Onaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 PsiakiGabi to strasznie daleko, chyba że jest już jakiś sprawdzony transport na tej trasie. Quote
ihabe Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 cudna psina a ten jej synek to do schrupania :-) Ale takie biedactwa:-( Dla nich to najlepiej DT domowy by się przydał. Jesien i zima nadejdzie szybciej niz sie spodziewamy. :-( ależ ze mnie optymistka:-) Quote
paulinken Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Kava napisał(a):naturalnie ze moge. potrzebny mi tylko SWIFT bankowy i nr. konta Już wysyłam. aagataa8 napisał(a):Ja wybaczam:) Niestety nie mogę wspomóc deklaracją stałą, ale mogę przesłać 30 zł jednorazowo:) Poproszę tylko o dane do przelewu na PW. Dodatkowo mogę porobić trochę ogłoszeń od siebie, poprosiłabym tylko o tekst... Dziękujemy :) Już wysyłam, tekst na razie taki jak w pierwszym poście :( Chyba że sama coś stworzysz. halbina napisał(a):ja takie maluchy utrzymuję najczęściej sama, na ogół mam też wsparcie fundacji np w leczeniu, jeśli nie - wyraźnie o tym piszę na wątku, swoje deklaracje albo potrzeby artykułuję już w pierwszym swoim poście... moja uwaga na temat dt była trochę sprowokowana poprzednimi wypowiedziami, a trochę refleksjami związanymi z remontem... ja oczywiście jestem za tym, żeby mały został z matką do ukończenia szóstego tygodnia, a najlepiej dwóch miesięcy... napisałam, że osobiście mogłabym wziąć jednak tylko małego, bo suki dorosłej nie zaakceptowałby mój pies rezydent... Dzięki. Ja niestety nie wiem, ile tygodni ma mały. Zaraz napiszę do Klauduś. Quote
paulinken Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Pierwsze wpłaty dla mamuśki :) Rita60 - 20,00 zł arim - 20,00 zł filodendron - 30,00 zł Bardzo dziękujemy! :) Quote
Bärbel Odermatt-Maehler Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Czy ktos moze powiedziec jak duza jest pudelka,chodzi o to ze mialaby bardzo dobry domek staly w Szwejcarii.Stara psinka ktora miala jechac ze schroniska w Obornikach niestety nie zyje i teraz byloby ewentualnie miejsce dla pudelki. Quote
Nutusia Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Na jakich warunkach adopcja zagraniczna?... Pytam, bo bardzo złe doświadczenia mamy z nieistniejącą fundacją niemiecką :( Quote
sillann Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 :cool3:wplacilam na pudliczke pieniazki, mysle ze jutro beda juz na koncie:) postaram sie jeszcze cos tam przleac w miare mozliwosci:) trzymam kciuki za malizny Quote
Bärbel Odermatt-Maehler Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Adopcja odbyla by sie za posrednictwem Fundacji Polskiej.Z fundacjami z niemeic nie mamy nic wspolnego.My jestesmy osobami prywatnymi ktore pomagaja finansowo psom w Polsce i jak jest mozliwosc to szukamy tez domku stalego. Quote
paulinken Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Czy ci Państwo w Szwajcarii byliby ewentualnie zainteresowani i mamą i synkiem? Quote
Bärbel Odermatt-Maehler Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Wtej chwili nie moge odpowiedziec.Oni czekali na Babunie z Obornikow i dzisiaj sie dowiedzeli ze Babunia nie zyje.Dlatego byloby dobrze podeslac zdjecie Pudelki na adres internetowy ktory podalam , zeby mogli zobaczyc. Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Beniu bardzo cierpi...prosi o pomoc...nie zostawiajmy Go samego... http://www.dogomania.pl/threads/2118...7#post17333127 jako pierwsze zdjęcie naszego Benia i dla porównania w dole obraz prawidłowego stawu biodrowego Quote
ihabe Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011 na którym znajdą się: -materiały promocyjne Stowarzyszenia -Kącik adopcyjny - prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt. Quote
Nutusia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Można wiedzieć o jaką polską fundację chodzi? A benio biduś - zdjęcie identyczne jak mojej Lili (już jest po zabiegu i bryka jak sarenka). Quote
paulinken Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Ciocie, pudelka potrzebuje pomocy! Chociaż 5-10 zł! Quote
paulinken Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Dotarła do mnie kolejna wpłata - od sillann. Mamy już 290 zł! Ale pudelcia bardzo prosi o deklaracje stałe! Quote
sillann Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 kurcze ciagle nas tu za malo, sprobuje w pracy podpytac czy ktos by nie chcial co miesiac grosika dorzucic, moze akurat ktos soe zlituje:( Quote
paulinken Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 sillann napisał(a):kurcze ciagle nas tu za malo, sprobuje w pracy podpytac czy ktos by nie chcial co miesiac grosika dorzucic, moze akurat ktos soe zlituje:( Dzięki! Ważne są stałe wpłaty, choćby 10 zł. Dla jednej osoby 10 zł to nie jest wiele, ale jak się zbierze takich osób 20, to już mamy 200 zł :) Quote
sillann Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 sprobowac zawsze warto, cioteczko nie wiem czy to wina ustawien dogo ale watek nie pojawia mi sie na stronie glownej dogo... znaczy nie odswieza sie zeby byl widoczny,moze wtedy wiecej osob by zagladalo... edit: juz widac, moze to cos u mnie z kompem:shake: Quote
kmurdz Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 dorzucam 20 jako stala. wyslijcie mi pls numer konta. Quote
Recommended Posts