Jump to content
Dogomania

Pabianice - jamnik Nero znaleziony na ulicy JUŻ JEST W DS z Korunią i Killerkiem :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Nie dość, że nijak (do dzisiaj) nie mogę zgrać fotek z ImageShack, to od paru dni mam jakiś problem ze zgraniem fotek z telefonu
Dopiero dzisiaj Rafał zgrał mi na swój komputer, następie na penadriv'a i dopiero ja do siebie... uff...
Skorzystałam z rady phase i wrzuciłam fotki do Picasa - i chciałam Wam pokazać moją dzielną Tinulkę, jednak nie umiem zmniejszyć tam rozmiaru fotki:(
Dlatego wróciłam do starego i wypróbowanego fotosika;)

Tinulek - zakładamy już wenflonik...

leży sobie przyćmione moje Ukochane Maleństwo...

sprawdzamy, badamy, słuchamy serduszka...

... i już po wszystkim:multi:

budzimy się, wzmacniamy kroplówką, grzejemy doopkę pod kołderką i... zaraz do domciu:)

Edited by Sarunia-Niunia
Posted

Nie ma to jak zdjęcia:loveu:! tak!... trzeba przyznać że Tinusia to dzielna dziewczynka i jeszcze do tego wyjątkowo piękna:loveu:
teraz tylko jeszcze niech się wszystko ładnie zagoi i będziemy cieszyć oczy ,cudnym pycholkiem dziewczynki:loveu:
Buziolki dla całej rodzinki i głaski dla futerek:kiss_2::glaszcze::happy1:

Posted

[quote name='yunona']Jaka wdzięczna panienka w muchomorku :). Myślę, że szybciutko zacznie rozrabiać :)[/QUOTE]

co właśnie od wczoraj zaczęła czynić:shake:... i słowo stało się... czynem:eviltong:....

Posted

[quote name='yolanovi']strasznie kochana ta Twoja Tinulka, a pysio to trochę jak moja Sendusia ;)[/QUOTE]

Nooo, bo to niewyrośnięta dobeczka jest:evil_lol: .... hehehe...
A tak w ogóle, to Sendusia też kiedyś była trochę "moja":razz: (przez kilka dni:eviltong:) - przytulaj Ją:loveu: ode mnie!!!

• 2 weeks later...