Lolalola Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 rany boskie a co z sunia??????????????????przeciez wykoncza ja:(:(:(............ona tez nie da sie zlapac?????????????????????????? Quote
Roszpunka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Nie mam pojęcia - cytowałam za węgielkową z kieleckiego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/182450-ALARM-KIELCE-prosimy-o-1-dla-naszych-psów-aktualizacja-i-info-str-1/page468 post 11700 Quote
Incia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Pies nieuchwytny, a na jego koncie prawie 200 zł. które w tym momencie przelewam na konto ŚTOZ-u. Pasjo, przepraszam że bez konsultacji z Tobą, jako z założycielką wątku, ale pytałam kilka razy, co zrobić z tymi pieniędzmi, i nie otrzymałam odpowiedzi... Ewab, proszę potwierdź wpłatę, gdy już dotrze. Quote
Martika&Aischa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Incia']Pies nieuchwytny, a na jego koncie prawie 200 zł. które w tym momencie przelewam na konto ŚTOZ-u. Pasjo, przepraszam że bez konsultacji z Tobą, jako z założycielką wątku, ale pytałam kilka razy, co zrobić z tymi pieniędzmi, i nie otrzymałam odpowiedzi... Ewab, proszę potwierdź wpłatę, gdy już dotrze. Incia czy on dalej kręci się po okolicy czy ślad po nim zaginął ??? :roll: Quote
ewab Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Potwierdzam wpłatę 200 zł na konto Zwierzaka. Bardzo dziękujemy. Joker był widziany kilka dni temu na Szydłówku. Quote
PaSja Hera Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 [quote name='Incia'][B]Pies nieuchwytny, a na jego koncie prawie 200 zł. które w tym momencie przelewam na konto ŚTOZ-u. Pasjo, przepraszam że bez konsultacji z Tobą, jako z założycielką wątku, ale pytałam kilka razy, co zrobić z tymi pieniędzmi, i nie otrzymałam odpowiedzi... Ewab, proszę potwierdź wpłatę, gdy już dotrze.[/B][/QUOTE] Toż ja Incia pisałam i mówiłam,że proponuję wpłatę na Śtoz-owe psiaki w pilnej potrzebie. Quote
Nadziejka Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Zagladam czy sa wiesci nowe o Jokuniu:thumbs::modla: Quote
lenkaaaa2 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Stary, przedawniony wątek, ale ja tam się pochwalę, że doglądam Jokerka codziennie. ;) Nie wszystko, nie zawsze chce zjeść, czasami jest wybredny, ale ogólnie ma apetyt. Uwielbia moją sunię, niestety bez wzajemności, ale mnie dalej trzyma na dystans :roll: Wierny tułacz znowu zawitał do mnie na osiedle za cieczkami, ze dwa tygodnie na moich psich obiadkach żeruje :p oby oczywiście jak najdłużej, przynajmniej mam pewność, że brzusio ma najedzony. Quote
iwoniam Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 no, to choć tyle.. dobrze, że są wieści od Ciebie Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 lenkaaaa2 napisał(a):Stary, przedawniony wątek, ale ja tam się pochwalę, że doglądam Jokerka codziennie. ;) Nie wszystko, nie zawsze chce zjeść, czasami jest wybredny, ale ogólnie ma apetyt. Uwielbia moją sunię, niestety bez wzajemności, ale mnie dalej trzyma na dystans :roll: Wierny tułacz znowu zawitał do mnie na osiedle za cieczkami, ze dwa tygodnie na moich psich obiadkach żeruje :p oby oczywiście jak najdłużej, przynajmniej mam pewność, że brzusio ma najedzony. Ciocia a dało by się tułaczowi zrobić jakieś zdjęcie? mam nadzieję że i inni nie zrobią mu krzywdy ...ech ten nasz strachliwiec :( Quote
