obraczus87 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Zaraz się zbieram do domku i jadę dzisiaj prosto z pracy do Negrity ;) Rozbójnik z Niej okrutny, ale pomimo tego jest bardzo kochana, całuśna i przytulaśna :) Quote
Akrum Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 czekamy i czekamy :) Bonsai sprawdza naszą cierpliwość :):):) Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Akrum napisał(a):czekamy i czekamy :) Bonsai sprawdza naszą cierpliwość :):):) Własnie miałam wkleić zdjęcia, ale może będę wklejać po jednym? :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Bonsai napisał(a):Własnie miałam wkleić zdjęcia, ale może będę wklejać po jednym? :evil_lol: Bonsai :D nie bądź taka :D Quote
Pyrdka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Te ciotka nie żartuj z nas. Dawaj te zdjęcia migusiem- bośmy ciekawe ich bardzo. Quote
Pyrdka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Wow, ale pięknicha z Niuni!!! Cudo. Te zdjęcia na tle liści cudowne. Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 jeszcze będzie jedno z Martą i jedno biegnące ;) Ale nie obiecuję, że dzisiaj. ;) Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Bonsai - bardzo dziękuję :loveu: Masz wielki talent do robienia zdjęć :loveu: A Negrita na zdjęciach przepiękna :loveu: i jaka spokojna :cool3: I już nie jest chudzinka :) Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 obraczus87 napisał(a): i jaka spokojna :cool3: To jest po prostu uchwycone 1/1000 sekundy. :evil_lol: ;) A serio, to ze zdjęć nie jestem zadowolona. :shake: Musimy się kiedyś umówić na powtórkę. :D Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Bonsai napisał(a):To jest po prostu uchwycone 1/1000 sekundy. :evil_lol: ;) A serio, to ze zdjęć nie jestem zadowolona. :shake: Musimy się kiedyś umówić na powtórkę. :D No własnie tak myślałam, że inaczej złapanie Negry w bezruchu byłoby niemożliwe :evil_lol: Czemu niezadowolona? Mnie się zdjęcia bardzo podobają :) tym bardziej, że było mało czasu. A Negrę zawsze interesowało coś innego niż powinno :) No ale zapomniałam, że w kwestii zdjęć jesteś bardzo wymagająca :) Myślę, że wszystkim zdjęcia się bardzo podobają :) Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za pomoc. A jeśli tylko znajdę czas na powtórkę to bardzo chętnie się spotkam ponownie :) Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 To bardzo mi miło, że się podobają. :) To teraz ruszamy z ogłoszeniami? :) Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Tak :) ogarnę się w pracy i wrzucę dane do ogłsozeń na bazarek gdzie mam wykupiony pakiecik :) Quote
paula82 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Zdjęcia śliczne, modelka urocza, a na tle tych kolorowych liści... pięknie... aż się wierzyć nie chce, że z niej taka rozrabiara. :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 paula82 napisał(a):Zdjęcia śliczne, modelka urocza, a na tle tych kolorowych liści... pięknie... aż się wierzyć nie chce, że z niej taka rozrabiara. :evil_lol: Mnie tez się nie chce wierzyć ;) codziennie zadaję sobie i Jej pytanie - kto tak rozrabia :) ale Ona nic nie odpowiada tylko niewinnie i słodko na mnie wtedy spogląda :evil_lol: Quote
Nutusia Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Jaka piękna Negra i złota polska jesień! Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Negra z radości posikuje. ale chyba to nic niepokojącego? Jesli uważacie, że trzeba zrobic badanie moczu to dajcie znać. Natomiast w ciągu dnia Niunia pieknie wytrzymuje. W nocy jak się obudzi to czasami nie wytrzyma i nasika na pokdład (albo tak jak ostatnio na dywan :evil_lol:) Dodam, że Deja też posikuje z radości, głównie gdy wracam do domu. Może Negra nauczyła się tego od Niej?? :razz: Akrum wyslałam Ci na maila skan paragonu i książeczki zdrowia Negry (na dowód wykonania szczepień). Z mojego bazarku uzbierało się 83zł (na pokrycie szczepień plus pakiet ogłoszeniowy i wyróżnione gumtree). Wiem, że pod opieką Akrum i Pyrdki jest sporo psów, których ciągle przbywa, dlatego poprosiłam Kundelkową Skarbonke o pomoc w opłaceniu sterylizacji. (Niestety nie znalazłam nic na bazarek :roll:) Akrum podeślij mi numer konta - wyślę Ci 100zł - taką pomoc Negra otrzymała ze Skarbonki. Skarbonko - dziękuję :loveu: Quote
pumka1990 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Przepraszam, że wrzucam to tutaj, ale dopiero od niedawna jestem na dogo i mało osób znam, a zrobiłam bazarek dla ONKA - Seniorka - psiaka, który został wyciągnięty ze schroniska, ponieważ źle sobie radził - teraz jest w hotelu - potrzebujemy pieniążków na opłaty... Ciuchy są tanie i w bardzo dobrym stanie. ZAPRASZAM: [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/216610-Bazarek-z-ubraniami-dla-13-letniego-onka-seniorka-kt%C3%B3ry-jest-w-hotelu...?p=17868810#post17868810[/FONT] Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Gumtree wyróżnione już mała ma zrobione. Pakiecik innych ogłoszeń pewnie będzie jutro. Mam nadzieję, że domki będą dzwonić :) Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Kochane, ogromna prośba ode mnie: pomóżcie wygrać kaliskiemu schronisku 10 tys. zł w konkursie providenta! Wystarczy wysłać e-mail! http://www.dogomania.pl/threads/216750 Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Bonsai']Kochane, ogromna prośba ode mnie: pomóżcie wygrać kaliskiemu schronisku 10 tys. zł w konkursie providenta! Wystarczy wysłać e-mail! http://www.dogomania.pl/threads/216750 Wysłane ;) Quote
Bonsai Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 obraczus87 napisał(a):Wysłane ;) Dziękuję! :loveu: Quote
obraczus87 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Bonsai']Dziękuję! :loveu: prosze ;) Wrzuciłam prosbę na wątek Skarbonki: KLIK Quote
Recommended Posts