Akrum Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Negrita - kochana moja mała księżniczko - szalej ile wlezie, korzystaj ze szczęścia jakie cię spotkało, kto wie, jak była traktowana w poprzednim domu, potem przytuliskowy kojec - teraz więc musi pokazać jaka jest szczęśliwa - a szczęście przekształca na duuuużo energii :) Quote
obraczus87 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Oj... a energii Negra ma wyjątkowo dużo :) Muszę Ją znowu pochwalić - dzisiaj była zostawiona na 4h i potem na 3h i nic nie nabroiła. :) I Negra lubi jeść makowiec ;) Quote
mmd Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 No tak, naje się maku i zaraz spokojna ;) Jutro mój zostaje sam na kilka godzin, ciekawe, czy będzie tylko skarżył się na całą okolicę, czy wymyśli mi jakąś karę :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 mmd napisał(a):No tak, naje się maku i zaraz spokojna ;) Jutro mój zostaje sam na kilka godzin, ciekawe, czy będzie tylko skarżył się na całą okolicę, czy wymyśli mi jakąś karę :evil_lol: No to czekamy na wieści :evil_lol: Quote
Ewanka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Śliczna Negritta i Obrączuś też piękna dziewczyna :p Quote
Nutusia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Dorasta nam piękna panienka ;) Zajrzyjcie proszę w wolnej chwili do psiaka cudem uratowanego przez naszych Doktorów... http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-poka%C5%BCmy-mu-co-to-znaczy-w%C5%82asny-dom...?p=17926842#post17926842 Quote
obraczus87 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 [quote name='Ewanka']Śliczna Negritta i Obrączuś też piękna dziewczyna :p Dziękujemy :oops: [quote name='Nutusia']Dorasta nam piękna panienka ;) Zajrzyjcie proszę w wolnej chwili do psiaka cudem uratowanego przez naszych Doktorów... http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-poka%C5%BCmy-mu-co-to-znaczy-w%C5%82asny-dom...?p=17926842#post17926842 Już jestem na wątku :) --------------------------------------------------------------------------- I znowu cisza z ogłoszeń.... Wczoraj zakończyło się Negrze wyróżnione gumtree... jutro jak znajdę czas to wyróżnie Jej znowu... Aparat zostawiłam u rodziców, dlatego nie ma zdjęć :shake: week spędzam na uczelni, to pewnie też fotek nie będzie - normalnie wstyd :roll: Natomiast Negrita miewa się świetnie. Łobuzuje i wariuje z Deją (Deja w nocy śpi jak zabita - wcześniej byle stuknięcie Ją budziło, ale teraz po tych zabawach z Negrą nic nie jest w stanie Ją obudzić :evil_lol:). W niedzielę minie miesiąc od przyjazdu Negry - jak ten czas szybko leci... Quote
Akrum Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 To już miesiąc?? no proszę, faktycznie czas szybko biegnie, aż czasami nie wiadomo kiedy to wszystko przeleciało... Ale za to cieszę się bardzo, że tych zimnych nocy nie spędza już w kojcu, tylko w pierzynach się wyleguje :loveu::loveu::loveu: Quote
malvaaa Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Marta bardzo do siebie pasujecie z Negrą :) trzymam kciuki za domek dla małej... Quote
obraczus87 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Negra jest bardzo pocieszną i zabawną suczką ;) ale ma swój charakterek ;) Negra próbuje zdominować Deję :D Quote
obraczus87 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zrobiłam Negrze po raz kolejny wyróżnione gumtree. Mam nadzieję, że będzie odzew... Quote
Pipi Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Przepraszam najmocniej, pozwolcie zaprosic się do naszej kochanej suni Siwej http://www.dogomania.pl/threads/217108-piękna-charakterna-Siwa-szuka-aktywnego-właściciela-i-Domu-(bez-kur-w-pobliżu)?p=17939547#post17939547 Quote
obraczus87 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 OD 25 minut próbuję napisać post, ale... NEgrita albo mnioe gryzie, albo na mnie warczy, albo po mnie skacze, albo mnie liże, albo się na mnie kładzie :loveu::razz: To jest pies zwariowany :evil_lol: Quote