lenkaaaa2 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) Martika@Aischa napisał(a):Ciocia a dało by się tułaczowi zrobić jakieś zdjęcie? mam nadzieję że i inni nie zrobią mu krzywdy ...ech ten nasz strachliwiec :( Jasne, że tak jutro jak będzie to zrobię foto tej ślicznej zabieganej mordce. ;) Dziś byłam w biedronce są tam saszetki chappi po 99 gr. za sztukę i saszetki pedigree 5 sztuk za 3,99. A Jokerek to uwielbia. ;) Zaopatrzyłam się w spore ilości na zimę :lol: zawsze jakaś bida się napatoczy, warto mieć w torebce takie małe cudo przy sobie, codziennie. Joker też nie zawsze siedzi w miejscu czasami mi tylko śmignie przed nosem i biegnę wtedy za nim z saszetkami, a jak zobaczy, że nic od niego nie chcę tylko mam papu w ręce to staje, obserwuje i dopiero powoli do mnie podejdzie, jak by mówił "no daj zjem już, niech Ci będzie... tylko się odczep ode mnie jak zjem, bo nie mam czasu, ani ochoty z Tobą gadać" :lol: Edited November 18, 2012 by lenkaaaa2 Quote
lenkaaaa2 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ciocia a dało by się tułaczowi zrobić jakieś zdjęcie? mam nadzieję że i inni nie zrobią mu krzywdy ...ech ten nasz strachliwiec :( On krzywdy sobie raczej zrobić nie da. Uważa na ulicach, jest nieufny wobec ludzi, a odkąd go poznałyśmy wszystkie to już trzecia jego zima pod gołym niebem będzie :-( wiem smutne to, serce się kraje, ale z drugiej strony widać, że jakoś sobie daje radę... Quote
Martika&Aischa Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 lenkaaaa2 napisał(a):On krzywdy sobie raczej zrobić nie da. Uważa na ulicach, jest nieufny wobec ludzi, a odkąd go poznałyśmy wszystkie to już trzecia jego zima pod gołym niebem będzie :-( wiem smutne to, serce się kraje, ale z drugiej strony widać, że jakoś sobie daje radę... Lenko to dobrze że jesteś i ta miseczka zawsze na niego czeka :( bardzo żałuje że ten sierotek nie da sobie pomóc :(:(:( Quote
lenkaaaa2 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 (edited) Oby był na osiedlu u mnie jak najdłużej! Bo potem znowu będzie chodził głodny pyszczek, tego się boję najbardziej :-( Edited November 19, 2012 by lenkaaaa2 Quote
Martika&Aischa Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Jakieś nowe wieści o chłopaku ??? :roll: Quote
MALWA Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Przepraszam, ale jeszcze tu zamieszczę mój apel: Proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/thread...2#post20232042 Dziękuję. MALWA Quote
Nadziejka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Jokuniu sciskamy kciuki za ciebie:iloveyou::thumbs: Quote
PaSja Hera Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Joker ma budę pod balkonami jednego z bloków na osiedlu.Tam też jest dokarmiany przez kilka osób.Niestety,ale nie widziałam go od dłuższego czasu.... Quote
lenkaaaa2 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 PaSja Hera napisał(a):Joker ma budę pod balkonami jednego z bloków na osiedlu.Tam też jest dokarmiany przez kilka osób.Niestety,ale nie widziałam go od dłuższego czasu.... Jest pod blokiem 113 teraz. Quote
Martika&Aischa Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 widzę że tyle czasu minęło a chłopak jakoś sobie radzi .....ciągle się martwię czy ktoś mu krzywdy nie zrobi :( Quote
Agula99 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Z tym Jokerem to faktycznie jest niezły cyrk, uparty osiołek!! ;) Quote
lenkaaaa2 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [B]Jokerek nam się pojawił kochane z kolegą. Cioteczki wstawiły foto na facebooku z opisem:[/B] [COLOR=#660033]"takie psiaki biegają po pętli na osiedlu Świętokrzyskim w Kielcach!! Jeden ten mniejszy ma obrożę ale drugi wlochaty niestety nie ma i wygląda na bezdomnego psiaki na moich oczach wbiegly pod autobus!!! Ktoś kolarzy???" [/COLOR][URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649150681776466&set=a.649150678443133.1073741835.100000446195607&type=1&theater"][COLOR=#660033] [/COLOR] https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649150681776466&set=a.649150678443133.1073741835.100000446195607&type=1&theater[/URL] Quote
Norkowa Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Melduję się u Jokera i będę pomagać! Quote
Recommended Posts