Sarunia-Niunia Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Berni już coraz bliżej do negatywu JamniczejRodziny:diabloti: super decyzja,:loveu: Eluś, do negatywu może i bliżej tylko jeden z jamników wymknął mi się spod kontroli:razz:... hehehe:mad:.... Quote
Mika31 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Gratulację Maksia wiedziałam że zostanie na zawsze :loveu: Quote
anica Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) .... i Jestem ciekawe co z Gają?.... Edited August 20, 2013 by anica Quote
Gruba Berta Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Bernardko cale szczescie ze zdazyliscie Gaja zaopiekowac sie - co by bylo gdyby nie trafila na Was - lepiej nie myslec - mloda suczka powinien szybko domek sie znalezc - i oczywiscie ten najlepszy z najlepszych !!!!! Maxiu - gratulacje :) :) :) Quote
Celina12 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Lineczki-u mnie na DT...bardzo prosimy http://www.dogomania.pl/forum/threads/246471-Panie-kup-Pan-szpulk%C4%99-CEGIE%C5%81KOWY-Z-LOSOWANIEM-NAGRODY-do-15-09-13-21-00?p=21267963#post21267963 Quote
b-b Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Cichutko tu...Pozdrowienia zostawiam :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='b-b']Cichutko tu...Pozdrowienia zostawiam :) Dziękujemy za pozdrowienia:) i odwiedzinki! U nas chorobowo... mnie położyło chyba jakieś grypsko, od wczoraj temperatura i wielkie osłabienie, ale nic to... Killerka mamy chorutkiego... Około północy z niedzieli na poniedziałek zaczął mocno wymiotować, przestał jeść, tylko spał i pokładał się co rusz... W poniedziałek szybciorem do weta... badania, analizy krwi... antybiotyk, leki przeciwzapalne, witaminy... W biochemii mocno podwyższona glukoza (co mogło być spowodowane stresem, oby...), jednak w morfologii wszystko źle... Ponieważ cała morfologia rozchwiana, a leukocyty mocno ponad normę, na razie terapia antybiotykowa do dzisiaj w zastrzykach, od jutra tabletki... W poniedziałek jedziemy do kontroli, o ile nic nieprzewidzianego się wcześniej nie wydarzy... Kochany Kotecek - zastrzyki znosi tak dzielnie, jednak przy pobieraniu krwi wróciły w Niego wszystkie chyba siły, pokazał nam, że potrafi... Tak się biduś stresował, tyle strachu bidactwo przeżyło.... Na teraz jest o tyle lepiej, że naszemu kochanemu Kotusiowi wraca apetyt, a to przecież najlepszy znak, że wraca do zdrówka.... Nasz Lilu (zdrobniale od Killerka; Kiluś, Liluś, Lilu) wylegujący się na dywanie;) Śpiący i przytulony do Maxia (kto by pomyślał rok temu)... Killerek jest przyjazny i przytulaśny, teraz ma jeszcze jedną dziewczynę do przytulanek; z Gajunią:) Patrzcie, jak się Gaja zwinie w precelek, to gabarytami niewiele się ze sobą różnią;)... Dzisiaj Killunio był ważony - równiusie 10kg!!! A tutaj Lilu opiekuńczy - każda kąpiel Ameluni jest "monitorowana" Killelek czuwa;) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Nie wiem dlaczego nie widać zdjęcia powyżej, więc wklejam jeszcze raz... A tutaj Lilu opiekuńczy - każda kąpiel Ameluni jest "monitorowana" Killelek czuwa;-) Quote
Isadora7 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Czterołapne pozy obłędne. A Amelka w wannie śliczniusia. Quote
Mika31 Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Amelka jest słodka :loveu: Killer trzymaj się nie daj się choróbsku kto będzie w domu rządził jak nie ty musisz jamnikom pokazać gdzie ich miejsce Quote