Pyrdka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Niunia, gryź, całuj, skacz po ciotce ile wlezie. Nie może miec lepiej ode mnie.:evil_lol: Julka też sie już rozbestwiła i szaleje jak pijany zająć.:evil_lol: Oj te ciche wody...Zawsze wiedział, że to zmyła i cwaniactwo.:lol: Quote
Akrum Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 wpadam tutaj z małą wizytą poczytać co nowego wyczynia nasza królewna mała :) Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Pyrdka']Niunia, gryź, całuj, skacz po ciotce ile wlezie. Nie może miec lepiej ode mnie.:evil_lol: Julka też sie już rozbestwiła i szaleje jak pijany zająć.:evil_lol: Oj te ciche wody...Zawsze wiedział, że to zmyła i cwaniactwo.:lol: Piszę na syzbko będąc na uczelni... No tak.... Negra w nocy co chwilę szczekała :crazyeye: najpierw teść na górze szykował się do pracy, później jakiś samochód jechał.. a jak Ją wypuściłam na dwór, bo już miałam dość wołania i proszenia, aby była cicho o 3 w nocy, to... poleciała jak strzała za koteckiem :evil_lol: akurat spacerował po podwórku :evil_lol: Dzisiaj Negra od rana jest u moich rodziców. W domu siedziałaby sama do wieczora, więc było mi Jej szkoda. A po uczelni idę do rodziców na rodzinny obiadek więc zapozna się z moją siostrą i Jej tz-tem. Rozmawiałam z Mamą - Negra poszła z nią na dłuuugi spacer, od razu poszły na bazarek - Negra w ogóle sobie nic nie robi z tego, że moją mamę widziała 3 razy na oczy :evil_lol::crazyeye: Tobiego próbowała zdominować, ale mój Tobi to jest twardy gość :evil_lol: Jutro wieczorem jadę na wizytę przedadopcyjną.....:-(:multi::-(:multi: ale nie pytajcie o nic, nie chcę zapeszać. Zresztą na samą myśl o oddaniu Negry :-( Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='obraczus87'] Jutro wieczorem jadę na wizytę przedadopcyjną.....:-(:multi::-(:multi: ale nie pytajcie o nic, nie chcę zapeszać. Zresztą na samą myśl o oddaniu Negry :-( To o nic nie pytam tylko mocno trzymam kciuki... Ja mam dziś wizyty odwiedzających Szagiego... i w zasadzie wybrany już dom. I też :( :( :( Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Andzike napisał(a):To o nic nie pytam tylko mocno trzymam kciuki... Ja mam dziś wizyty odwiedzających Szagiego... i w zasadzie wybrany już dom. I też :( :( :( Dopiero teraz rozumiem co przeżywają DT... :-( Trzymam kciuki za domek dla Szagiego... Quote
Nutusia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Co to za smutne miny!?!?!!? Moja Bajeczka dziś pojechała do domku. I przyznam się bez bicia - łzy poleciały, ale jestem taka szczęśliwa i tak się cieszę, że ma już swój dom i swoich ludzi NA ZAWSZE! Bo przecież o to chodzi w tej naszej WDZIĘCZNEJ robocie, prawda? ;) A najlepszym antidotum na smuteczki jest... kolejny tymczasowicz, na którego właśnie czekam - za godzinkę powinni być :) Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 NUTUSIU, domyślam się, że najlepszym lekarstwem jest kolejna psia bida... ale na razie dam pójść Negrze do domu :D bo może ten jutrzejszy domek wcale nie będzie fajny :D Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nutusia napisał(a):Będzie, będzie ;) Z rozmowy tel. na razie jest wszystko super.... Nutusiu, nowy tymczasowicz ma swój wątek?? :) Quote
Nutusia Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jeszcze nie, bo nawet nie wiem jak...wygląda! :) Jak obejrzę i oswoję, obfocę i wątek założę. Wiem tylko, że prosto z łańcucha została wsadzona do samochodu i życia bez łańcucha nie zna :( Quote
obraczus87 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nutusia napisał(a):Jeszcze nie, bo nawet nie wiem jak...wygląda! :) Jak obejrzę i oswoję, obfocę i wątek założę. Wiem tylko, że prosto z łańcucha została wsadzona do samochodu i życia bez łańcucha nie zna :( Oj to trzymam mocno kciuki aby suńka szybciutko się oswoiła i przyzwyczaiła do lepszego życia :) Quote
Recommended Posts