Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczytałam ale chyba pogubiłam się w deklaracjach domkowych. Wiem, że jestem daleko ale o ile sunia zachowuje się ok do innych psów to może przyjechać do mnie. Malucha nie mogę - było u mnie parwo. Mam swoje 3 psy: staruszka zgodnego ze wszystkim co żyje, roczniaka bardzo energicznego i sześciolatkę z padaczką - to moje prywatne psy wszystkie małe gabarytowo. Mieszkam w bloku (2 pokoje), chodzę codziennie na 8 godzin do pracy od 7 do 15. Weta dobrego mam 100m od domu. Psy karmię barfem, naje się przy moich, utrzymam bez problemu.
Mała byłaby u mnie na BDT, potrzebuję jedynie pomocy w pokryciu kosztów weta (sterylka i ew. choroba skóry). Jeśli będzie potrzeba karmienia karmą weterynaryjną to też tego sama nie udźwignę. Mogę po nią dojechać do Warszawy.
Nie straszne mi gryzące psy. Oby tylko do innych psów była ok.

Posted

jaanna019 napisał(a):
Poczytałam ale chyba pogubiłam się w deklaracjach domkowych. Wiem, że jestem daleko ale o ile sunia zachowuje się ok do innych psów to może przyjechać do mnie. Malucha nie mogę - było u mnie parwo. Mam swoje 3 psy: staruszka zgodnego ze wszystkim co żyje, roczniaka bardzo energicznego i sześciolatkę z padaczką - to moje prywatne psy wszystkie małe gabarytowo. Mieszkam w bloku (2 pokoje), chodzę codziennie na 8 godzin do pracy od 7 do 15. Weta dobrego mam 100m od domu. Psy karmię barfem, naje się przy moich, utrzymam bez problemu.
Mała byłaby u mnie na BDT, potrzebuję jedynie pomocy w pokryciu kosztów weta (sterylka i ew. choroba skóry). Jeśli będzie potrzeba karmienia karmą weterynaryjną to też tego sama nie udźwignę. Mogę po nią dojechać do Warszawy.

Przepraszam, bo nie rozumiem dlaczego nikt się do tego postu nie "ustosunkowywuje"...

Posted

Malenstwo jest jeszcze za male na rozlaczenie z mama :(

ustosunkujemy sie do wszystkiego ale ciezko jest naraz ogarnac 10 psow w naglej potrzebie, nie mowiac juz o reszcie zwierzakow
kombinujemy caly czas

Posted

Mama powinna jeszcze być z małym, przecież wszyscy chcemy dla nich jak najlepiej. Ja swoją ofertę podtrzymuję, jeśli osoba decyzyjna uzna, że sunia może przebywać w takich warunkach jakie oferuję. Jeśli zaś mała potrzebuje lepszych lub innych to oczywiście musi takie znaleźć i na pewno znajdzie bo cudna jest.

Posted

Jasza napisał(a):
Jestem.
Wrócilam i przegladam skrzynkę.
A tu zaproszenie od Paulinken.
Na razie tylko zapiszę.
Wiecej pudlowych ciotek by się przydało...

no jestem ale z nieregularnym dostepem do netu. W Sopocie z kurduplami w hotelu...

Posted

jaanna019 napisał(a):

Uwazam, ze to najlepsze wyjscie ten BDT z pomoca...Joaana 019. Jednak dopoki Mama musi byc z malym to trzeba znalesc.rozwiazanie tymczasowe...kiedy bylo parwo u Ciebie?
Jezeli maly bedzie zaszczepiony zaszczepiony na parwo wczesnie to moze byc OK.Wszystko zalezy kiedy bylo Parwo u Ciebie????

Podajcie konto na pw, bedzie jednorazowa pomoc...od kurdupli...moze cos zostalo po Bezie/Korze to przekazemy na Mame i szczeniaka..

Posted

coronaaj napisał(a):
Uwazam, ze to najlepsze wyjscie ten BDT z pomoca...Joaana 019. Jednak dopoki Mama musi byc z malym to trzeba znalesc.rozwiazanie tymczasowe...kiedy bylo parwo u Ciebie?
Jezeli maly bedzie zaszczepiony zaszczepiony na parwo wczesnie to moze byc OK.Wszystko zalezy kiedy bylo Parwo u Ciebie????

Podajcie konto na pw, bedzie jednorazowa pomoc...od kurdupli...moze cos zostalo po Bezie/Korze to przekazemy na Mame i szczeniaka..

ani mama ani dziecko nie maja szczepien :(