Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cudna psina a ten jej synek to do schrupania :-) Ale takie biedactwa:-(
Dla nich to najlepiej DT domowy by się przydał. Jesien i zima nadejdzie szybciej niz sie spodziewamy. :-( ależ ze mnie optymistka:-)

Posted

Kava napisał(a):
naturalnie ze moge. potrzebny mi tylko SWIFT bankowy i nr. konta

Już wysyłam.

aagataa8 napisał(a):
Ja wybaczam:) Niestety nie mogę wspomóc deklaracją stałą, ale mogę przesłać 30 zł jednorazowo:) Poproszę tylko o dane do przelewu na PW. Dodatkowo mogę porobić trochę ogłoszeń od siebie, poprosiłabym tylko o tekst...

Dziękujemy :) Już wysyłam, tekst na razie taki jak w pierwszym poście :( Chyba że sama coś stworzysz.

halbina napisał(a):
ja takie maluchy utrzymuję najczęściej sama, na ogół mam też wsparcie fundacji np w leczeniu, jeśli nie - wyraźnie o tym piszę na wątku, swoje deklaracje albo potrzeby artykułuję już w pierwszym swoim poście... moja uwaga na temat dt była trochę sprowokowana poprzednimi wypowiedziami, a trochę refleksjami związanymi z remontem...

ja oczywiście jestem za tym, żeby mały został z matką do ukończenia szóstego tygodnia, a najlepiej dwóch miesięcy...
napisałam, że osobiście mogłabym wziąć jednak tylko małego, bo suki dorosłej nie zaakceptowałby mój pies rezydent...

Dzięki. Ja niestety nie wiem, ile tygodni ma mały. Zaraz napiszę do Klauduś.

Posted

:cool3:wplacilam na pudliczke pieniazki, mysle ze jutro beda juz na koncie:) postaram sie jeszcze cos tam przleac w miare mozliwosci:) trzymam kciuki za malizny

Posted

SERDECZNIE ZAPRASZAMY NA STOISKO NASZEGO STOWARZYSZENIA

PODCZAS OBCHODÓW TYGODNIA KULTURY BESKIDZKIEJ W ŻYWCU

W DNIACH 30-31 lipca 2011 oraz 6-7 sierpnia 2011

na którym znajdą się:

-materiały promocyjne Stowarzyszenia

-Kącik adopcyjny

- prowadzenie zbiorki publicznej na rzecz bezdomnych i pokrzywdzonych przez człowieka zwierząt.

Posted

sillann napisał(a):
kurcze ciagle nas tu za malo, sprobuje w pracy podpytac czy ktos by nie chcial co miesiac grosika dorzucic, moze akurat ktos soe zlituje:(

Dzięki! Ważne są stałe wpłaty, choćby 10 zł. Dla jednej osoby 10 zł to nie jest wiele, ale jak się zbierze takich osób 20, to już mamy 200 zł :)

Posted

sprobowac zawsze warto, cioteczko nie wiem czy to wina ustawien dogo ale watek nie pojawia mi sie na stronie glownej dogo... znaczy nie odswieza sie zeby byl widoczny,moze wtedy wiecej osob by zagladalo...

edit: juz widac, moze to cos u mnie z kompem:shake: