Tymonka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Asiu , ale one zawsze są , zaraz jak się wchodzi to siedzą . Może teraz w te upały ktoś by im mógł co dziennie zawieść miskę wody , ja mieszkam za daleko , żeby co dziennie jeździć . Quote
KatiKorej Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Anja2201 napisał(a):Asiu , ale one zawsze są , zaraz jak się wchodzi to siedzą . Może teraz w te upały ktoś by im mógł co dziennie zawieść miskę wody , ja mieszkam za daleko , żeby co dziennie jeździć . Ok, będę wracać ze schronu, to podjadę. Quote
anovip1 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Co słychać u maluszków , czy ktoś był u nich? Jest tak gorąco,jak one dają sobie radę .... Quote
malagos Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 ocelot napisał(a):oswajamy i zabieramy do schroniska. Na dzień dzisiejszy boimy się, ze zwieja na tory. Jak idzie oswajanie? Pewnie to nie takie łatwe, cholerka............ Quote
ocelot Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 malagos napisał(a):Jak idzie oswajanie? Pewnie to nie takie łatwe, cholerka............ Kiepsko bo za rzadko jeździmy. Powinna jedna osoba częściej. Quote
anovip1 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Mój mąż niestety nie ma możliwości dojazdu do Tomaszowa .... Ciągle myślimy o pieskach, są takie malutkie... Szkoda,że nie znalazł się ktoś ,kto mógłby je przygarnąć. Quote
zuzka Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 anovip1 napisał(a):Mój mąż niestety nie ma możliwości dojazdu do Tomaszowa .... Ciągle myślimy o pieskach, są takie malutkie... Szkoda,że nie znalazł się ktoś ,kto mógłby je przygarnąć. Nawet jak by ktoś chciał je przygarnąć to co z tego jak one nie dają się złapać ? Quote
malagos Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 zuzka napisał(a):Nawet jak by ktoś chciał je przygarnąć to co z tego jak one nie dają się złapać ? No własnie...........Żeby dały sobie pomóc, głuptaski, eh...... Quote
ocelot Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 dzisiaj jechałam do Inowłodza, autobus nie przyjechał więc zajrzałam do naszych psiaków. maszerowały sobie przy dworcu, za taki budynek z prawej, tam jest cień i bezpieczne miejsce by jedzenie i wodę zostawić. dalej... za torami jakieś 30 m. płynie rzeczka, więc myslę, że one o tym wiedzą. Bo węch? Instynkt? I doszły mnie słuchy, ze one podchodzą do jednej osoby, ale po przeciwnej stronie ulicy, na placu manewrowym szkoły jazdy. Że tam dostają jeść, ale to muszę sprawdzić jeszcze. Quote
anovip1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Dziś rano mój mąż przejeżdżał przez Tomaszów,widział psiaki na dworcu,jednak nie miał możliwości ,by do nich podejść. Dziś, po południu specjalnie znów pojechał ,ma przygotowane jedzonko dla piesków. Niestety zadzwonił z informacją ,że ich nie widać :shake: Quote
Jagoda1 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Zaglądam , zawsze z nadzieją, że sa już bezpieczne.. Quote
Tymonka Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 anovip1 napisał(a):Dziś rano mój mąż przejeżdżał przez Tomaszów,widział psiaki na dworcu,jednak nie miał możliwości ,by do nich podejść. Dziś, po południu specjalnie znów pojechał ,ma przygotowane jedzonko dla piesków. Niestety zadzwonił z informacją ,że ich nie widać :shake: Może one rzeczywiście na ten plac manewrowy chodzą i tam mieszkają , a dzień spędzają na torach bo tam ludzi więcej ?? Quote
ocelot Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Anja2201 napisał(a):Może one rzeczywiście na ten plac manewrowy chodzą i tam mieszkają , a dzień spędzają na torach bo tam ludzi więcej ?? Na pewno musimy się tego dowiedzieć. Quote
anovip1 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Jednak maluchy pokazały się ,chwilowo ich tylko nie było. Wczoraj najadły się i napiły.Są bardzo czyściutkie.Nie załatwiają swoich potrzeb fizjologicznych w miejscu gdzie jedzą . Są bardzo czujne i uważne. Ładnie jedzą z jednej miseczki ,nie są zazdrosne o siebie. Quote
ocelot Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Kurcze no! Ja mam za mało czasu! Może uda mi się w niedziele do nich podjechać. Quote
nika28 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Czy one są nadal do ludzi nieufne ? Nie dają się złapać ? Quote
Recommended Posts