Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze każdy ma tyle psiaków na głowie , że ciężko się kolejnymi zająć , tu jest potrzebny ktoś z Tomaszowa kto ma możliwość dojechać co dziennie do psiaków .

Posted

ocelot napisał(a):

I doszły mnie słuchy, ze one podchodzą do jednej osoby, ale po przeciwnej stronie ulicy, na placu manewrowym szkoły jazdy. Że tam dostają jeść, ale to muszę sprawdzić jeszcze.

I wiadomo co z tą osobą ? Może ona dałaby radę złapać psiaki...

Posted

Na FB jest zapytanie o psiaki w sprawie ewentualnej adopcji.

zakochałam się w tym włochaczu! po niedawnej śmierci naszego rudzielca chcemy przygarnąć nowego psiaka... tylko Tomaszów jest dość daleko od Poznania... w jakim stanie sa te psiaki? ile moga miec lat? czy jest szansa na oswojenie psiaka w niedlugim czasie?

Proszę o odpowiedz na te pytania .

Posted

zuzka napisał(a):
Na FB jest zapytanie o psiaki w sprawie ewentualnej adopcji.

zakochałam się w tym włochaczu! po niedawnej śmierci naszego rudzielca chcemy przygarnąć nowego psiaka... tylko Tomaszów jest dość daleko od Poznania... w jakim stanie sa te psiaki? ile moga miec lat? czy jest szansa na oswojenie psiaka w niedlugim czasie?

Proszę o odpowiedz na te pytania .

Ciężko cokolwiek napisać.
W pon, albo we wtorek tam podjadę coby z Panem z placu manewrowego pogadać. Jeśli to nieprawda musimy wszystko zrobić, zeby choć do schroniska trafiły. Na tych torach to one szans ani na dom nie mają ani na życie