Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mshume napisał(a):
Oj, jak dobrze,że Braszka ma szansę na fajny DS, zasiedziała się u Was :) To DT się zwolni od razu z 2 tymczasek hurtowo ;)

W odstępie tygodnia.Ale zaraz coś przybędzie.Nie będzie pusto w domu.

Posted

Czekam na informacje czy jest kolejna grzywka do zaopiekowania z tego koszmaru .
Przed chwilą był 2.sensowny telefon o Braszkę z Wrocławia.Małżeństwo dojrzałe , bez dzieci.Obecnie mają 17.letnią sunię , z którą niedługo będą musieli się pożegnać.
Chcą psa/sunię do 5 -6 lat , do 10-12 kg, kudłatego. Zgadzają się na wizytę PA i podpisanie umowy. W domu jest 6.letni królik i pies musi być przyjazny do niego.
Pomóżcie poszukać jakiegoś kandydata.

Posted

Byłam pewna Pokerku, że po ogłoszeniach z takimi fotkami (razem z psem i kotem) będą telefony. Z tych zdjęć emanuje przyjaźń, spokój, opanowanie :lol: wiele osób szuka właśnie tego u ewentualnych podopiecznych zwierzaków :roll:

Posted

Poker napisał(a):
Czekam na informacje czy jest kolejna grzywka do zaopiekowania z tego koszmaru .
Przed chwilą był 2.sensowny telefon o Braszkę z Wrocławia.Małżeństwo dojrzałe , bez dzieci.Obecnie mają 17.letnią sunię , z którą niedługo będą musieli się pożegnać.
Chcą psa/sunię do 5 -6 lat , do 10-12 kg, kudłatego. Zgadzają się na wizytę PA i podpisanie umowy. W domu jest 6.letni królik i pies musi być przyjazny do niego.
Pomóżcie poszukać jakiegoś kandydata.

Może Tosieńka by się nadała????

Posted

Ludzie jakoś na kudłate się uparli. :mad: Nie wiedzą ile to roboty z pielęgnacją sierści.;)
Ale ja też wolę takie, szczególnie w wersji łysych grzywek :evil_lol:

Posted

[quote name='ona03']Pokerku a gładkiej nikt nie chce, byśmy Igunie szwędaczkę wysłali :evil_lol:.

O!!!!! Znalazła się swatka !

Posted

w schronisku jest taka:
Boks 21
Nr schroniskowy: 2067/11
Nr na szyi: 1934
W schronisku od: 18.11.11
Imię: Dyzia

i taka:
Boks nr: 22
Nr schroniskowy: 1963/11
Nr na szyi: 1332
W schronisku od: 03.11.2011
Imię: nie ma

Posted

togaa napisał(a):
O!!!!! Znalazła się swatka !

właśnie tak sobie pomyślałam i nawet nie pytała mamusi i tatusia czy chcą córunię za mąż wydać.

Posted

[quote name='Poker']właśnie tak sobie pomyślałam i nawet nie pytała mamusi i tatusia czy chcą córunię za mąż wydać.

Łoj tam, od razu za mąż ;), teraz o nie w modzie :evil_lol: i jeszcze pytać :diabloti: phi

Braszko :loveu: życzę Ci aby to był najwspanialszy domek :multi: