Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 To jamniś z parkingu, nie ten spod szkoły. Quote
Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Ogłosiłam Jaszkę jeszcze na Tablicy w innych regionach. Quote
Drzagodha Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jestem na zaproszenie, póki co zaznaczę ;) Tak myślę, że skoro schronisko chciało wydać chętnej pani sunię na DT, to może jej ją jednak pokażą ;) Quote
feliksik Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jasza napisał(a):To jamniś z parkingu, nie ten spod szkoły. jezu gubię się już z tych zgubach Quote
henikar Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Heniu, no co ty mówisz, twój jamniś jednak uciekł z tego domku? Feliksik tamten podobny do jamnisia ze szkoły to inna sprawa. Teraz znalazłam rasowego jamnika i ludzie przetrzymali go na parkingu dwa dni. Niestety uciekł za kotem. Moja siostra znalazła ogłoszenie właścicieli, którzy go poszukiwali, bo on wrwał się razem ze smyczą. Dzwoniłam do nich, ale narazie nie odbierają. Być może sam wrócił do domu. Będe nadal próbować kontaktować się z nimi. Być może sunia Jaszka też komuś uciekła. Czasami ludzie dają tylko ogłoszenia na tablicach. Quote
Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 A dziękuję. Wstępnie umówiłam się na środę z Czarlisławą i Jej sąsiadką - pod schroniskiem. Zapytam, czy może zobaczyć i poznać Jaszkę - jeżeli nie - trudno. Ale mam nadzieję, że tak, że Pani się zakocha, że Jaszka nie straciła chęci zycia i ma się dobrze. Czekam nadal na wieści od Czarlisławy - czy potwierdza środowe spotkanie. Quote
Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Zadzwoniła do mnie Pani w sprawie Jaszki, ale nie spodobała mi się. Po krótkiej rozmowie zorientowałam się, że to ta sama osoba, która zdecydowała się na adopcję Soni ( w DT u Jaagi) i po jednym dniu kazała po nią przyjechać, bo jej Saba na nią warczy... Spytałam, co będzie jeśli w tym przypadku też tak się stanie - powiedziała, że NA PEWNO NIE. Ech... Quote
Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Nikt nie dzwoni, nikt nie pisze... Czekam na wieści od Czarlisławy.... Nie potrafię się skupić na niczym. Quote
jofracy Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jasza nie stresuj się. Ona jest śliczna. Na pewno szybko znajdzie domek :) zobaczysz :) Quote
Isadora7 Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Sorry ale mi sie cos ubzdurało ze rozmowy o dom wysoko zaawansowane. W takim razie biorę sie za Jaszkę. Quote
zerduszko Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 jofracy napisał(a):Jasza nie stresuj się. Ona jest śliczna. Na pewno szybko znajdzie domek :) zobaczysz :) Też tak myślę :) Quote
Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Ja juz tak mam. Jak jakiś pies mi siedzi w głowie, to do obłędu o nim myślę, aż nie jest bezpieczny .... I jeszcze tak leje... Nie wiem co to ma do rzeczy..no, ale... Quote
Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Isadora7 napisał(a):Sorry ale mi sie cos ubzdurało ze rozmowy o dom wysoko zaawansowane. W takim razie biorę sie za Jaszkę. :multi::buzi::buzi::Rose::Rose::calus::calus: Quote
Jasza Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Czekam na wieści.. P.S. Wiem, wiem...powtarzam się.... Quote
Jasza Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Jamniczka-lagodna-suczka,45656 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Jamniczka-mala-piekna-grzeczna-suczka,45658 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Jaszka-jamniczka-chodzaca-slodycz-z-uszkami-slonika-Dumbo-;-),45659 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Slodka-sunia-z-uszkami-slonika-Dumbo-pokochaj-W0QQAdIdZ304307540 Quote
Jasza Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Też tak myślę! Witaj Gazzy - może chciałabyś dać Jaszce DT? :-) Quote
gazzy Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 oj niestety nie :( Niedawno wzięłam jamniora Kacperka i mam jeszcze sunię Diankę, która nie toleruje innych suniek, a poza tym moi rodzice się nie zgodzą na trzeciego psiaka :) Quote
Jasza Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Zapraszam wobec tego do reklamowania wątku i pomocy w ogloszeniach :-) Kciuki też się przydają! Quote
gazzy Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Kciuki mocno trzymam ;) A na skrzydlatym jest ogłoszona ? Ma wydarzenie na fb ? Quote
diana79 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 trzymamy mocno kciuki za małą! tu jest bazarek ogłoszeniowy 5zł za 45 ogłoszeń Quote
Recommended Posts