Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

• 3 months later...
Posted

Pies nieuchwytny, a na jego koncie prawie 200 zł. które w tym momencie przelewam na konto ŚTOZ-u.

Pasjo, przepraszam że bez konsultacji z Tobą, jako z założycielką wątku, ale pytałam kilka razy, co zrobić z tymi pieniędzmi, i nie otrzymałam odpowiedzi...

Ewab, proszę potwierdź wpłatę, gdy już dotrze.

Posted

[quote name='Incia']Pies nieuchwytny, a na jego koncie prawie 200 zł. które w tym momencie przelewam na konto ŚTOZ-u.

Pasjo, przepraszam że bez konsultacji z Tobą, jako z założycielką wątku, ale pytałam kilka razy, co zrobić z tymi pieniędzmi, i nie otrzymałam odpowiedzi...

Ewab, proszę potwierdź wpłatę, gdy już dotrze.

Incia czy on dalej kręci się po okolicy czy ślad po nim zaginął ??? :roll:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Incia'][B]Pies nieuchwytny, a na jego koncie prawie 200 zł. które w tym momencie przelewam na konto ŚTOZ-u.

Ewab, proszę potwierdź wpłatę, gdy już dotrze.[/B][/QUOTE]

Toż ja Incia pisałam i mówiłam,że proponuję wpłatę na Śtoz-owe psiaki w pilnej potrzebie.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Stary, przedawniony wątek, ale ja tam się pochwalę, że doglądam Jokerka codziennie. ;) Nie wszystko, nie zawsze chce zjeść, czasami jest wybredny, ale ogólnie ma apetyt. Uwielbia moją sunię, niestety bez wzajemności, ale mnie dalej trzyma na dystans :roll: Wierny tułacz znowu zawitał do mnie na osiedle za cieczkami, ze dwa tygodnie na moich psich obiadkach żeruje :p oby oczywiście jak najdłużej, przynajmniej mam pewność, że brzusio ma najedzony.

Posted

lenkaaaa2 napisał(a):
Stary, przedawniony wątek, ale ja tam się pochwalę, że doglądam Jokerka codziennie. ;) Nie wszystko, nie zawsze chce zjeść, czasami jest wybredny, ale ogólnie ma apetyt. Uwielbia moją sunię, niestety bez wzajemności, ale mnie dalej trzyma na dystans :roll: Wierny tułacz znowu zawitał do mnie na osiedle za cieczkami, ze dwa tygodnie na moich psich obiadkach żeruje :p oby oczywiście jak najdłużej, przynajmniej mam pewność, że brzusio ma najedzony.

Ciocia a dało by się tułaczowi zrobić jakieś zdjęcie? mam nadzieję że i inni nie zrobią mu krzywdy ...ech ten nasz strachliwiec :(

Posted (edited)

Martika@Aischa napisał(a):
Ciocia a dało by się tułaczowi zrobić jakieś zdjęcie? mam nadzieję że i inni nie zrobią mu krzywdy ...ech ten nasz strachliwiec :(

Jasne, że tak jutro jak będzie to zrobię foto tej ślicznej zabieganej mordce. ;) Dziś byłam w biedronce są tam saszetki chappi po 99 gr. za sztukę i saszetki pedigree 5 sztuk za 3,99. A Jokerek to uwielbia. ;) Zaopatrzyłam się w spore ilości na zimę :lol: zawsze jakaś bida się napatoczy, warto mieć w torebce takie małe cudo przy sobie, codziennie. Joker też nie zawsze siedzi w miejscu czasami mi tylko śmignie przed nosem i biegnę wtedy za nim z saszetkami, a jak zobaczy, że nic od niego nie chcę tylko mam papu w ręce to staje, obserwuje i dopiero powoli do mnie podejdzie, jak by mówił "no daj zjem już, niech Ci będzie... tylko się odczep ode mnie jak zjem, bo nie mam czasu, ani ochoty z Tobą gadać" :lol:

Edited by lenkaaaa2
Posted

Martika@Aischa napisał(a):

On krzywdy sobie raczej zrobić nie da. Uważa na ulicach, jest nieufny wobec ludzi, a odkąd go poznałyśmy wszystkie to już trzecia jego zima pod gołym niebem będzie :-( wiem smutne to, serce się kraje, ale z drugiej strony widać, że jakoś sobie daje radę...

Posted

lenkaaaa2 napisał(a):
On krzywdy sobie raczej zrobić nie da. Uważa na ulicach, jest nieufny wobec ludzi, a odkąd go poznałyśmy wszystkie to już trzecia jego zima pod gołym niebem będzie :-( wiem smutne to, serce się kraje, ale z drugiej strony widać, że jakoś sobie daje radę...

Lenko to dobrze że jesteś i ta miseczka zawsze na niego czeka :( bardzo żałuje że ten sierotek nie da sobie pomóc :(:(:(

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

PaSja Hera napisał(a):
Joker ma budę pod balkonami jednego z bloków na osiedlu.Tam też jest dokarmiany przez kilka osób.Niestety,ale nie widziałam go od dłuższego czasu....

Jest pod blokiem 113 teraz.

• 4 months later...
Posted

[B]Jokerek nam się pojawił kochane z kolegą. Cioteczki wstawiły foto na facebooku z opisem:[/B]

[COLOR=#660033]"takie psiaki biegają po pętli na osiedlu Świętokrzyskim w Kielcach!! Jeden ten mniejszy ma obrożę ale drugi wlochaty niestety nie ma i wygląda na bezdomnego psiaki na moich oczach wbiegly pod autobus!!! Ktoś kolarzy???" [/COLOR][URL="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649150681776466&set=a.649150678443133.1073741835.100000446195607&type=1&theater"][COLOR=#660033]
[/COLOR]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649150681776466&set=a.649150678443133.1073741835.100000446195607&type=1&theater[/URL]