Sarunia-Niunia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Witajcie ciepło wszyscy do nas zaglądający:multi: I tak obwieszczamy nową wiadomość - w naszym domu zamieszkała z nami już na zawsze Tinusia:loveu: Przyjechała do nas 5 m-cy temu, 25 maja mając niespełna 7 m-cy... Tamci ludzie Jej nie chcieli... i zapewne nie za bardzo kochali... Wystarczy powiedzieć, że jak Mała była już w domu i jak się schyliłam, żeby Ją pogłaskać... rozpłaszczyła się na podłodze i czołgając się zrobiła... sioo... :placz:... Biedne Maleństwo - dzieci i starszych mężczyzn boi się panicznie do dziś:shake: Kilka nieprzewidianych zdarzeń i zbiegów okoliczności spowodowao, że czas DT Tinusi u nas się wydłużył niemal do miesiąca, a po tym czasie myśl o rozstaniu była dla nas już zbyt ciężka i trudna do podjęcia, więc zapadła decyzja; skoro Nerunio ma braciszka Maxiulka, to Korunia będzie miała siostrzyczkę Tinulkę:)... I tym to sposobem nasza Rodzina powiększyła się o kolejną Osóbkę Jamniczą:loveu: Tineczka jest pierwszym Jamnikiem w naszym domu, ze znaną nam datą urodzin - a urodziła się Tinusia 26 października 2012r. [FONT=comic sans ms]- więc dzisiaj nasz Ukochany Titinek obchodzi swoje pierwsze urodzink[/FONT]i:BIG::new-bday::bday::BIG: [FONT=garamond] Tinulku nasza Ukochana - życzymy Ci żebyś żyła nam 1000 lat Kochana!!! Otwieraj się dalej na życie Słoneczko nasze Bądź naszym Aniołkiem i ciesz nas swoją Osóbką na długie, długie lata!!! A to nasza Tineczka dzisiaj - w dniu swoich 1-ych urodzinek[/FONT]:BIG:[FONT=garamond] [/FONT] [FONT=garamond][/FONT] Quote
b-b Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [FONT=comic sans ms] Najlepszego dla nowej domowniczki !!! [/FONT][FONT=comic sans ms] [/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Witaj Bogduniu, Tineczka bardzo, bardzo dziękuje:) Quote
yolanovi Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 I ja się do życzeń dołączam. Tylu masz tych domowników, że teraz co i rusz imprezka:eviltong::tort::cunao::drink1: Quote
JamniczaRodzina. Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Prosze prosze jaka imprezowa rodzinka :diabloti:Tinusiu powiększylaś stadko Berni abyś jak najdłużej w nim mieszkała Quote
Celina12 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 No to Pięknotko-bądź szczęśliwa-teraz już jako pełnoprawna członkini Rodzinki Berni Quote
Sarunia-Niunia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='yolanovi']I ja się do życzeń dołączam. Tylu masz tych domowników, że teraz co i rusz imprezka:eviltong::tort::cunao::drink1: Ano tak, co rusz jakaś impreza... a to urodziny, a to jakaś rocznica... Jednak wszystkie daty urodzin są, jakby "umowne", tylko data Titinki jest prawdziwa;) [quote name='JamniczaRodzina']Prosze prosze jaka imprezowa rodzinka :diabloti:Tinusiu powiększylaś stadko Berni abyś jak najdłużej w nim mieszkała Ano imprezowa - "Osób" dużo, to i imprezy co chwila:evil_lol:... hehehe:lol:.... [quote name='Celina12'] No to Pięknotko-bądź szczęśliwa-teraz już jako pełnoprawna członkini Rodzinki Berni Właśnie, banerek musimy "przeliczyć":eviltong:... hehehe:multi:.... Quote
phase Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Wszystkiego naj naj naj !!!! :tort::BIG::new-bday::bday: Quote
yunona Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 I czarodzieje dołączają się z Życzeniami Urodzinowymi dla Tinusi :bday::new-bday::BIG::BIG::BIG: i gratulacjami, że udało jej się uwieść Wasz wspaniały dom.:multi::loveu: I oczywiście mam wielki sentyment do Tinusi (moja pierwsza jamnisia, też czarna podpalana (*) miała tak na imię ). Dla Dużych też gratulacje za wspaniałą decyzję (po prostu wiedzą co dobre):iloveyou::cunao: Quote
yunona Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Otwarto Dom Mody Sopelfeld na dogo : http://www.dogomania.pl/forum/thread...-11-11-g-22-00 Zapraszamy ! :loveu: Quote
Gruba Berta Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 ale super wiadomosc :BIG: :tort: widzac kochana mordke Tinusi czulam ze o rozstaniu nie bedzie mowy :diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Byłam na balandze na profilu na fejsie zaglądam i tu. Tina trafiłaś kochana cudownie, wiedziałaś co robić. Życzę 100 lat w zdrowiu Quote
anica Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [FONT=georgia]My z Jasieńką również pędzimy z Życzeniami wszelkiej radości , miłości i zdróweczka! Tinusiu będziesz szczęśliwa [/FONT]:) Quote
anica Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [FONT=book antiqua]Za wszystkich ,których kochaliśmy..... a nie ma ich już z nami......[/FONT] Quote
Isadora7 Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [h=1]Zaduszki[/h] by pamiętać! Jest tylko jeden taki dzień w roku gdzie przy mogiłach stoimy do zmroku, w złocie chryzantem, przy blasku zniczy biegnących godzin nikt z nas nie liczy. Przejrzysta mgiełka grobami się snuje mistyczny nastrój dokoła panuje obecność czyjąś czujemy w okół kochanych osób przybyłych z obłoków. Z odległych do nas przybyli światów by pobyć z nami wśród zniczy i kwiatów, by w ciche się nasze słuchać rozmowy, zatęsknić za życiem straconym tak młodym. Grobowa cisza panuje dokoła nikt głośno nie mówi ani nie woła i nawet dzieci ucichły krzyki, wpatrzonych w na wietrze tańczące płomyki. A każdy z ludzi poważny skupiony w swej księdze życia przewraca strony, radości i smutki przeżywa na nowo w tęsknocie za bliską straconą osobą. I choćby nam lat upłynęło tysiąc, wydaje się wszystkim jak by to był miesiąc, w smutku, tęsknocie błądzą wspomnienia, tak bardzo daleko od śmierci, cierpienia. Przeszłości cienie wśród mogił się snują w powrotną drogę w zaświaty szykują, tysiące światełek im drogę oświeca, w gorących modlitwach Bogu poleca Bo oprócz modlitwy im więcej nie trzeba by mogły stanąć u progu Nieba. GC autor Gregcem Quote
Gruba Berta Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Saruniu i Bonulku [SIZE=3]zawsze będziemy pamietać Quote
Sarunia-Niunia Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 No, to jesteś usprawiedliwiona:wink:, a nowym banerkiem, za który WIELKIE DZIĘKI Madziku:B-fly: "odkupiłaś winę":eviltong:... Mam nadzieję, że będziesz do nas zaglądać:gent: - mizianka dla Zuzinki:loveu: Quote
anica Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Jaki super banerek:loveu: Mikołajowe Jamniki:loveu: bajeczne po prostu :loveu: ode mnie również mizianka dla Zuzinki :glaszcze: Quote
JamniczaRodzina. Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 (edited) A dla Gajusi czapusi mikołajowej zabrakło ?:cool3: Edited December 4, 2013 by JamniczaRodzina. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='anica']Jaki super banerek:loveu: Mikołajowe Jamniki:loveu: bajeczne po prostu :loveu:[/QUOTE] Prawda Aniu? mnie też się bardzo, bardzo podobają - zdolna kobitka z Magdy;) [quote name='JamniczaRodzina.']A dla Gajusi czpusi mikołajowej zabrakło ?:cool3:[/QUOTE] Gajusia jest u mnie wciąż tylko tymczaskiem (cały czas ponawiam ogłoszenia, tylko odzewu zero), więc nie wiem, czy wypada, żeby Panna pojawiała się sygnaturce... Sama zresztą nie wiem... Quote
b-b Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Pozdrowienia zostawiamy piękny baner podziwiamy:) Quote
anica Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Isadora7']A jakieś fotencje to kiedy ?... z ust mi to wyjęłaś Dorotko;) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='Isadora7']A jakieś fotencje to kiedy ? [quote name='Isadora7']... z ust mi to wyjęłaś Dorotko;-) Tyle się ostatnio u mnie dzieje... mam czasami takie chwile, że dosłownie nic mi sie nie chce... Ale mobilizuję się, zgram i wrzucę... mam tyyylllle zaległości - wstyd:oops: Quote
Recommended Posts