Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za uściski i też ściskam.
Ciągle mi smutno. :-( Dziś miałam zwidy ,ze idzie Bonusek i słyszałam dzwoneczek na jego obróżce.
Widzę go w różnych miejscach , gdzie miał zwyczaj siedzenia. Okropne to życie..Mam wrażenie ,ze nasze zwierza też rozumieją ,że coś się stało.

Dolar chodzi za mną jak cień , Braszka za nim.Mam więc 2 cienie. Sunia nadal ma aparat fotogr.w bardzo głębokim poważaniu.do nas jest radosna , lubi spacerki ,kopać i udeptywać spanko.
Telefonów żadnych.

Posted

Na razie nijak z domkiem.Czekam po Nowym Roku na kontakt z dziewczyną , która była u nas. Twierdziła ,że chce Braszkę ,ale musze spotkać się z jej współlokatorami,m właścicielem wynajmowanego mieszkania i porozmawiać z rodzicami,ponieważ jest 20.letnią studentką ,a więc pozostającą na utrzymaniu rodziców.
Czekam na inne telefony,

Posted

Poker napisał(a):
Mam nowe zdjęcia , później wkleję. mam nową sunię w DT, łysą grzywkę.

Już ją masz??? Doczytałam na wątku,że bierzecie grzyweczkę. Straszne to miejsce, gdzie one były...serce mi pękło:(

Posted

Nikaragua napisał(a):
Podmieniłam fotki w allegro :)

Dziękuję.
Ciągle kładzie uszy, naprawdę nie można jej zrobić zdjęcia z uszami.już robimy takie podchody i guzik z pętelką.

Posted

Bardzo mi przykro mi z powodu Bonuska.
Człowiek zaraz myśli o swoich wiekowych zwierzętach i serce kamienieje...

Ciekawe jak Braszka zaakceptowała golaskę ?
Bo że Dolarkowi taka goła sie spodoba to raczej pewne!:razz: