Lolalola Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Joker.........nawet nie wiem co mam napisac...:( Quote
Agula99 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 No to pięknie, teraz jeszcze Joker nam załatwi jakąś suczkę i nieszczęście kolejne gotowe :( Quote
Poszukiwany Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jokera widziałem obok 113 albo 119, nie wiem jaki to jest blok. A dziś rano, po godzinie 8, szedł obok 9 w poszukiwaniu jedzenia :) Quote
Roszpunka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Czy byłbyś w stanie codziennie go nakarmić? Nie wiem, czy na ten moment jest miejsce w hoteliku, niech więc chociaż nie będzie głodny... Są pieniądze dla niego, można kupić większy worek karmy i dawać mu jeść każdego dnia... Najlepiej wieczorkiem w śmietniku - gdyby był przyzwyczajony do jednego miejsca, a znalazł by się jakiś DT, łatwiej można by go złapać. Quote
Olga7 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Wynika z tego ,że tamten DT już by nie przyjął Jokera,gdyby cudem udalo sie go zlapać ? Może jakoś go zachecić karmą ,a najlepiej czy,ś gotowanym albo z puszki/saszetki ,by na zapach dal sie skusić i jakoś może w tym śmietniku otoczyć wtedy we 2-3 osoby ? Pisaliśmy juz o tych siatkach z zszytych mocnych firan ,zaslon itp. Może cudem by się udalo? Wtedy na te przejsiowe 2-3 dni zawsze ktoś się znajdzie,kto go przetrzyma zanim do dt pojedzie albo nowy dt się znajdzie . Quote
Agula99 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ciotki, podpiszcie petycję!! http://www.petycje.pl/petycja/5633/stop_mordowaniu_psow_na_euro_2012.html Quote
Roszpunka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 olga7 napisał(a):Wynika z tego ,że tamten DT już by nie przyjął Jokera,gdyby cudem udalo sie go zlapać ? Może jakoś go zachecić karmą ,a najlepiej czy,ś gotowanym albo z puszki/saszetki ,by na zapach dal sie skusić i jakoś może w tym śmietniku otoczyć wtedy we 2-3 osoby ? Pisaliśmy juz o tych siatkach z zszytych mocnych firan ,zaslon itp. Może cudem by się udalo? Wtedy na te przejsiowe 2-3 dni zawsze ktoś się znajdzie,kto go przetrzyma zanim do dt pojedzie albo nowy dt się znajdzie . Jeżeli chodzi o hotelik do którego miał trafić, nie jestem w stanie się wypowiadać, bo ja niczego nie ustalałam, dlatego piszę, że nie wiem... Jeżeli chodzi o przetrzymanie go przez kilka dni, to niestety będzie ogromny problem - już wcześniej było to rozważane i nikt taki się nie znalazł, więc na ten moment nie nie ma sensu próbować łapać Jokera. Dlatego uważam, że warto nauczyć, że ma jedzenie stale w tym samym miejscu (śmietniku), o stałej porze, bo gdyby znalazło się dla niego miejsce, będzie łatwo go odłowić. Quote
Olga7 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 A to sluszna wersja i logiczna.Może wtedy w razie planowanego łapania Jokera ,będzie to moglo umożliwić jego " usidlenie",czyli zlapanie. Quote
Martika&Aischa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zaglądam do Jokera .......czy ktoś ma jakieś wieści o psiaku ???????? Czy ktoś go widuje na osiedlu ??????? dokarmia ???? Quote
Roszpunka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Joker, okazało się został tatusiem... Mama i szczeniorki odłowione, Joker nie... Quote
Martika&Aischa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Roszpunka napisał(a):Joker, okazało się został tatusiem... Mama i szczeniorki odłowione, Joker nie... A gdzie obecnie przebywa mama ze szczeniorkami ?????????? Quote
Incia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Martika@Aischa napisał(a):A gdzie obecnie przebywa mama ze szczeniorkami ?????????? Z tego co wiem, to w schronisku. Quote
Lolalola Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Roszpunka napisał(a):Joker, okazało się został tatusiem... Mama i szczeniorki odłowione, Joker nie... nie noooo,wracam na dogo a tu taki news.............Joker ty pieronie..... Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Wczoraj dostałam wiadomość od Poszukiwanego, że Joker znowu się pojawił... Sama niczego nie wykombinuję, poza tym, za daleko mieszkam... Doopa, bo większość zaangażowanych już o psie zapomniała... Quote
PaSja Hera Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Jokera nie widzialam juz kawal czasu.Widywany byl jakies 2 tyg.temu przez Pania z bloku gdzie spal.Teraz nie mam pojecia,gdzie przebywa.Wiem ,ze od czasu do czasu zagladał do domu weselnego niedaleko Stoku,ale tez go tam nie widuja... Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Roszpunka napisał(a):Wczoraj dostałam wiadomość od Poszukiwanego, że Joker znowu się pojawił... Sama niczego nie wykombinuję, poza tym, za daleko mieszkam... Doopa, bo większość zaangażowanych już o psie zapomniała... Szkoda psiaka a bezradność w pewnych sytuacjach dobija ... Quote
Lolalola Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 chyba pojawil sie pod domem Poszukiwanego tak???stad sygnal od Roszpunki!!! Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Lolalola napisał(a):chyba pojawil sie pod domem Poszukiwanego tak? Tak - czyli tam, gdzie próbowaliśmy go łapać. Wrócił na stare śmieci. Ja w tej chwili jestem uziemiona, nie jestem w stanie się tym zająć. Quote
Lolalola Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Roszpunka napisał(a):Tak - czyli tam, gdzie próbowaliśmy go łapać. Wrócił na stare śmieci. Ja w tej chwili jestem uziemiona, nie jestem w stanie się tym zająć. straszna sprawa i strasznie mi smutno,bo nie widze chetnych do walki o Jokerka....:(,doskonale rozumiem ,ze sama nic nie jestes w stanie zrobic i zle mi z tym,ze nie moge sama pomoc! Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dogo07 napisał(a):A w jakim schronisku :( ? Gdyby był w naszym schronisku, to by było wspaniale... Joker biega luzem, nie możemy go złapać :( Quote
Onaa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ale ta sunia z dziećmi, Kielce chyba nie mają dobrego schronu :(. Quote
Roszpunka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dogo07 napisał(a):Ale ta sunia z dziećmi, Kielce chyba nie mają dobrego schronu :(. Mamy teraz najlepszy schron :) Serio. Od listopada 2010 zaszły ogromne zmiany, placówkę przejął ŚTOZ - fantastyczna ekipa :) Quote
Onaa Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 To chociaż tyle, a Jokerek biedny samotny ale nie chce przyjść po pomoc. Quote
azalia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Strasznie mi żal Jokerka,tak długo to wszystko trwa.Myślę,że potrzeba skrzyknąć znowu więcej ludzi,zmobilizować się bardzo i oby się udało tym razem,musi się w końcu udać.Ludzie,proszę Was nie zostawiajcie go samemu sobie,niedługo bedą mrozy i snieg. Quote
Recommended Posts