

A zostało dokładnie powiedziane, że to Państwo mają się do Ciebie odezwać? Czasami po prostu wynikają nieporozumienia - ja tak miałam z Piegusią, rodzinka myślała, że ja się odezwę, ja - że rodzinka. W końcu zadzwonili, choć byłam pewna, że zrezygnowali. ;) Ale domek okazał się super i na dzień dzisiejszy kontakt z DS jest super, widujemy się co najmniej raz w tygodniu na wspólnym spacerku. :)

Posted

Bonsai napisał(a):
A zostało dokładnie powiedziane, że to Państwo mają się do Ciebie odezwać? Czasami po prostu wynikają nieporozumienia - ja tak miałam z Piegusią, rodzinka myślała, że ja się odezwę, ja - że rodzinka. W końcu zadzwonili, choć byłam pewna, że zrezygnowali. ;) Ale domek okazał się super i na dzień dzisiejszy kontakt z DS jest super, widujemy się co najmniej raz w tygodniu na wspólnym spacerku. :)

Tak, dokładnie powiedziałam, żeby sobie wszystko przemyśleli i się do mnie odezwali, gdy podejmą decyzję. :) Pani powteirdziła, że zadzwoni.

Natomiast miałam przed chwilą telefon od przemiłej osoby, która się zakochała w Negrze. Wstepnie jestem umówiona na wizytę w środę wieczorem. Jutro idę na wizytę dla innego psiaka (dzięki Bonsai i Andzike za wkopanie mnie :evil_lol: :loveu:) ;)

Posted

obraczus87 napisał(a):

Natomiast miałam przed chwilą telefon od przemiłej osoby, która się zakochała w Negrze. Wstepnie jestem umówiona na wizytę w środę wieczorem.

W niej trudno się nie zakochać! :loveu: Zobaczysz, będziesz miała jeszcze problem - zdecydować który dom będzie lepszy?? ;)

Jutro idę na wizytę dla innego psiaka (dzięki Bonsai i Andzike za wkopanie mnie :evil_lol: :loveu:) ;)

Nie ma za co. :evil_lol: :diabloti:

Posted

obraczus87 napisał(a):
(dzięki Bonsai i Andzike za wkopanie mnie :evil_lol: :loveu:) ;)

Nie ma za co, polecam się na przyszłość;)

I przyłączam do ogólnego nie zapeszania i mocnego trzymania kciuków :)

PS. A ja dziś odwożę Szagunia do nowego domu... oj będzie płacz!:placz: