Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojoj, znowu zagraniczna adopcja... Przepraszam, ale jestem uczulona - z moją Malinką to przerabiałyśmy, ciężko było ....
No bo jak n.p. zrobić wizytę p.a. w Szwajcarii ????????????

Posted

ania shirley napisał(a):
Nie mogę dać stałej deklaracji, nie mogę!!:wallbash:

Ale daję. 50zł. I wpłacam VII,VIII,IX.

Ciocia! Jesteś wspaniała!

To ja jeszcze dopiszę, że mamy stałych deklaracji 140 zł plus 10 euro - czyli około 180 zł. I kilka wpłat jednorazowych. Wszystkim dziękujemy pięknie!

Posted

Fiera napisał(a):
Ojoj, znowu zagraniczna adopcja... Przepraszam, ale jestem uczulona - z moją Malinką to przerabiałyśmy, ciężko było ....
No bo jak n.p. zrobić wizytę p.a. w Szwajcarii ????????????

Nie podniecajmy się za bardzo tą adopcją, Klauduś też podchodzi sceptycznie. Podałam jej maila do Państwa, ale po pierwsze nie wiadomo, czy w ogóle do nich napisze, a po drugie - czy oni w ogóle chcieliby pudelkę. Poza tym teraz niech jeszcze mama pobędzie z synkiem.

Posted

Byłam u Rodzinki wczoraj, zmieniłam koc,bo był wilgotny, mały spaceruje po budzie,a mamusia pilnuje swojego skarbu, niestety jednak nadal paskudnie do ludzi, którzy się chcą zbliżyć...

Posted

Na pewno doznala ostatnio a może wcześniej tez dużo krzywdy ze strony tak ludzi ,jak i może psów także.Może ludzie albo psy zabily pozostale maluchy i widziala,slyszala ,jak ginęly te szczeniaczki i teraz tak agresywnie broni dostępu do siebie i jedynego ocalalego szczeniaczka ...:shake::shake:

Posted

Przyszła wpłata od ani shirley - 3 deklaracje stałe po 50 zł czyli 150 zł!:)
Mamusia ma już 450 zł na koncie.

Ciocia sillann - czy Twoja wpłata 50 zł to deklaracje stałe (5 x 10?). Czy jak?

Posted

cioteczko to wplata jednorazowa, deklaracje stala przeleje ok. 10 sierpnia :) i oczywiscie jak cos gratis uskrobie to postaram sie wiecej:) dzis probowalam pare osob podpytac w firmie czy by nie chcialy sie dokladac ale patrza na mnie jak na dziwaka, w poniedzialek podpytam dalej ale nie wiem czy cos z tego bedzie:( ale namowilam mojego mezczyzne i dolozy dyche wiec bedzie stalych 20zl (ja 10 plus on 10), przynajmniej tyle moge zrobic choc wiem ze to ciagle za malo:(

Posted

Jestem.
Wrócilam i przegladam skrzynkę.
A tu zaproszenie od Paulinken.
Na razie tylko zapiszę.
Wiecej pudlowych ciotek by się przydało...