Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

No, nastąpiła pełna mobilizacja;) hehehe...
Zacznę od fotek Amelkowych:loveu:

W październiku Amelka była u mnie dwa tygodnie... była fajna pogoda, więc wyrywałyśmy na spacerki;)

Kurcze, pozmieniali coś w ImageShacku i ni jak nie mogę skopiować linka w pozostałych zdjęciach...
Muszę zaskoczyć o co tam teraz chodzi??? Tylko tę jedną fotkę udało się zgrać, jak dawniej...

Posted (edited)

Nie wiem, nie umiem sobie poradzić z tymi zdjęciami, będę musiała zgrać je do fotosika albo cóś...

Ale nie mam jakoś już do tego głowy, bo jutro coraz bliżej, a jutro....
Tinusia ma zabieg sterylizacji
Jesteśmy umówione na 9,30 a ja mam taaakie nerwy, że już dzisiaj w nocy spać nie mogłam...

Proszę Was, trzymajcie kciuki za Tineczkę, za to, żeby wszystko poszło "gładko"...

Jedna z fotek, kiedy to Titinek wyleguje się przed kominkiem;) - taki sobie relaksik:eviltong:

...a tak ów relaksik wygląda "w całości" :evil_lol:

Tinus i Gajek wprost się uwielbiają, mówimy nawet na nie - pakiecik;)
A swoją drogą zobaczcie, jakie wygodne posłano przed kominkiem ma Gaja... to miejsce Killerka, ale tym razem to Gaja była pierwsza
I wcale nie przeszkadza Jej to, że to nie Jej "wymiar" :evil_lol:

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']A co to Panieneczka Ameleczka:loveu: ma tak pościerane paluszki czy pomalowane .Będzie dobrze kciuki będziemy trzymać .[/QUOTE]

O, jakie wprawne oko cioci Eli - ma pościerane paluszki, bo miała ostre hamowanie na chodniku...
Niestety, po kimś kocha pieski:eviltong: i napotkanemu na spacerze Maluchowi chciała dać... buzi, tylko maluch nie chciał i równowaga została poważnie zachwiana:shake:

[quote name='yolanovi']Fajne te Twoje psiuńki. Kciuki za Tinuisie trzymam bardzo, bardzo mocno [/QUOTE]
[h=2][/h] [quote name='phase']Trzymamy mocno! Wszystko będzie dobzie :calus: [/QUOTE]

Dzięki za kciuki, przydadzą się bardzo (chyba nawet bardziej mnie:shake:)... w żołądku mam nie motyle, a pędzące stado słoni:oops:

Posted

Bardzo, bardzo dziękujemy za kciuki - okazuje się, że trzymałyście dobrze kochane Ciocie:)
Jesteśmy w domu!!!!!!!!!!!! Wszystko dobrze!!!!!!!!!!!!!
Wpadam tylko na chwilkę, żeby podzielić się tą radosną nowiną, że wszystko przebiegło sprawnie, bez komplikacji i mamy już spokój;)
Tisia dzielnie zniosła sedację i narkozę, i będąc tuż po zabiegu, ledwie przeniesiona ze stołu próbowała machać ogoneckiem;)
Przy okazji Titinek została zaczipowana, żeby dziewczyna była bezpieczniejsza.
Potem poczekaliśmy aż zejdzie kroplówka i wróciliśmy do domu.
Tteraz Tituś odpoczywa, zdarzyło się sioo w posłanko, ale posłanko już zmienione a dziewcynka leżakuje przed kominkiem pod kołderką...
Jak się nieco ogarnę wrzucę foteczki.

BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA OBECNOŚĆ, ZA TO, ŻE JESTEŚCIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

dawno nie zagladalam :oops: jak to dobrze za Tinusia wszystko dobrze zniosla i ze jest juz po :) Gaja wyglada rewelacyjnie na poslanku :) Amelka szczesciara ma taka super babcie i tyle czworonoznego rodzenstwa ;)

Posted (edited)

Po wszystkich komplikacjach z ImageShack, za radą phase postanowiłam skorzystać z picasa...
Teraz muszę znaleźć tam opcję ustawiania wielkości zdjęć, bo te, które tu kopiuję są za duże... jesoo, co za pech...
W każdym razie, powalczę i postaram się w końcu wrzucić fotki...

Edited by Sarunia-Niunia