Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

Tak żyje! Właśnie w tym momencie dzwoni do mnie węgielkowa, która o mało co go nie złapała w śmietniku , gdzie grzebał przy bloku 101 Wichrowe Wzgórze!
Prawie go miała, ale nie wiedziała,ze jest drugie wyjścei ze śmienika i uciekł, ale poszedł grzebac do nastęonego, widocznie bardzo głodny.
Niestety uciekł jej, ale i tak sama nie dała by rady.

Posted

[quote name='erka']Tak żyje! Właśnie w tym momencie dzwoni do mnie węgielkowa, która o mało co go nie złapała w śmietniku , gdzie grzebał przy bloku 101 Wichrowe Wzgórze!
Prawie go miała, ale nie wiedziała,ze jest drugie wyjścei ze śmienika i uciekł, ale poszedł grzebac do nastęonego, widocznie bardzo głodny.
Niestety uciekł jej, ale i tak sama nie dała by rady.[/QUOTE]

Czyli psiak nadal na ulicy! I jest !!! Może to głupie ale się ucieszyłam że JEST!!!!!!!!!!!!!!!!! Miałam w głowie już miliony czarnych scenariuszy!

Posted

[B]Ludzie, dlaczego on jest głodny??????[/B]
Czy ktoś mu zostawia jedzenie w jego ulubionych miejscach?
[B]Pies dziś o godz. 22.15 zjadał torebkę plastikową usmarowaną jakąś marmolad[/B]ą:shake:
Ten śmietnik to wymarzona pułapka. Trzeba zotawiać żarcie w smietniku i go namerzyć.
Jak go zobaczyłam go, wyszłam z auta z kocem, nie usłyszał mnie, stanęłam w wejściu śmietnika z kocem i wielką tekturą, która była przy wejsciu. Byłam pewna, że zatarasowałam mu wyjście. Za chwilę dojrzałam, ze śmietnik ma wyjście z drugie strony, bardzo wąskie.
Pies jest bardzo głodny, a ja nie miałam karmy.
Tyle osób tam mieszka, przecież można zostawiać karmę w nocy w jego ulubionych miejscach.

Posted

[quote name='wegielkowa'][B]Ludzie, dlaczego on jest głodny??????[/B]
Czy ktoś mu zostawia jedzenie w jego ulubionych miejscach?
[B]Pies dziś o godz. 22.15 zjadał torebkę plastikową usmarowaną jakąś marmolad[/B]ą:shake:
Ten śmietnik to wymarzona pułapka. Trzeba zotawiać żarcie w smietniku i go namerzyć.
Jak go zobaczyłam go, wyszłam z auta z kocem, nie usłyszał mnie, stanęłam w wejściu śmietnika z kocem i wielką tekturą, która była przy wejsciu. Byłam pewna, że zatarasowałam mu wyjście. Za chwilę dojrzałam, ze śmietnik ma wyjście z drugie strony, bardzo wąskie.
Pies jest bardzo głodny, a ja nie miałam karmy.
Tyle osób tam mieszka, przecież można zostawiać karmę w nocy w jego ulubionych miejscach.[/QUOTE]
serce peka....zima za pasem.........a tu nic.........

Posted

Byłam tam teraz ponownie. Zostaawiłam karmę między śmietnikiem a ogrodzeniem szkoły (przy tylnym wyjściu smietnika, lezy tam jakis dywan zwiniety w rulon).
Zobaczcie jutro czy jest karma i może dosypać?
Widziałam jakiegos duzego biało brązowego psa pod słynną dziewiatką.

Posted

Widzę że wątek Jokerka odżył. Jest pies. Jest hotelik ?
Są pieniążki na niego zbierane ?
To może jest szansa żeby złapać go w tym śmietniku.
Teraz jeszcze jest w miarę ciepło jak na zimę, ale za chwilę pewnie przyjdą mrozy, i co wtedy ?!!!

Posted

A ja chciałabym zapytać, czy którakolwiek z cioteczek mieszkających w pobliżu jest w stanie regularnie zostawiać mu suchą karmę w tym śmietniku? Zanieść trochę ciepłej wody?
Mogę się podjąć, Incia pewnie mi pomoże, tylko dla mnie to jest wycieczka przez pół miasta a przecież są dogomaniacy na miejscu...
Kurczę, na dobrą sprawę, nawet nie wiem dobrze, gdzie to jest.

Posted

Potrzebuję informacji o dokładnym miejscu pobytu Jokera, w nocy, po pracy nie jestem w stanie sama go szukać, bo po pierwsze nie widzę za dobrze po ciemku, a po drugie osiedle nieciekawe.

Posted

kiedy będą jakieś akcję chętnie się dołącze, przepraszam za nieobecność. jokera widziałem obok 33, jak odbywał "stosunek" z jakąś suczką.

Przepraszam za nieobecność, ale drobne problemy rodzinne.