Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='obraczus87']Negra z radości posikuje. ale chyba to nic niepokojącego? Jesli uważacie, że trzeba zrobic badanie moczu to dajcie znać. Natomiast w ciągu dnia Niunia pieknie wytrzymuje. W nocy jak się obudzi to czasami nie wytrzyma i nasika na pokdład (albo tak jak ostatnio na dywan :evil_lol:)

Dodam, że Deja też posikuje z radości, głównie gdy wracam do domu. Może Negra nauczyła się tego od Niej?? :razz:

Akrum wyslałam Ci na maila skan paragonu i książeczki zdrowia Negry (na dowód wykonania szczepień).

Z mojego bazarku uzbierało się 83zł (na pokrycie szczepień plus pakiet ogłoszeniowy i wyróżnione gumtree). Wiem, że pod opieką Akrum i Pyrdki jest sporo psów, których ciągle przbywa, dlatego poprosiłam Kundelkową Skarbonke o pomoc w opłaceniu sterylizacji. (Niestety nie znalazłam nic na bazarek :roll:)

Akrum podeślij mi numer konta - wyślę Ci 100zł - taką pomoc Negra otrzymała ze Skarbonki. Skarbonko - dziękuję :loveu:

Z tym posikiwaniem - ja bym się póki co nie martwiła - skoro wytrzymuje kilka godzin, a tylko posikuje w chwili radości, to nie ma co panikować.
Moja poprzednia sunia ['] nigdy nie sikała po domu, a jak przychodził mój kuzyn, którego bardzo, bardzo lubiła, to zawsze się posiusiała z radości jak przychodził :)

Kropka natomiast siusia ze stresu...

Jeśli zobaczysz, że mała przestaje wytrzymywać kilka godzin, to wtedy będzie powód do niepokoju.

Zdjęcia - CUDOWNE :)

Negra ślicznie się prezentuje - szczególnie w tych liściach :)
Ale jak pokazałam TZ jedno zdjęcie, o to:
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/299/9/4/negra_last_by_frecklydog-d4dzt69.jpg

to się spytał - co to za duży pies, jakby pies pasterski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Kochana, dziękuję za pomoc w spłacie sterylizacji Negry - zaraz podeślę nr konta :)

Posted

Tez tak mysle, że to z radości :)

Dzisiaj TZ wstawał razem ze mną to i Negrę z łożka trzeba było ściągać na siłę aby wyszła z łaski swojej na dworek :)
Dziś dzień dobroci dla zwierząt :evil_lol::eviltong: Negra została u nas w pokoju z Deją :eviltong: to pomysł TZ-ta - On będzie sprzątać jakby coś :diabloti:;)

Posted

Bonsai napisał(a):
To jest po prostu uchwycone 1/1000 sekundy. :evil_lol: ;)

A serio, to ze zdjęć nie jestem zadowolona. :shake: Musimy się kiedyś umówić na powtórkę. :D

Cioteczko, gdyby kazdy psiak mial takie fotki to krzywa adopcyjna na pewno poszlaby w gore. Ludzie sa wzrokowcami i wieksza czesc szuka oczami i choc nad tym ubolewam, musimy sie do nich dostosowac.
Zdjecia swietne, jesienna kolorystyka mnie powalila! Fajnie wyszlo winietowanie na fotkach z liścmi. Pozwolilam sobie podejrzec exif i coz, moge tylko pozazdroscic - sprzetu i umiejetnosci.

Ok, biore sie za allegro.

Posted

"moja" Sońka też posikuje ze szczęścia, ja bym się tym nie martwiła. A TZ to jeszcze się cieszy, że choć jedna w domu z radości na jego widok popuszcza po nogach. :P

Posted

paula82 napisał(a):
"moja" sońka też posikuje ze szczęścia, ja bym się tym nie martwiła. A tz to jeszcze się cieszy, że choć jedna w domu z radości na jego widok popuszcza po nogach. :p

:evil_lol::evil_lol: :D:D

Posted

Bardzo dziekuję za piękną aukcje allegro. Na razie wstrzymajmy się z wyróznieniem. Szata graficzna allegro zwala z nóg :)

Od wczoraj Negra ma wyróżnione gumtree (Mmd następnym razem Cię poprosze o gumtree. Teraz nie chciałam głowy zawracać ;) )

Posted

[quote name='Akrum']
Ale jak pokazałam TZ jedno zdjęcie, o to:
http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/299/9/4/negra_last_by_frecklydog-d4dzt69.jpg

to się spytał - co to za duży pies, jakby pies pasterski :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Właśnie dlatego dodamy jeszcze zdjęcie z Martą - żeby ludzie widzieli, że ona jest malutka. :)

[quote name='fiorsteinbock']Cioteczko, gdyby kazdy psiak mial takie fotki to krzywa adopcyjna na pewno poszlaby w gore. Ludzie sa wzrokowcami i wieksza czesc szuka oczami i choc nad tym ubolewam, musimy sie do nich dostosowac.
Zdjecia swietne, jesienna kolorystyka mnie powalila! Fajnie wyszlo winietowanie na fotkach z liścmi. Pozwolilam sobie podejrzec exif i coz, moge tylko pozazdroscic - sprzetu i umiejetnosci..
Dzięki. ;) Mam nadzieję, że te zdjęcia pomogą znaleźć Negrze super dom. ;) A co do sprzętu... dłuuuugo na niego zbierałam. ;)

Posted

Jak ślicznie się Martuś prezentujesz na zdjęciu z Negrą :)

Przynajmniej teraz widać, jaka z Negry kruszynka jest :)

mam nadzieję, że telefon się rozdzwoni :)