Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to wracajac do celestynowa sa takie akcje w Warszawie - zeby nie bylo, ze dogomaniacy tylko klikaja :
Zbiorka zywnosci dla zwierzat w Celestynowie

Monday, January 24 at 12:00am - January 31 at 3:00am
LocationMuzeum Powstania WarszawskiegoGrzybowska 79
Warsaw, Poland

http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Bezdomnych-Zwierzat-w-Celestynowie/179282728779241#!/event.php?eid=102699509808487

i...
promocja adopcji zwierzat
9.2 (sroda) 8-11 pm (moim zdaniem troche pozno!?)
http://www.facebook.com/event.php?eid=123321617737269
i 28.2 (pon.) 4-7 pm
http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-Bezdomnych-Zwierzat-w-Celestynowie/179282728779241#!/event.php?eid=174262999282371&index=1
nie wiem czy srodek tygodnia jest dobrym pomyslem, ale pewnie ilu ludzi tyle zdan

Posted

Będę pomocą w alergii:
"SCHRONISKU W CELESTYNOWIE GROZI ZAMKNIĘCIE ze względu na brak środków, dlatego Dział Promocji MPW organizuje zbiórkę żywności dla zwierząt (karmy w puszkach, karma sucha).

Osobą odpowiedzialną za akcję jest Małgorzata Rejmak: 22 539 79 75, [email protected]"

Posted

ciotki szukam aktywnego wolontariusza który może powiedzieć mi słówko o pewnym psiaku z tamtejszego Schroniska, sprawa pilna , proszę o sms-a 503749992 , musze na razie zniknąć z kompa

Posted

Proszę pomóżcie nagłośnić.
W związku z ostatnimi wydarzeniami dotyczącymi faktów znęcania się nad zwierzętami została utworzona petycja skierowana do Ministra Sprawiedliwości:

http://www.petycje.pl/6464

Cytat:

"Jest Pan Ministrem - proszę pokazać, że jest Pan, także człowiekiem."

Dogomanio wesprzyj podpisem!
Zawalczmy na fali społecznego oburzenia!
Zawalczmy jeszcze raz o zmianę na lepsze dla pokrzywdzonych!!!
Zawalczmy w imię pamięci tych zamęczonych na śmierć!

Błagam o rozsyłanie, fb, banerek
- to jest bardzo ważne!!!

Posted

Witam,
Na wstępie chciałem zaznaczyć że nie jestem psiarzem tylko kociarzem, ale firma w której zamawiam przez internet karmę dla moich zwierząt sprezentowała mi 30 kg karmy dla psów. Chciałem je przekazać właśnie schronisku w celestynowie ale nie mam samochodu ani żadnego transportu a mieszkam na Bielanach w Warszawie. Czy jest tutaj ktoś kto jeździ do tego schroniska najlepiej autem i mógłby pomóc przy transporcie?
Pozdrawiam

Posted

Dzięki. Już się dogadaliśmy z wolontariuszami z Celestynowa :) Planujemy wspólnie wyadoptować jak najwięcej psiaków z tego schroniska, prowadząc z nimi szkolenie w ramach programu Fajny pies, lae bezdomny (więcej na stronie www.fajnypies.eu). Jeśli ktoś chciałby wziąć udział w tym przedsięwzięciu - zapraszamy. Szczegóły dogramy w przyszłą sobotę - wtedy też podamy terminy zajęć.

Posted

Sprawa zadziwiająca - jest tyle organizacji pro zwierzęcych w warszawie , które mają tak dużo do powiedzenia i pyszczą w niewybredny sposób , szczególnie tutaj na dogo , a jak przychodzi co do czego to w sprawie Celstynowa n i c nie wiedzą i n i c w tej sprawie nie robią - mimo, że Celestynów , chociaż biedny , ale opinię miał dobrą .

Posted

zenobiusz flores napisał(a):
Sprawa zadziwiająca - jest tyle organizacji pro zwierzęcych w warszawie , które mają tak dużo do powiedzenia i pyszczą w niewybredny sposób , szczególnie tutaj na dogo , a jak przychodzi co do czego to w sprawie Celstynowa n i c nie wiedzą i n i c w tej sprawie nie robią - mimo, że Celestynów , chociaż biedny , ale opinię miał dobrą .

U kogo? Bo z tego co jest mi wiadome nie u wszystkich.