Energy Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Na wątku pudelków w potrzebie jest złożona stała deklaracja na psiaki od alabb1 i prośba o konto. Quote
BUDRYSEK Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 [quote name='Energy']Na wątku pudelków w potrzebie jest złożona stała deklaracja na psiaki od alabb1 i prośba o konto. super! wielkie dzieki :) musze ustalic kto zostanie skarbnikiem i podam konto Jej na pw **** Kocia tragedia... http://www.dogomania.pl/threads/2121...1#post17357021 Quote
jaanna019 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Poczytałam ale chyba pogubiłam się w deklaracjach domkowych. Wiem, że jestem daleko ale o ile sunia zachowuje się ok do innych psów to może przyjechać do mnie. Malucha nie mogę - było u mnie parwo. Mam swoje 3 psy: staruszka zgodnego ze wszystkim co żyje, roczniaka bardzo energicznego i sześciolatkę z padaczką - to moje prywatne psy wszystkie małe gabarytowo. Mieszkam w bloku (2 pokoje), chodzę codziennie na 8 godzin do pracy od 7 do 15. Weta dobrego mam 100m od domu. Psy karmię barfem, naje się przy moich, utrzymam bez problemu. Mała byłaby u mnie na BDT, potrzebuję jedynie pomocy w pokryciu kosztów weta (sterylka i ew. choroba skóry). Jeśli będzie potrzeba karmienia karmą weterynaryjną to też tego sama nie udźwignę. Mogę po nią dojechać do Warszawy. Nie straszne mi gryzące psy. Oby tylko do innych psów była ok. Quote
paulinken Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Budrysku, ja zbieram na swoje konto. Jeśli Ci to nie pasuje, to mogę przelać Ci wszystko na Twoje. W poście nr 6 jest rozliczenie. Quote
Onaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 I jaka jest obecna sytuacja ? Bo było trochę różnych opcji a czytam że sunia z maluszkiem nadal w schronisku biedują :(. Quote
BUDRYSEK Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):I jaka jest obecna sytuacja ? Bo było trochę różnych opcji a czytam że sunia z maluszkiem nadal w schronisku biedują :(. do czwartku ma kwarantanne Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 jaanna019 napisał(a):Poczytałam ale chyba pogubiłam się w deklaracjach domkowych. Wiem, że jestem daleko ale o ile sunia zachowuje się ok do innych psów to może przyjechać do mnie. Malucha nie mogę - było u mnie parwo. Mam swoje 3 psy: staruszka zgodnego ze wszystkim co żyje, roczniaka bardzo energicznego i sześciolatkę z padaczką - to moje prywatne psy wszystkie małe gabarytowo. Mieszkam w bloku (2 pokoje), chodzę codziennie na 8 godzin do pracy od 7 do 15. Weta dobrego mam 100m od domu. Psy karmię barfem, naje się przy moich, utrzymam bez problemu. Mała byłaby u mnie na BDT, potrzebuję jedynie pomocy w pokryciu kosztów weta (sterylka i ew. choroba skóry). Jeśli będzie potrzeba karmienia karmą weterynaryjną to też tego sama nie udźwignę. Mogę po nią dojechać do Warszawy. Nie straszne mi gryzące psy. Oby tylko do innych psów była ok. Przepraszam, bo nie rozumiem dlaczego nikt się do tego postu nie "ustosunkowywuje"... Quote
Jasza Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ja myślę, że Budrysek już coś kombinuje z Joanną. A dla malucha szybciej się znajdzie DT na miejscu. Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Pewnie - zabrać pijawkę od Mamy - niech sobie suczydło odpocznie i wróci do równowagi :) Quote
Fiera Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 trzymam kciuki za ten BDT dla suni, w takiej sytuacji jak jest ta mała taka propozycja jest moim zdaniem na wagę zlota :) Quote
BUDRYSEK Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Malenstwo jest jeszcze za male na rozlaczenie z mama :( ustosunkujemy sie do wszystkiego ale ciezko jest naraz ogarnac 10 psow w naglej potrzebie, nie mowiac juz o reszcie zwierzakow kombinujemy caly czas Quote
jaanna019 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Mama powinna jeszcze być z małym, przecież wszyscy chcemy dla nich jak najlepiej. Ja swoją ofertę podtrzymuję, jeśli osoba decyzyjna uzna, że sunia może przebywać w takich warunkach jakie oferuję. Jeśli zaś mała potrzebuje lepszych lub innych to oczywiście musi takie znaleźć i na pewno znajdzie bo cudna jest. Quote
Nutusia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Jakoś mi się zdawało, że mały ssak ma już 6 tygodni :) Quote
BUDRYSEK Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 nadal nic nie mamy, nie mowiac juz o kasie na transport :( Quote
zerduszko Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ten szczeniak to to sunia? Szukam domu łaciatej suni i mam sporo chętnych, mogłabym polecać tą. Quote
coronaaj Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Jasza napisał(a):Jestem. Wrócilam i przegladam skrzynkę. A tu zaproszenie od Paulinken. Na razie tylko zapiszę. Wiecej pudlowych ciotek by się przydało... no jestem ale z nieregularnym dostepem do netu. W Sopocie z kurduplami w hotelu... Quote
coronaaj Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 jaanna019 napisał(a):Poczytałam ale chyba pogubiłam się w deklaracjach domkowych. Wiem, że jestem daleko ale o ile sunia zachowuje się ok do innych psów to może przyjechać do mnie. Malucha nie mogę - było u mnie parwo. Mam swoje 3 psy: staruszka zgodnego ze wszystkim co żyje, roczniaka bardzo energicznego i sześciolatkę z padaczką - to moje prywatne psy wszystkie małe gabarytowo. Mieszkam w bloku (2 pokoje), chodzę codziennie na 8 godzin do pracy od 7 do 15. Weta dobrego mam 100m od domu. Psy karmię barfem, naje się przy moich, utrzymam bez problemu. Mała byłaby u mnie na BDT, potrzebuję jedynie pomocy w pokryciu kosztów weta (sterylka i ew. choroba skóry). Jeśli będzie potrzeba karmienia karmą weterynaryjną to też tego sama nie udźwignę. Mogę po nią dojechać do Warszawy. Nie straszne mi gryzące psy. Oby tylko do innych psów była ok. Uwazam, ze to najlepsze wyjscie ten BDT z pomoca...Joaana 019. Jednak dopoki Mama musi byc z malym to trzeba znalesc.rozwiazanie tymczasowe...kiedy bylo parwo u Ciebie? Jezeli maly bedzie zaszczepiony zaszczepiony na parwo wczesnie to moze byc OK.Wszystko zalezy kiedy bylo Parwo u Ciebie???? Podajcie konto na pw, bedzie jednorazowa pomoc...od kurdupli...moze cos zostalo po Bezie/Korze to przekazemy na Mame i szczeniaka.. Quote
BUDRYSEK Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 coronaaj napisał(a):Uwazam, ze to najlepsze wyjscie ten BDT z pomoca...Joaana 019. Jednak dopoki Mama musi byc z malym to trzeba znalesc.rozwiazanie tymczasowe...kiedy bylo parwo u Ciebie? Jezeli maly bedzie zaszczepiony zaszczepiony na parwo wczesnie to moze byc OK.Wszystko zalezy kiedy bylo Parwo u Ciebie???? Podajcie konto na pw, bedzie jednorazowa pomoc...od kurdupli...moze cos zostalo po Bezie/Korze to przekazemy na Mame i szczeniaka.. ani mama ani dziecko nie maja szczepien :( Quote
Recommended Posts