Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

Posted

Negrita - kochana moja mała księżniczko - szalej ile wlezie, korzystaj ze szczęścia jakie cię spotkało, kto wie, jak była traktowana w poprzednim domu, potem przytuliskowy kojec - teraz więc musi pokazać jaka jest szczęśliwa - a szczęście przekształca na duuuużo energii :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, naje się maku i zaraz spokojna ;)
Jutro mój zostaje sam na kilka godzin, ciekawe, czy będzie tylko skarżył się na całą okolicę, czy wymyśli mi jakąś karę :evil_lol:

Posted

mmd napisał(a):
No tak, naje się maku i zaraz spokojna ;)
Jutro mój zostaje sam na kilka godzin, ciekawe, czy będzie tylko skarżył się na całą okolicę, czy wymyśli mi jakąś karę :evil_lol:

No to czekamy na wieści :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewanka']Śliczna Negritta i Obrączuś też piękna dziewczyna :p

Dziękujemy :oops:

[quote name='Nutusia']Dorasta nam piękna panienka ;)

Zajrzyjcie proszę w wolnej chwili do psiaka cudem uratowanego przez naszych Doktorów...

http://www.dogomania.pl/threads/217128-SZEW-poka%C5%BCmy-mu-co-to-znaczy-w%C5%82asny-dom...?p=17926842#post17926842

Już jestem na wątku :)

---------------------------------------------------------------------------

I znowu cisza z ogłoszeń.... Wczoraj zakończyło się Negrze wyróżnione gumtree... jutro jak znajdę czas to wyróżnie Jej znowu...

Aparat zostawiłam u rodziców, dlatego nie ma zdjęć :shake: week spędzam na uczelni, to pewnie też fotek nie będzie - normalnie wstyd :roll:

Natomiast Negrita miewa się świetnie. Łobuzuje i wariuje z Deją (Deja w nocy śpi jak zabita - wcześniej byle stuknięcie Ją budziło, ale teraz po tych zabawach z Negrą nic nie jest w stanie Ją obudzić :evil_lol:).

W niedzielę minie miesiąc od przyjazdu Negry - jak ten czas szybko leci...

Posted

To już miesiąc??
no proszę, faktycznie czas szybko biegnie, aż czasami nie wiadomo kiedy to wszystko przeleciało...

Ale za to cieszę się bardzo, że tych zimnych nocy nie spędza już w kojcu, tylko w pierzynach się wyleguje :loveu::loveu::loveu:

Posted

OD 25 minut próbuję napisać post, ale... NEgrita albo mnioe gryzie, albo na mnie warczy, albo po mnie skacze, albo mnie liże, albo się na mnie kładzie :loveu::razz:

To jest pies zwariowany :evil_lol:

Posted

Niunia, gryź, całuj, skacz po ciotce ile wlezie. Nie może miec lepiej ode mnie.:evil_lol: Julka też sie już rozbestwiła i szaleje jak pijany zająć.:evil_lol: Oj te ciche wody...Zawsze wiedział, że to zmyła i cwaniactwo.:lol:

Posted

[quote name='Pyrdka']Niunia, gryź, całuj, skacz po ciotce ile wlezie. Nie może miec lepiej ode mnie.:evil_lol: Julka też sie już rozbestwiła i szaleje jak pijany zająć.:evil_lol: Oj te ciche wody...Zawsze wiedział, że to zmyła i cwaniactwo.:lol:

Piszę na syzbko będąc na uczelni...

No tak.... Negra w nocy co chwilę szczekała :crazyeye: najpierw teść na górze szykował się do pracy, później jakiś samochód jechał.. a jak Ją wypuściłam na dwór, bo już miałam dość wołania i proszenia, aby była cicho o 3 w nocy, to... poleciała jak strzała za koteckiem :evil_lol: akurat spacerował po podwórku :evil_lol:

Dzisiaj Negra od rana jest u moich rodziców. W domu siedziałaby sama do wieczora, więc było mi Jej szkoda. A po uczelni idę do rodziców na rodzinny obiadek więc zapozna się z moją siostrą i Jej tz-tem.
Rozmawiałam z Mamą - Negra poszła z nią na dłuuugi spacer, od razu poszły na bazarek - Negra w ogóle sobie nic nie robi z tego, że moją mamę widziała 3 razy na oczy :evil_lol::crazyeye: Tobiego próbowała zdominować, ale mój Tobi to jest twardy gość :evil_lol:

Jutro wieczorem jadę na wizytę przedadopcyjną.....:-(:multi::-(:multi:
ale nie pytajcie o nic, nie chcę zapeszać. Zresztą na samą myśl o oddaniu Negry :-(

Posted

[quote name='obraczus87']
Jutro wieczorem jadę na wizytę przedadopcyjną.....:-(:multi::-(:multi:
ale nie pytajcie o nic, nie chcę zapeszać. Zresztą na samą myśl o oddaniu Negry :-(

To o nic nie pytam tylko mocno trzymam kciuki...
Ja mam dziś wizyty odwiedzających Szagiego... i w zasadzie wybrany już dom.
I też :( :( :(

Posted

Andzike napisał(a):
To o nic nie pytam tylko mocno trzymam kciuki...
Ja mam dziś wizyty odwiedzających Szagiego... i w zasadzie wybrany już dom.
I też :( :( :(

Dopiero teraz rozumiem co przeżywają DT... :-(
Trzymam kciuki za domek dla Szagiego...

Posted

Co to za smutne miny!?!?!!? Moja Bajeczka dziś pojechała do domku. I przyznam się bez bicia - łzy poleciały, ale jestem taka szczęśliwa i tak się cieszę, że ma już swój dom i swoich ludzi NA ZAWSZE! Bo przecież o to chodzi w tej naszej WDZIĘCZNEJ robocie, prawda? ;)
A najlepszym antidotum na smuteczki jest... kolejny tymczasowicz, na którego właśnie czekam - za godzinkę powinni być :)

Posted

Jeszcze nie, bo nawet nie wiem jak...wygląda! :) Jak obejrzę i oswoję, obfocę i wątek założę. Wiem tylko, że prosto z łańcucha została wsadzona do samochodu i życia bez łańcucha nie zna :(

Posted

Nutusia napisał(a):
Jeszcze nie, bo nawet nie wiem jak...wygląda! :) Jak obejrzę i oswoję, obfocę i wątek założę. Wiem tylko, że prosto z łańcucha została wsadzona do samochodu i życia bez łańcucha nie zna :(

Oj to trzymam mocno kciuki aby suńka szybciutko się oswoiła i przyzwyczaiła do lepszego życia :)