Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety.... Pani doktor dziś nie przyjmuje. Najbliższy wolny termin jutro godz 14. Zarezerwowałam.Mamy zamówiona u Pani doktor całą godzinę.Wczoraj zapchał się venflon. Kroplówka nie skapała do końca. Rano byłam z Nim w gabinecie założyć nowa. Dusio połazikował po trawce.....siknął konkretnie a teraz śpi pod kroplówką. Jutro o 10 ruszamy. Jeśli wiecie coś o trasie Katowice - Warszawa.... jakies przebudowy....ruch wahadłowy..... dajcie znać. Studiujemy z mężem trasę aby jak najszybciej dojechać.... dawno nie jechałam na Warszawe. I dziękuję za Wasze wsparcie..... czuje je na każdym kroku.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nescca napisał(a):
Niestety.... Pani doktor dziś nie przyjmuje. Najbliższy wolny termin jutro godz 14. Zarezerwowałam.Mamy zamówiona u Pani doktor całą godzinę.Wczoraj zapchał się venflon. Kroplówka nie skapała do końca. Rano byłam z Nim w gabinecie założyć nowa. Dusio połazikował po trawce.....siknął konkretnie a teraz śpi pod kroplówką. Jutro o 10 ruszamy. Jeśli wiecie coś o trasie Katowice - Warszawa.... jakies przebudowy....ruch wahadłowy..... dajcie znać. Studiujemy z mężem trasę aby jak najszybciej dojechać.... dawno nie jechałam na Warszawe. I dziękuję za Wasze wsparcie..... czuje je na każdym kroku.

Trzeba zjechać z katowickiej Tomaszów (zjazd na prawo) na drogę 48 - do Odrzywołu - potem w Odrzywole droga na Grójec bodaj nr 725 - potem na Piaseczno. Na Piaseczno najlepiej drogą 50 do Góry Kalwarii - Piaseczno - Konstancin, ale uwaga po drodze na tym odcinku, bo w Górze Kalwarii może być objazd, ale dojeżdża się nim też do Konstancina. W każdym razie, mój mąż tak jeździ na co dzień (pracuje w Grójcu) i w ten sposób, w miarę szybko omija remont katowickiej na odcinku Tomaszów-Mszczonów. Niemniej, na tych trasach i tak jeździ dużo ciężarówek i one zawsze zwalniają jazdę. Powodzenia!

Posted

Nesco kochana .... serce placze ze wzruszenia wilkiego , dziekuje ci cala swoja radoscia zycia , ze jestes , ze walczysz , zagladam i nadzieje przekazuje myslami

Posted

nescca napisał(a):
Wawer....dzięki. Właśnie o to mi chodziło.

Ten zjazd na Tomaszów jest na przeciwko zajazdu "Janosik" (z kierunku śląskiego zajazd jest po lewej). To duży zajazd (dobrze karmią i tanio, chociaż Duszyna i tak nie skorzysta :)), więc łatwo go zauważyć wcześniej. Są też światła na skrzyżowaniu.

Posted

nescca napisał(a):
Dzięki dzięki dzięki..... chcialam jechać z Duszem jeszcze dziś na usg do Częstochowy ale mam tv w sprawie tych psów zagłodzonychprzez nauczycielkę psów.

jak to - nauczycielkę???

Posted

Duszeńku jakiś ty cudny:))))))))))))) Nie , no tak nie wygląda ciężko chory psiak, przecież to cudo na kanapie:)))). Będzie dobrze, Nescca jesteś wspaniała i Duszek wyzdrowieje, muuuuuuuuuuuuuuuuusi !!!!

Posted

ewu napisał(a):
Duszeńku jakiś ty cudny:))))))))))))) Nie , no tak nie wygląda ciężko chory psiak, przecież to cudo na kanapie:)))). Będzie dobrze, Nescca jesteś wspaniała i Duszek wyzdrowieje, muuuuuuuuuuuuuuuuusi !!!!

Dokładnie to samo chciałam napisac! Oczka u Duszka sa pełne życia i ciekawe świata! Tak nie wygląda na pewno pies, który już zrezygnował z zycia:)
Nesco, ja nie mam słow. Otwierając watek rozbolał mnie brzuch, zwłaszcza po wczorajszych wieściach o wynikach:(ale już jest dobrze. Patrząc na Dusia widać przytulaka na kanapie, ja tam nawet smutku już takiego jak na początku na jego pysiu nie widzę. Zmiana jest diametralna. Jutro i dziś i jeszcze nawet 100lat jak trzeba będzie, to będę trzymała kciuki za Was! Bardzo się cieszę, że już jutro was przyjmie pani doktor. Na pewno jutro będziemy wiedziec już dużo wiecej:)
Oby do jutra, oby do jutra! Bedzie dobrze.
Fizia tak ładnie napisała o Molly też, że jeszcze bardziej mnie to zbudowało.
Duszku, głowke do góry już podnosisz, to jeszcze tylko sikaj do woli:):)

Posted

Duszeczku uroczy! Oczka pełne życia i ciekawości świata! Morducha do wycałowania! Nescca, jaka przemiana! Ściskam Ciebie mocno i dziekuję za takiego Duszka !!!
:D