Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

13-sta strona, nie cierpię... szybko na 14-stą...
Bertie jest fajnym psiakiem, już się dopasował do stadka, wie, że śpi się na rogówce przy pańci i radzi sobie dzielnie z wdrapywaniem się na nią...

Posted

Wąłśnie pisałam teraz, że nie było przesyłki, kiedy pan zadzwonił do drzwi... dostawa 19.17... mnie pasuje o tej porze... inni to chcą dostarczać, jak śpię albo jestem w pracy...
mały bardo grzeczny, kupa jednak dziś nieładna... mam nadzieję, że jednorazowo taka...

Posted

Oj, coś nam Cioteczki nie pomagają przeskoczyć na 14 stronę. Formica poznała dziś Bertiego, został obejrzany fachowym okiem, odrobaczony i potraktowany środkiem na pchełki... coś tam na nim znalazła...

Posted

Cioteczki zeby szybciej dojsc do 14 strony.

Cioteczki szukamy dt dla biedulki
Ktos Go wyrzucił mieszkał pod mostem nigdzie sie nie ruszał myslał pewnie ze po niego wroca:-( Ludzie słyszeli jak wieczorami wył:shake:
Z tego co wiemy piesek jest stary,slepy był bardzo wycienczony trafił na kilka dni do lecznicy.Teraz jest w schronisku na kwarantannie pozniej trafi do boksow ogolnych:-(
Taki piesek w schronie nie ma szans pewnie nie dopuszcza go do miski,zaszczuja albo.......

Watek http://www.dogomania.pl/threads/212788-Mały-ślepy-staruszek-koczował-pod-mostem-(-Czy-zdążymy-mu-pomóc