Jump to content
Dogomania

Po wspaniałym DT u obraczus87, Negra pojechała do cudownego DS :) DZIĘKUJEMY !!!

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
czekamy i czekamy :)

Bonsai sprawdza naszą cierpliwość :):):)

Własnie miałam wkleić zdjęcia, ale może będę wklejać po jednym? :evil_lol:

Posted

obraczus87 napisał(a):
i jaka spokojna :cool3:

To jest po prostu uchwycone 1/1000 sekundy. :evil_lol: ;)

A serio, to ze zdjęć nie jestem zadowolona. :shake: Musimy się kiedyś umówić na powtórkę. :D

Posted

Bonsai napisał(a):
To jest po prostu uchwycone 1/1000 sekundy. :evil_lol: ;)

A serio, to ze zdjęć nie jestem zadowolona. :shake: Musimy się kiedyś umówić na powtórkę. :D

No własnie tak myślałam, że inaczej złapanie Negry w bezruchu byłoby niemożliwe :evil_lol:

Czemu niezadowolona? Mnie się zdjęcia bardzo podobają :) tym bardziej, że było mało czasu. A Negrę zawsze interesowało coś innego niż powinno :)

No ale zapomniałam, że w kwestii zdjęć jesteś bardzo wymagająca :)

Myślę, że wszystkim zdjęcia się bardzo podobają :)

Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za pomoc. A jeśli tylko znajdę czas na powtórkę to bardzo chętnie się spotkam ponownie :)

Posted

paula82 napisał(a):
Zdjęcia śliczne, modelka urocza, a na tle tych kolorowych liści... pięknie...
aż się wierzyć nie chce, że z niej taka rozrabiara. :evil_lol:

Mnie tez się nie chce wierzyć ;) codziennie zadaję sobie i Jej pytanie - kto tak rozrabia :) ale Ona nic nie odpowiada tylko niewinnie i słodko na mnie wtedy spogląda :evil_lol:

Posted

Negra z radości posikuje. ale chyba to nic niepokojącego? Jesli uważacie, że trzeba zrobic badanie moczu to dajcie znać. Natomiast w ciągu dnia Niunia pieknie wytrzymuje. W nocy jak się obudzi to czasami nie wytrzyma i nasika na pokdład (albo tak jak ostatnio na dywan :evil_lol:)

Dodam, że Deja też posikuje z radości, głównie gdy wracam do domu. Może Negra nauczyła się tego od Niej?? :razz:

Akrum wyslałam Ci na maila skan paragonu i książeczki zdrowia Negry (na dowód wykonania szczepień).

Z mojego bazarku uzbierało się 83zł (na pokrycie szczepień plus pakiet ogłoszeniowy i wyróżnione gumtree). Wiem, że pod opieką Akrum i Pyrdki jest sporo psów, których ciągle przbywa, dlatego poprosiłam Kundelkową Skarbonke o pomoc w opłaceniu sterylizacji. (Niestety nie znalazłam nic na bazarek :roll:)

Akrum podeślij mi numer konta - wyślę Ci 100zł - taką pomoc Negra otrzymała ze Skarbonki. Skarbonko - dziękuję :loveu:

Posted

Przepraszam, że wrzucam to tutaj, ale dopiero od niedawna jestem na dogo i mało osób znam, a zrobiłam bazarek dla ONKA - Seniorka - psiaka, który został wyciągnięty ze schroniska, ponieważ źle sobie radził - teraz jest w hotelu - potrzebujemy pieniążków na opłaty... Ciuchy są tanie i w bardzo dobrym stanie. ZAPRASZAM:
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/216610-Bazarek-z-ubraniami-dla-13-letniego-onka-seniorka-kt%C3%B3ry-jest-w-hotelu...?p=17868810#post17868810[/FONT]