Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted

Tym razem do uratowania jest niespełna roczny jamnior:(

Koleżanka znalazła go w Pabianicach 21.04. Zgłosiła to w schronisku, ale nikt go nie szuka.

Jamnior jest fantastyczny. Moim zdaniem ma ok 10-12miesięcy. Białe ząbki, nieporadne grube łapki, za dużą skórę i piękną lśniącą sierść:) typowy szczeniak:) Tylko ma ciut krótszą mordkę niż prawdziwy jamnik.
Jest wesoły, energiczny, ciekawy świata. Toleruje inne psy, kota też można uznać że toleruje, bo z dnia na dzień lepiej sie dogadują.

Niestety tu gdzie jest czyli w bezpiecznym domu może zostać tylko do końca majówki 3.05 ponieważ dość głośno szczeka gdy zostaje sam w domu, a mają mało tolerancyjnych sąsiadów:(

dlatego BARDZO WAS PROSZĘ O POMOC W ZNALEZIENIU MU JAKIEGOŚ LOKUM a już najlepiej DS:)
jeśli do tego czasu nie zabiorę go gdzieś mały niestety pojedzie do schroniska....:placz::placz:

pomoc w ogłaszaniu malca także mile widziana

kontakt do mnie: 692486565 [email protected]

allegro wyróżnione: http://allegro.pl/jamnik-fifi-znaleziony-na-ulicy-szuka-domu-i1580527683.html

SZCZĘŚLIWYM TRAFEM DNIA 28.04 JAMNIŚ POJECHAŁ DO NOWEGO DOMKU DO Sarunia-Niunia:) od dziś zaczyna nowe życie:) dziękuję wszystkim za pomoc!!

Posted

Cudny jamniś aż dziw, że nikt go nie szuka. Gdyby nie zaborczy Harutek....też miałabym go na oku:eviltong::lol:. Może szybciutko znajdzie domek , oby ten dobry:multi:

Posted

dzięki za ogłoszenia, będę pamiętała o Pani z warszawy:)
trzeba zrobić mu kastrację:( tylko za co:( KTO POMOŻE FINANSOWO W KASTRACJI? NIE WIEM JAKI TO KOSZT ALE PEWNIE KOŁO 100zł jak nic:(

Posted

piechcia15 napisał(a):
dzięki za ogłoszenia, będę pamiętała o Pani z warszawy:)
trzeba zrobić mu kastrację:( tylko za co:( KTO POMOŻE FINANSOWO W KASTRACJI? NIE WIEM JAKI TO KOSZT ALE PEWNIE KOŁO 100zł jak nic:(

nie dużo, ale się dołożę, podaj numer konta
nie wydawajcie go z jajami

Posted

Właśnie mnie olśniło - mam kontakt do pani, która kiedyś chciała naszego jamniora ze schronu.
Ona jest gdzieś ze śląska, zapisałam jej numer telefonu, prosiła o kontakt gdy będziemy mieć jamnika do adopcji.
Wyśle ci na gg jak znajdę

Posted

dobre wieści:) Sarunia-Niunia zaoferowała dom dla naszego biedaczka. Zmiękło jej serce na jego widok:) Nasz jamniorek będzie miał 6-letnią kolezankę także przegubowca i kota:) chyba towarzystwo będzie mu odpowiadało:)nie sądzicie?