Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
ani mama ani dziecko nie maja szczepien :(

Widze, ze tez nie spisz...to zrobcie jak najszybciej...te szczepienie. Zrobilabym tez test na Parwo rowniez malemu no Mamie tez..

• Replies 961
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coronaaj napisał(a):
Widze, ze tez nie spisz...to zrobcie jak najszybciej...te szczepienie. Zrobilabym tez test na Parwo rowniez malemu no Mamie tez..

bedzie ciezko bo mama jest troszke agresywna...a poza tym ciezko z kasa :(

Posted

paulinken napisał(a):
Budrysku, ciągle (chyba) mamy rezerwację u psiakiGabi.

do Gabi przyjechaly psiaki z jakiegos schronu i z m-cem ciezko
poza tym mamy malo kasy, nie chce zeby powtorzyla sie sytuacja jak z Rysiem i Romusiem
na transpotr tez potrzebne byloby ok 400 zl

Posted

zerduszko napisał(a):
Myślę, że jeśli jest DT dla małego to należy z tego skorzystać. Wyjdzie to na lepsze i mamie, i jemu. A suni szukać czegoś osobno.

mama tez nie szczepiona
nawety gdzy sie ja zaszczepi to na 2 tyg trzeba jej znalezc bezpieczne m-ce a dopiero potem mozna ja tam zawozic

a maly gdzie? ma dopiero 7 tyg

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
mama tez nie szczepiona
nawety gdzy sie ja zaszczepi to na 2 tyg trzeba jej znalezc bezpieczne m-ce a dopiero potem mozna ja tam zawozic

a maly gdzie? ma dopiero 7 tyg

Ponad? 7 tygodni i jest w schronie. Czego się tam uczy, a jak znów będzie jakaś choroba zakaźna. I tak ich trzeba rozdzielić niebawem, za kilka dni można by go już zawieźć jeśli to aktualne.

Posted

Rozmawialam przed chwila z Kierowniczka Schroniska w Obornikach i poprosilam o p rzyjecie Pudelki z synkiem do ich domu tymczasowego w ktorym przebywaja sunie ze szczeniakami.Ten maly dostalby wszystkie szczepienia i ta Pudelka tez. Koszty pokrywam osobiscie. Jezeli to jest jakies rozwiazanie to prosze o wiadomosc.

Posted

[quote name='Bärbel Odermatt-Maehler']Rozmawialam przed chwila z Kierowniczka Schroniska w Obornikach i poprosilam o p rzyjecie Pudelki z synkiem do ich domu tymczasowego w ktorym przebywaja sunie ze szczeniakami.Ten maly dostalby wszystkie szczepienia i ta Pudelka tez. Koszty pokrywam osobiscie. Jezeli to jest jakies rozwiazanie to prosze o wiadomosc.[/QUOTE]

Ciotki, co Wy na to? W razie czego mam jeszcze wpłaty, są w poście nr 6.

Szczeniaka może też wziąć halbina, ona bierze szczeniaki na DT.

Posted

[quote name='paulinken']Ciotki, co Wy na to? W razie czego mam jeszcze wpłaty, są w poście nr 6.

Szczeniaka może też wziąć halbina, ona bierze szczeniaki na DT.[/QUOTE]

ano mogę...

Posted

[quote name='halbina']ano mogę...[/QUOTE]

oki, w takim razie halbina prosze nr tel, bo komorka mi sie zresetowala i wszystkie nr wykasowala :(

czy mogę prosic nr do kierowniczki z Obornikow?

Posted

[quote name='Bärbel Odermatt-Maehler']To jest schronisko Azorek z ktorym wspolpracuje Fundacja ze Szwajcarii. Teleon do Pani Iwony Kierowniczki Azorka na pw.[/QUOTE]

hmmm ja jestem przeciwniczka wspolpracy z zagranicznymi fundacjami...mam b. zle doswiadczenia :(