Sarunia-Niunia Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 No, nastąpiła pełna mobilizacja;) hehehe... Zacznę od fotek Amelkowych:loveu: W październiku Amelka była u mnie dwa tygodnie... była fajna pogoda, więc wyrywałyśmy na spacerki;) Kurcze, pozmieniali coś w ImageShacku i ni jak nie mogę skopiować linka w pozostałych zdjęciach... Muszę zaskoczyć o co tam teraz chodzi??? Tylko tę jedną fotkę udało się zgrać, jak dawniej... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 (edited) Nie wiem, nie umiem sobie poradzić z tymi zdjęciami, będę musiała zgrać je do fotosika albo cóś... Ale nie mam jakoś już do tego głowy, bo jutro coraz bliżej, a jutro.... Tinusia ma zabieg sterylizacji Jesteśmy umówione na 9,30 a ja mam taaakie nerwy, że już dzisiaj w nocy spać nie mogłam... Proszę Was, trzymajcie kciuki za Tineczkę, za to, żeby wszystko poszło "gładko"... Jedna z fotek, kiedy to Titinek wyleguje się przed kominkiem;) - taki sobie relaksik:eviltong: ...a tak ów relaksik wygląda "w całości" :evil_lol: Tinus i Gajek wprost się uwielbiają, mówimy nawet na nie - pakiecik;) A swoją drogą zobaczcie, jakie wygodne posłano przed kominkiem ma Gaja... to miejsce Killerka, ale tym razem to Gaja była pierwsza I wcale nie przeszkadza Jej to, że to nie Jej "wymiar" :evil_lol: Edited December 5, 2013 by Sarunia-Niunia Quote
JamniczaRodzina. Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 A co to Panieneczka Ameleczka:loveu: ma tak pościerane paluszki czy pomalowane .Będzie dobrze kciuki będziemy trzymać . Quote
yolanovi Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Fajne te Twoje psiuńki. Kciuki za Tinuisie trzymam bardzo, bardzo mocno Quote
phase Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Trzymamy mocno! Wszystko będzie dobzie :calus: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']A co to Panieneczka Ameleczka:loveu: ma tak pościerane paluszki czy pomalowane .Będzie dobrze kciuki będziemy trzymać .[/QUOTE] O, jakie wprawne oko cioci Eli - ma pościerane paluszki, bo miała ostre hamowanie na chodniku... Niestety, po kimś kocha pieski:eviltong: i napotkanemu na spacerze Maluchowi chciała dać... buzi, tylko maluch nie chciał i równowaga została poważnie zachwiana:shake: [quote name='yolanovi']Fajne te Twoje psiuńki. Kciuki za Tinuisie trzymam bardzo, bardzo mocno [/QUOTE] [h=2][/h] [quote name='phase']Trzymamy mocno! Wszystko będzie dobzie :calus: [/QUOTE] Dzięki za kciuki, przydadzą się bardzo (chyba nawet bardziej mnie:shake:)... w żołądku mam nie motyle, a pędzące stado słoni:oops: Quote
anica Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Zaciskam mocno za Tinusię:kciuki: ... i za Ciebie Berni ;) Quote
yunona Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Też trzymamy kciukole, mam nadzieję, że wszystko będzie ok.:multi: I czekamy na foteczki z Amelką :loveu: Quote
yolanovi Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 zaglądam po wieści, tylko dobre. kciuki nadal trzymam Quote
Sarunia-Niunia Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Bardzo, bardzo dziękujemy za kciuki - okazuje się, że trzymałyście dobrze kochane Ciocie:) Jesteśmy w domu!!!!!!!!!!!! Wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!! Wpadam tylko na chwilkę, żeby podzielić się tą radosną nowiną, że wszystko przebiegło sprawnie, bez komplikacji i mamy już spokój;) Tisia dzielnie zniosła sedację i narkozę, i będąc tuż po zabiegu, ledwie przeniesiona ze stołu próbowała machać ogoneckiem;) Przy okazji Titinek została zaczipowana, żeby dziewczyna była bezpieczniejsza. Potem poczekaliśmy aż zejdzie kroplówka i wróciliśmy do domu. Tteraz Tituś odpoczywa, zdarzyło się sioo w posłanko, ale posłanko już zmienione a dziewcynka leżakuje przed kominkiem pod kołderką... Jak się nieco ogarnę wrzucę foteczki. BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA OBECNOŚĆ, ZA TO, ŻE JESTEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
phase Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 No widzisz! Cieszę się, że wszystko gładko poszło! :) Tytuł powinnaś zmienić. :cool3: Quote
Celina12 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Gaja w wielkim posłanku mnie powaliła :diabloti: Amelka śliczna jest....chcę więcej fotek Quote
anica Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Najważniejsze że wszystko dobrze:loveu: ... a na foteczki bardzo spokojnie poczekamy ;) Quote
b-b Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Czytałam i wiedziałam ,ze wszystko będzie dobrze :) Uściski dla Was zostawiam :) Quote
pajda67 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 I my zostawiamy ciepłe pozdrowionka. Cieszymy się razem z Tinusią:multi: A co tak mało pięknej Amelusi? A Gaja na mikroskopijnym posłanku przecudowna!!!!!! Quote
pajda67 Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 A Gracja na mikroskopijnym posłanku Rewelacja:multi: Quote
Gruba Berta Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 dawno nie zagladalam :oops: jak to dobrze za Tinusia wszystko dobrze zniosla i ze jest juz po :) Gaja wyglada rewelacyjnie na poslanku :) Amelka szczesciara ma taka super babcie i tyle czworonoznego rodzenstwa ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Bardzo dziękuję wszystkim za obecność i dobre słowo:) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 (edited) Po wszystkich komplikacjach z ImageShack, za radą phase postanowiłam skorzystać z picasa... Teraz muszę znaleźć tam opcję ustawiania wielkości zdjęć, bo te, które tu kopiuję są za duże... jesoo, co za pech... W każdym razie, powalczę i postaram się w końcu wrzucić fotki... Edited December 10, 2013 by Sarunia-Niunia Quote
Recommended Posts