anica Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Berni, kochana dobrze że się odezwałaś :lol: stęskniłam się za Tobą:wink: Zdróweczka i jeszcze raz Zdróweczka! faktycznie coś teraz wiele osób choruje, infekcji cała masa:shake: kuruj się, kochana bo później te powikłania są bardzo niebezpieczne! i dobrze że Lilu zaczął jeść.... tylko dlaczego ta morfologia, wyszła tak źle? Uwielbiam takie pozy :loveu: Quote
b-b Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Życzę zdrówka ludziom i zwierzętom :) Niestety epidemia jakaś teraz idzie bo co słyszę kto ktoś choruje. My mieliśmy zarazę u rodzinie dwa tygodnie temu. Zdrówka kochani zdrówka zyczę!!! A wnusia przesłodka...zwierzaczki oczywiście jak zawsze urocze:D Quote
Gruba Berta Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 zawsze milo jest zajrzec co slychac w Bernardkowym domku :) pozdrawiamy z Maszenka :) Quote
yunona Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Cudna Amelka w kąpieli i bodygard kotkowy :). Fajnie, że psiaki zaprzyjaźnione, szkoda też ,że Korunia wycofała się i jest przypuszczalnie zestresowana. Wiecej pieszczot i głasków pewnie dostaje ;). Pozdrawiamy wszystkich ludzików i jamniki (Gaja też jamnik tylko nóżki dłuższe ma :p ) oraz naczelnegodomu oraz bodygarda Amelki - Lilusia :) Quote
Isadora7 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Dla tych co za TM a w sercach na zawsze Psi adventus Istnieje chyba dla psich dusz po życiu psim i niebo psie, wiedzie je tam psi Anioł Stróż na smyczy z gwiazd. Kto wie... Poczłapią ze spuszczonym łbem pod psiego nieba bramę, zawyją: "Byłem do-o-brym psem !" i w psi uderzą lament. Zlituje się psi Święty Piotr, uchyli na wpół wrota: "Wnijdźcie! Rasowy najpierw miot, a potem psia hołota. Kagańców ni psich innych pęt na kark wam nie założę; wiem, ze czujecie do nich wstręt. Ściągnijcie też obroże. Służyły wam w żywotach psich na ziemskim psim padole. Tu niebo psie! Zrobimy z nich nad łbami aureolę." Rozłoży się na wyrkach z chmur czereda psów zziajana, czekając w męce psiego snu jak wpierw: na Przyjście Pana. autor: Tadeusz B. Dobrzyński Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=6] Kochani Przyjaciele - pamięć o Was pozostała w nas na zawsze!!! Moje Najukochańsze Skarbeńki Saruniu , Bonulku , Czaruniu , Bambiczku , Timulku [SIZE=4]biegajcie szczęśliwi za Tęczowym Mostem... czekajcie TAM na mnie... do zobaczenia Kochani!!![/FONT] Quote
Celina12 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ale bym wyściskała Killerka,jamniczki....no a tego nowego jamnika czornego z długimi łąpiątkami-sama rozkosz-wytarmosiłabym...:loveu::loveu: Amelusia z tymi wielkimi oczkami-CUD-MALINA. Więcej zdjęć!!!!!!!!!!!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Dzisiaj mija półtora roku od nagłej śmierci naszego Bonusia ... czas pędzi, życie toczy się dalej, ale pamięć pozostaje... w takie dni znów wszystko wraca... właściwie mogę powiedzieć, że pamiętam każdą minutę z tej soboty 7 kwietnia 2012r.... [FONT=comic sans ms]Bonusiu kochany - pamiętamy[/FONT][FONT=comic sans ms]!!![/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ... opowiedziałam wszystko o Gajuni, wstawiłam fotki i.... Quote
Sarunia-Niunia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 ...zawiesiło mi dogo:angryy:... wszystko poszło się ciąć - tyle opowiadania... nawet nie wpadłam na to, żeby skopiować... wkurzyłam się i teraz idę sobie na nową stronę, by zacząć od nowa... Quote
Recommended Posts