Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='obraczus87']prosze ;) Wrzuciłam prosbę na wątek Skarbonki: KLIK :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylwija Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Negra jest prześliczna, a zdjęcia jak pocztówki :) Quote
Andzike Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 obraczus87 napisał(a):Piękna moja :) No piękna, piękna, ale że Twoja ? ;) Quote
obraczus87 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Andzike napisał(a):No piękna, piękna, ale że Twoja ? ;) Chwilowo moja :loveu: Quote
Akrum Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='obraczus87']Negra z radości posikuje. ale chyba to nic niepokojącego? Jesli uważacie, że trzeba zrobic badanie moczu to dajcie znać. Natomiast w ciągu dnia Niunia pieknie wytrzymuje. W nocy jak się obudzi to czasami nie wytrzyma i nasika na pokdład (albo tak jak ostatnio na dywan :evil_lol:) Dodam, że Deja też posikuje z radości, głównie gdy wracam do domu. Może Negra nauczyła się tego od Niej?? :razz: Akrum wyslałam Ci na maila skan paragonu i książeczki zdrowia Negry (na dowód wykonania szczepień). Z mojego bazarku uzbierało się 83zł (na pokrycie szczepień plus pakiet ogłoszeniowy i wyróżnione gumtree). Wiem, że pod opieką Akrum i Pyrdki jest sporo psów, których ciągle przbywa, dlatego poprosiłam Kundelkową Skarbonke o pomoc w opłaceniu sterylizacji. (Niestety nie znalazłam nic na bazarek :roll:) Akrum podeślij mi numer konta - wyślę Ci 100zł - taką pomoc Negra otrzymała ze Skarbonki. Skarbonko - dziękuję :loveu: Z tym posikiwaniem - ja bym się póki co nie martwiła - skoro wytrzymuje kilka godzin, a tylko posikuje w chwili radości, to nie ma co panikować. Moja poprzednia sunia ['] nigdy nie sikała po domu, a jak przychodził mój kuzyn, którego bardzo, bardzo lubiła, to zawsze się posiusiała z radości jak przychodził :) Kropka natomiast siusia ze stresu... Jeśli zobaczysz, że mała przestaje wytrzymywać kilka godzin, to wtedy będzie powód do niepokoju. Zdjęcia - CUDOWNE :) Negra ślicznie się prezentuje - szczególnie w tych liściach :) Ale jak pokazałam TZ jedno zdjęcie, o to: http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/299/9/4/negra_last_by_frecklydog-d4dzt69.jpg to się spytał - co to za duży pies, jakby pies pasterski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochana, dziękuję za pomoc w spłacie sterylizacji Negry - zaraz podeślę nr konta :) Quote
obraczus87 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Tez tak mysle, że to z radości :) Dzisiaj TZ wstawał razem ze mną to i Negrę z łożka trzeba było ściągać na siłę aby wyszła z łaski swojej na dworek :) Dziś dzień dobroci dla zwierząt :evil_lol::eviltong: Negra została u nas w pokoju z Deją :eviltong: to pomysł TZ-ta - On będzie sprzątać jakby coś :diabloti:;) Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Bonsai napisał(a):To jest po prostu uchwycone 1/1000 sekundy. :evil_lol: ;) A serio, to ze zdjęć nie jestem zadowolona. :shake: Musimy się kiedyś umówić na powtórkę. :D Cioteczko, gdyby kazdy psiak mial takie fotki to krzywa adopcyjna na pewno poszlaby w gore. Ludzie sa wzrokowcami i wieksza czesc szuka oczami i choc nad tym ubolewam, musimy sie do nich dostosowac. Zdjecia swietne, jesienna kolorystyka mnie powalila! Fajnie wyszlo winietowanie na fotkach z liścmi. Pozwolilam sobie podejrzec exif i coz, moge tylko pozazdroscic - sprzetu i umiejetnosci. Ok, biore sie za allegro. Quote
mmd Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Aaale foty :) Chciałabym mieć takie możliwości ;) Śliczna psica, śliczne pozy - długo się Martusiu nie nacieszysz tymczaską ;) Quote
