Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NIe zapominajmy o pieskach.One pragną być blisko człowieka. Prosimy o domek dla maluchów !!!

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl][/FONT][/FONT]

[/FONT]

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania W napisał(a):
Nie wiem czy sedalin w takim otoczeniu nie jest zbyt ryzykowny...Jeżeli uciekną bo czegoś się wystraszą i "złapie" je na torach to może się źle skończyć a sedalin niestety jest zdradliwy.
Jeżeli one niewielkie to może klatka-łapka byłaby skuteczniejsza.
Ewentualnie chwytak z pętlą, skoro podchodzą.
Szkoda że tak daleko :/

Ja jestem tego samego zdania! Psiak ogłupiały i nie do końca "przyćpany" wpaść pod pociąg. Łapałam psa na sedalin trzy razy między innymi Barego z Halinowa. Pamiętasz go Iwonko? Skutek był tak, że razem z Margo latałyśmy za psem po ulicy i zatrzymywałyśmy samochody, żeby go nie rozjechały. Nie był do końca uśpiony i świadomy na tyle, że się do nas oddalał a kompletnie nieświadomy zagrożenia. Wy pociągu nie zatrzymacie....:shake:
A może pan Z. z palmerem?

ps: ale są cudne te psiaki!:loveu:

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=Palatino Linotype]PROSIMY O DOMEK DLA MALUSZKÓW !!![/FONT][/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl]
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl]
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2]www.fotosik.pl]
[/FONT][FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Trzeciego psiaka nie widziałyśmy.
Ciemny do Ani podchodzi i bierze już parówkę z ręki, biały obserwuje co ciemny robi... A ciemny przełazi ulice i chodzi na dworzec PKS.

weszłam do dyżurnego ruchu i tak... jak jest upał psiaki podchodzą pod dworzec. Rano się kręcą też przy dworcu. Kari je Pani z bufetu. Są gdzieś od kwietnia. Śpią w kanałach, albo pod wagonami. Jeden Pan pracujący na dworcu chciał białego zabrać, ale się nie dał.

Biega tam podobno też owczarek niemiecki - nie widziałyśmy.

Posted

A jednak weszłaś ? Wiedziałam , że nie wytrzymasz do jutra :D wyślij mi zdjęcie aresa i kaukaza .

A psiaki super , ze złapaniem ciemnego nie będzie problemu , a jak złapiemy ciemnego to i biały powinien przyjść , bo robi wszystko prawie to co ciemny .

Posted

Przepraszam Was bardzo, ale to bardzo pilne!!

Kochani! Pomocy!!!

Wczoraj w godzinach popołudniowych zaginął [SIZE=5]KUMPEL
, mój hotelowicz!!
Zaginął w okolicach Józefowa! Najprawdopodobniej przeskoczył ogrodzenie! Poszukiwania psa po okolicy nic nie dały, psa nie ma!!!

Bardzo Was proszę roześlijcie info po znajomych, maile, pw! To młody psiak w typie bull jak trafi na walki to koniec!!!

Posted

reksio7 napisał(a):
czy zapadła już jakaś decyzja co z psiakami?

oswajamy i zabieramy do schroniska. Na dzień dzisiejszy boimy się, ze zwieja na tory.

Posted

ocelot napisał(a):
Trzeciego psiaka nie widziałyśmy.
Ciemny do Ani podchodzi i bierze już parówkę z ręki, biały obserwuje co ciemny robi... A ciemny przełazi ulice i chodzi na dworzec PKS.

weszłam do dyżurnego ruchu i tak... jak jest upał psiaki podchodzą pod dworzec. Rano się kręcą też przy dworcu. Kari je Pani z bufetu. Są gdzieś od kwietnia. Śpią w kanałach, albo pod wagonami. Jeden Pan pracujący na dworcu chciał białego zabrać, ale się nie dał.

Biega tam podobno też owczarek niemiecki - nie widziałyśmy.

A nam Pani z bufetu powiedziała, że żadnych psów na dworcu nie ma. Może jak Bartka zobaczyła, to się wystraszyła, że im krzywdę zrobi.