Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 PaSja Hera napisał(a):Mysle,ze tak jak przypuszczalam Joker pochodzi z Dabrowy.Tez sie bardzo o niego martwie...ale nie jestem w stanie mu pomoc:( Teresa ,ktora go dokarmia,mowi,ze musi byc na osiedlu.Juz kolejny dzien przeszlam cale,wieczorami,bo w dzien Joker podróżuje,NIGDZIE GO NIE MA:( Nie ma tez bialego psa o ktorym pisala Lenka... Macie jakies propozycje,ktore psiaki najbardziej potrzebuja?Incia ,Roszpunka napiszcie. Jest możliwość że zgarnął go jakiś hycel ??? Quote
PaSja Hera Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 NIE!Mysle,ze hycel nie wchodzi w gre. Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 PaSja Hera napisał(a):NIE!Mysle,ze hycel nie wchodzi w gre. Mam tylko nadzieję że nikt nie zrobił mu krzywdy :( Quote
Incia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Mnie nie udało się spotkać Jokera już jakieś 10 dni, jadę tam zawsze gdy mam wolne. Dziś podjechałam na chwile po pracy, ale jest mgła straszna, bałam się chodzić po ciemku. Szczerze mówiąc, nie wiem co zrobić. Po prostu nie wiem. Strasznie mi przykro, że tak to się potoczyło. Białego ślicznego brudaska nie widziałam od 5 dni. Hycel na pewno nie. Quote
Agula99 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Czy to tak się przykro skończy??? Tyle wysiłku, tyle podtrzymywania na duchu....ech :( Quote
PaSja Hera Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Agula99 napisał(a):Czy to tak się przykro skończy??? Tyle wysiłku, tyle podtrzymywania na duchu....ech :( Tyle stresu?!!Mysle,ze warto bylo!! ja tego psiaka nie zostawie,nie odpuszcze!Jezeli tylko go namierze...gdzie jest?WIERZE ,ZE NA MOIM OSIEDLU... Na chwile obecna nie jestesmy mu w stanie pomoc,wiec moze inny psiak skorzysta.Ktory??? Quote
Incia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Nie wiem, muszą o tym zdecydować wszyscy ofiarodawcy. Pasjo, przepraszam, miałam wpaść pogadać, coś mi wypadło i nie dałam rady. Odezwę się po niedzieli, i się umówimy. Quote
lenkaaaa2 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Pasja, Incia chodźcie ze mną któraś po niedzieli w dzień przejść się przez Dąbrowę... może namierzymy białego, może Jokera? Jak nie za pierwszym to ze trzecim razem! Co wy na to? Quote
wojtuś Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 iwoniam napisał(a):skontaktujcie się z iwop z dogo. Ona pzredwczoraj złapała sunię, której nikt nie był w stanie złapać od 4 lat. Ma kogoś, komu się udało Sunia jest w Krakowie - bezpieczna. http://www.dogomania.pl/threads/216734-Suka-i-pi%C4%99%C4%87-szczeniak%C3%B3w-%C5%9Bpi-na-go%C5%82ej-ziemi-przy-ruchliwej-ulicy!-Ostrowiec-%C5%9Aw./page2 Gdyby Joker się pojawił lub został namierzony, zamawiajcie proszę do złapania tego hycla z siatką. Tak jak Iwonia pisała, kontakt ma Iwona z Ostrowca Świętok. - iwop. Quote
PaSja Hera Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 Proponuje przkazac peniadze na te psiaki http://www.dogomania.pl/threads/218108-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-zwierzaki-specjalnej-troski-czekaj%C4%85-na-pomoc./page2 ,co sadzicie? Quote
azalia Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Myślę,że za szybko rezygnujecie i dzielicie już pieniądze Jokerka,on może bardzo potrzebować pomocy,może jest chory,pogryziony,słaby..eh płakać się chce. Quote
andzia69 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 azalia napisał(a):Myślę,że za szybko rezygnujecie i dzielicie już pieniądze Jokerka,on może bardzo potrzebować pomocy,może jest chory,pogryziony,słaby..eh płakać się chce. Azalia...ale za te zebrane pieniążki można już pomóc jakiemuś biedakowi....jak będą leżały sobie w skarpetce, to nikomu szczęścia nie przyniosą...a jak Joker się pokaże i da złapać, to wtedy myślę, że i ludzie się zmobilizują do pomocy "namacalnemu" zwierzakowi...ja sądzę, że mu dupsko zmarzło i może wrócil na swoje włości... Quote
Agula99 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Już nie wiadomo co z tym wszystkim zrobić!!! A o Jokerze słuch zaginął??? Quote
PaSja Hera Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Agula99 napisał(a):Już nie wiadomo co z tym wszystkim zrobić!!! A o Jokerze słuch zaginął??? Dokladnie.Joker przepadl:(Przekazmy te pieniazki jakims pilnym psiakom.... Quote
Martika&Aischa Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 PaSja Hera napisał(a):Dokladnie.Joker przepadl:(Przekazmy te pieniazki jakims pilnym psiakom.... Bardzo mi przykro :( mam nadzieję że przygarnął go dobry i kochający człowiek ....może naiwnie ale chce w to wierzyć :( Jokerku :( Quote
Agula99 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Takie to smutne, tak jak w waszym nagłówku - bez nadziei na lepsze jutro i ta nadzieja właśnie umarła :( Quote
Roszpunka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Była szansa dla Jokera, dopóki się pokazywał.... Najsmutniejsza jest świadomość, że można było mu pomóc, że wiele okazji zostało zmarnowanych... Szkoda, żeby pieniądze bezczynnie leżały... Quote
Lolalola Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 roszpunka napisał(a):była szansa dla jokera, dopóki się pokazywał.... Najsmutniejsza jest świadomość, że można było mu pomóc, że wiele okazji zostało zmarnowanych... Szkoda, żeby pieniądze bezczynnie leżały... RaCjA!!!!!!!!!!!:flop::flop: Quote
zachary Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Agula99, ciotki dały nadzieję Jokerkowi.Jak tylko się pokaże zadziałają, tak napisały. Quote
PaSja Hera Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 zachary napisał(a):Agula99, ciotki dały nadzieję Jokerkowi.Jak tylko się pokaże zadziałają, tak napisały. Dokladnie!Na chwile obecna go nie ma,a kasa jakas jest,takze mysle zeby ja podarowac jakims psiakom,ktore na JUZ potrzebuja wsparcia. Quote
Roszpunka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Podtrzymuję propozycję Pasji - świętokrzyskie psiaki specjalnej troski już mają ogromny dług w lecznicy, brakuje na specjalistyczną karmę, leki, brakuje na wszystko - zgódźcie się proszę pomóc tym biedulkom... Quote
Agula99 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Przecież ja nic nie mówię żeby nie pomóc, jak trzeba to trzeba i już, więc działajcie i pomagajcie!!! Quote
lenkaaaa2 Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='PaSja Hera']Proponuje przkazac peniadze na te psiaki http://www.dogomania.pl/threads/218108-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-zwierzaki-specjalnej-troski-czekaj%C4%85-na-pomoc./page2 ,co sadzicie? Jestem za... Quote
Incia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Podejmijmy w wspólną decyzję-komu przekazać pieniądze. Gdy uzgodnimy to od razu zrobię przelew. Nie tak miało być... Quote
Recommended Posts