paula82 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 "moja" Sońka też posikuje ze szczęścia, ja bym się tym nie martwiła. A TZ to jeszcze się cieszy, że choć jedna w domu z radości na jego widok popuszcza po nogach. :P Quote
obraczus87 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Czekam na te telefony ale cisza na razie ;) Quote
obraczus87 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 paula82 napisał(a):"moja" sońka też posikuje ze szczęścia, ja bym się tym nie martwiła. A tz to jeszcze się cieszy, że choć jedna w domu z radości na jego widok popuszcza po nogach. :p :evil_lol::evil_lol: :D:D Quote
Akrum Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 będą będą :) Negra jest tak śliczna i kochana, że telefony się rozdzwonią :) Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Allegro dla Negry: http://allegro.pl/show_item.php?item=1900518587 aukcja jest bez wyróżnień, nie wiem jakie jest wasze zdanie i zyczenie co do dodatkowych opcji. Caly pakiet, czyli wyróżnienie, podswietlenie i pogrubienie kosztuje ok. 17zł. Czy zwieksza ogladalnosc? Pewnie tak, chociaz osobiscie nie korzystam z tego typu narzedzi. Quote
mmd Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jak chcecie gumtree to poproszę zawiadomienie ;) Quote
obraczus87 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Bardzo dziekuję za piękną aukcje allegro. Na razie wstrzymajmy się z wyróznieniem. Szata graficzna allegro zwala z nóg :) Od wczoraj Negra ma wyróżnione gumtree (Mmd następnym razem Cię poprosze o gumtree. Teraz nie chciałam głowy zawracać ;) ) Quote
Bonsai Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Akrum'] Ale jak pokazałam TZ jedno zdjęcie, o to: http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2011/299/9/4/negra_last_by_frecklydog-d4dzt69.jpg to się spytał - co to za duży pies, jakby pies pasterski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie dlatego dodamy jeszcze zdjęcie z Martą - żeby ludzie widzieli, że ona jest malutka. :) [quote name='fiorsteinbock']Cioteczko, gdyby kazdy psiak mial takie fotki to krzywa adopcyjna na pewno poszlaby w gore. Ludzie sa wzrokowcami i wieksza czesc szuka oczami i choc nad tym ubolewam, musimy sie do nich dostosowac. Zdjecia swietne, jesienna kolorystyka mnie powalila! Fajnie wyszlo winietowanie na fotkach z liścmi. Pozwolilam sobie podejrzec exif i coz, moge tylko pozazdroscic - sprzetu i umiejetnosci.. Dzięki. ;) Mam nadzieję, że te zdjęcia pomogą znaleźć Negrze super dom. ;) A co do sprzętu... dłuuuugo na niego zbierałam. ;) Quote
obraczus87 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Negra była dzisiaj na dłuuugim spacerku :) Teraz została wykąpana w nizoralu, wyszalała się... i padła - śpi obok mnie :loveu: Quote
Pyrdka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Śliczniutka Niuńka i niczego sobie obraczuś;) Fajne fotki. Quote
Akrum Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Jak ślicznie się Martuś prezentujesz na zdjęciu z Negrą :) Przynajmniej teraz widać, jaka z Negry kruszynka jest :) mam nadzieję, że telefon się rozdzwoni :) Quote
obraczus87 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 :evil_lol:Negra jaka poważna, gdy biegnie :evil_lol: Quote
Akrum Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 niestety nie wiem - też mam zawsze z tym problem i w gumtree przez to przeważnie nr telefonu tylko wstawiam... Quote
obraczus87 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Akrum napisał(a):niestety nie wiem - też mam zawsze z tym problem i w gumtree przez to przeważnie nr telefonu tylko wstawiam... jakos to obeszłam. ;) Quote
Recommended Posts